חדשה באנדרואיד...

חדשה באנדרואיד...

היי, אשמח לעזרה, רכשתי מכשיר של samsung galexy ACE: 1. בנגן מוזיקה אני רואה בג'יבריש את כל השמות של השירים בעברית. האם יש דרך לסדר שהפלא יקרא את העברית כמו שצריך? 2. הסוללה משום מה נגמרת לי בקצב מטורף...פחות מיום ונראה שיש כבר פחות מ50% בלי שימוש יתר. אני מקפידה לסגור ישומים פתוחים, אפילו הורדתי את האפליקציה task killer ואין לי מושג אם היא באמת סוגרת אותם, אלא רק אם אני טורחת להכנס אליה כל הזמן. מה יכולה להיות הסיבה? 3. איך אני מעבירה את כל אנשי הקשר שלי לזיכרון על הסים ולא על זיכרון הפלאפון? 4. איך אני יודעת איפה נשמרות כל האפליקציות\הורדות- על זיכרון המכשיר או על זיכרון הפלאפון??? ואיך אפשר לקבוע זאת? תודה לעונים!!!

binon

New member
תשובות חלקיות

היי, 1. כדי לפתור את הבעיה של הג'יבריש בעברית את צריכה להוריד למחשב תוכנה בשם mp3tag. חיפוש קצר בגוגל יתן לך אותה, ולקודד את השירים מחדש במחשב. תהליך קצר ואחר כך שמות השירים מופיעים כמו שצריך בטלפון. 2. זאת מחלה של רוב המכשירים האלה. נסי לכבות בלוטות' ג'יפיאס ואינטרנט אלחוטי כשאת לא צריכה, ותנסי להגדיל את טווחי הזמן בין סנכרון חשבונות. ואם עשית את זה כבר וזה לא עוזר אז רק לשקול לקנות סוללה חזקה יותר באי ביי או להסתובב עם מטען בתיק. לי יש מטען בבית, מטען באוטו ומטען בעבודה. 3. אצלי בטלפון אני נכנס לאנשי הקשר ובלחיצה על מקש התפריט אני מקבל אפשרות לייבא/לייצא את אנשי הקשר לסים, אבל לא השתמשתי בזה. פשוט סינכרנתי ישירות מול חשבון ה- GMAIL. נראה לי עדיף. 4. אם יש לך אנדרואיד 2.2 ומעלה, את יכולה להתקין תוכנה מהמרקט כמו apps to sd או modinstalllocation ובהן אפשר להגדיר לאן האפליקציות ירדו. לכרטיס או לזיכרון הטלפון.

2. אם חישבת נכון סוללה שמחזיקה יומיים זה יפה

למכשירי מסך מגע, לרובם הסוללה תחזיק כיום, אולי עם משחק בהגדרות אפשר לקבל יותר, אבל זאת גזרה שמקבלים כאשר רוכשיר מכשיר עם מסך גדול. 3. לא ממש מומלץ לעשות את זה, האנדרואיד ובכלל רוב המכשירים היום מסוגלים לסדר את האנשי הקשר בצורה חכמה, למשל לצרף לאותו איש קשר מס' נייח+נייד+פקס +אימייל ויום הולדת ועוד, העברה לסים תחלק את אנשי הקשר לכמה חלקים, במקום שהכל יהיה מרוכז באיש אחד זה יהיה רשום על כמה ואימיילים ותאריכים יעלמו לגמרי, ממליץ כמו קודמי לסנכרן לג'ימייל.

פגית

New member
כתבתי פעמיים משני דפדפנים שונים מהגלקסי

תשובה בלילה והם קרסו עלי... מצטרפת לקודמיי, לגבי הנגן- אני משתמשת בWinamp והעיברית בסדר גמור. הסוללה-אכן מכה, יש כמה פתרונות: מטען כפקל בתיק, סוללה גדולה יותר-מגדיל ומכביד את המכשיר, מספר סוללות ומטען שיטעין אותן.. למה חשוב לך לדעת איפה יושבות האפליקציות? כמה זיכרון יש לך? אם ממש חשוב לך להעביר אותן לכרטיס החיצוני-המרקט מוצפת בכאלה-אני מכירה , לא משימוש אישי, אלא בשם את go2sd אבל יש הרבה..

תודה לכולם על הטיפים...

שאתם מסנכרנים לג'י מייל מה הכוונה? שאת כל הרשימת אנשי הקשר שלי אני אראה אח"כ בג'י מייל? אני לא יודעת אם זה טוב כי גם ככה המייל הזה הוא זמני בשביל הלימודים... ובקשר לזיכרון...אני יודעת שהמכשיר בא עם 2 ג' זיכרון...ואין לי מושג כמה יש על זיכרון המכשיר עצמו. כל פעם שאני רואה את מצב הזיכרון אני רואה שזיכרון של המכשיר יותר מלא ובכלל זה חשבתי שעדיף לשמור על זיכרון הכרטיס...

kintaro

New member
הצעה

סנכרון לGMAIL מ-א-ו-ד מומלץ - כך תוכלי לעבור מטלפון לטלפון בשנים הקרובות, ולהעביר את אנשי הקשר בקלות רבה. אם המייל הזה זמני ללימודים פשוט תפתחי מייל חדש שילווה אותך בשנים הקרובות - אין בעיה שיהיו לך כמה GMAILים (לי יש קרוב לעשרה, אבל זה כבר סיפור אחר :) )

למעלה