חדשה אצלכם וצריכה עזרה דחופה

פ א ב

New member
חדשה אצלכם וצריכה עזרה דחופה

אני 5 שבועות אחרי לידה. שלשום התקררתי ויש לי גרון "מטריד" ונזלת. מיד עם השיבה הביתה מהלידה חטפתי הצטננות וקירור שנמשכו שבועיים. בבקשה תמליצו לי מה לעשות כדי לקטוע את הצינון הזה בהתחלה!!!

שלום פאב ומזל טוב

ראשית כל דווקא חשוב להניק כרגיל וללא חשש גם בזמן מחלה כלשהי כי גופך מייצר נוגדנים אשר עוברים אל היונקת בחלב. מה לעשות כדי לצאת מזה מהר(עם הגבלות ההנקה)? -להוריד מוצרי חלב וחיטה לבנה -לגרגר;חצי לימון מעורבב בפקק שמן זית -לאכול שום חי אבל לא להגזים כי זה עלול לעורר גזים אצל היונקת -לעסות את בית החזה והסינוסים עם שמן רבנסרה או אקליפוס לימוני. על כל כף שמן נשא(שקדים או זרעי ענבים)לטפטף טיפה אחת של שמן כנ'ל. אפשר גם להבעיר במבער שמנים עד 8 טיפות. -לקחת ויטמין סי ואבץ!!! -ללכת לקבל טיפול בדיקור סיני(חיזוק מערכת החיסון) אצל מטפל מנוסה אך ורק-בעוד כשבועיים. בתום משכב הלידה. אולי שיאצו יתאים יותר. ובואי לבקר בפורום תמיכת הנקה.

פ א ב

New member
המון תודה על התשובה המפורטת.

לא הייתי בטוחה שמותר לקחת ויטמין C בהנקה. את השמן זית והלימון אנסה כבר הערב. והתשובה למי ששאלה, הנזלת שקופה ויש לי עיקצוץ בגרון. בפעם הקודמת זה התחיל ככה ואז התגבר ונמשך שבועיים!!! אז אני חייבת לטפל במיידי. אם יש עוד עצות אשמחלשמוע. נ.ב. מה המספר של תמיכת הנקה?

ונגד כאב הגרון: סירופ דבש ובצל

חותכים בצל, שופכים עליו 2-3 כפות דבש ומחכים כמה שעות. אח"כ לוקחים כפית מהנוזל כל פעם שצריך. עוזר מהכפית הראשונה

הו לא שרוני! זה קטלני לגזים

שנה שעברה הנקתי את התינוקי שהכנתי סירופ כזה והבצל פשוט פוצץ אותו בגזים. מסכן. נכון שלא כולם סובלים מקוליק אבל גיל 5 שבועות כל כך מועד לפורענות שלא הייתי לוקחת צ'אנס. עדיף את הדבש שום. שני ראשי שום מקולפים כוס ורבע דבש(כ- 450 גרם) מרסקים את השום טוב טוב טוב עד שהוא שקוף לגמרי,עם מעט דבש. אחרי זה מערבבים עם שאר הדבש. שומרים בצנצנת סגורה. כשמצוננים/חולים לקחת 3 כפיות ליום. למניעה-כפית אחת. אפשר להוסיף למים חמימים עם לימון ולשתות. אבל גם כאן להיות עטרנית לשינויים אצל התינוק היונק-אם יש לו יותר גזים-לאזן את זה.

וואללה. דבש לא טוב לגזים. אבל גם

שום זה קטלני. שאני זוכרת סיוט שכזה מלפני שנתיים וחצי. הכי פשוטזה להחלים מהר עם מרק עוף. אה, אולי כוסות רוח?

מנסיוני אחרי הלידה השנייה

הייתי מאד חלשה והדבר היחידי שממש עזר לי היה דיקור סיני וכמה טיפולים בשיטת ביקום.

רציתי לשאול אותך לגבי מרק העוף

בהנחה שאין להשיג עוף אורגני ומכינים את המרק מעוף רגיל מהסופר מרקט. עכשיו...למיטב ידיעתי החומר בעצמות העוף הוא החומר המרפא אבל מה קורה עם כל שאר הג'אנק שהיום יש בעופות ובשר בכלל? כל ההורמונים והאנטיביוטיקה? תמיד יש לי מין בחילה כזאת כשאני רק חושבת על כמה רעלים יש בעופות. שאולי כבר עדיף לוותר על המרק? מה את עושה?

אחרי שהתרוששתי כמה שנים מהאורגני

לצורכי הבראה וניקוי גוף (נמשך אצלי כ- 3 שנים), עכשיו אני מרגישה מספיק חזקה לאכול ולהאכיל את בני משפחתי בעוף רגיל. ( היתה לי מורה שקראו לה עופרה גיל. צחוקים). אבל אני מאלו שהיו בשיא של שיא הקיצוניות ומאז מאד התמתנתי.

שמש א

New member
יש פורמולה סינית

קיימת פורמולת מדף סינית (אפשר למצוא בחנות "זן צמחים" שברמת אביב) בדיוק למצבך והיא מותרת בהריון. שם הפורמולה YIN QIAO SAN ואפשר להזמין עם שליח.

0 אור 0

New member
אפשר גם לקחת מוצרים לחיזוק המערכת

החיסונית: פרוטק, חיזוקית ודומיהם - הם מכילים אכיניציאה ופרופוליס ויעזרו לך גם נגד הצינון וגם יחזקו אותך קצת אחרי הלידה. ממליצה כמובן לקנות את הסירופ לילדים ולא מוצר שמכיל אלכוהול. ועוד יותר חשוב: הגוף שלך נחלש מהלידה וזקוק למנוחה והבראה - הרבה פעמים אנו נוטות לקפוץ ולהיות גיבורות, לעשות הכל , לנקות את הבית ולטפל בכל העולם - והתגובה של הגוף זה מחלה. תני לעצמך את הזמן להחלים. תנוחי טוב (תנסי לישון כל פעם שהתינוק ישן, ואולי אפילו לותר על הנקה אחת בלילה לטובת לילה של שינה), תשתי הרבה, ותנסי להעביר אחריות ועבודה לאחרים שקצת יטפלו בך ויפנקו אותך.

אור ../images/Emo18.gif בבקשה

לאישה מיניקה אסור לקחת אכניצאה. בוודאי שלא בהנקת תינוק כה רך. זה עובר בחלב ולא מומלץ. כנ'ל לגבי סמבוק.

0 אור 0

New member
תודה - לא הייתי מודעת לכך

אכן הפורום הוא פורום תרופות סבתא, אבל כשאני הנקתי עוד לא שמענו על אכיניציאה וסמבוק - זה הגיע מהסבתא האינדיאנית, שמן הסתם גם הכירה את הסיכונים טוב יותר.

ה מוזה

New member
ותרופת סבתא עתיקה

כמובן, מרק עוף עשיר בטוחה שיש סבתות בסביבה אז שיפנקו גם את האמא הטריה
מרק עוף עוזר והוכח כיעיל בהתקררות והצטננות טעים ובריא מזל טוב והרבה בריאות

למעלה