חדשה באתר

דיתוש

New member
חדשה באתר

החלטתי לעבור את הניתוח הזה, רציתי אינפומציה כמה זמן לוקח לקבל תור לניתוח בבית חולים אסותא אצל ד"ר אבינוח, והאם הוא אכן מומלץ?

באיה

New member
דיתוש ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

אני לא נותחתי ע"י ד"ר אבינוח, אבל יש כאן כאלה שכן נותחו על ידו, ואני מקווה שיענו לך בהקדם ויתנו אינפורמציה אותה את מחפשת. לפי התרשמותי מהנכתב כאן בפורום, הוא רופא מצוין ונעים הליכות בנוסף. מאחלת לך הצלחה באיה

רוייקו

New member
היי דיתוש. ברוכה הבאה לפורום

דר´ אבינוח מנתח בסורוקה ובאסותא. התור באסותא הרבה יותר קרוב כי בכל זאת מדובר במיסגרת פרטית. אם יש לך ביטוח משלים מטעם קופת החולים שלך, את יכולה לבצע את הניתוח על חשבון המשלים, עם השתתפות של כ 2000 ש"ח בערך (אל תתפסי אותי במילה) אבינוח נחשב למנתח ותיק ומיומן. תרגישי נוח לשאול כל שאלה. רוייקו

3500 ש"ח

זמ מה ששילמתי לניתוח אצל ד"ר אבינוח באסותא , עם ביטוח משלים. ד"ר אבינוח באמת אדם המשרה נינוחות ומרגיע ונחשב רופא טוב החיסרון היחיד שאני נתקלתי בו בניתוח אצלו זה התמיכה אחרי שחסרה מאד

גלינקה

New member
היי גלידונית!../images/Emo12.gif

איך אתם משלמים כזה סכום נמוך לניתוח??? אני שילמתי לפני 3 שנים כמעט 26,000 ש"ח ואתם משלמים 3500 ש"ח???....
לא נורא, כנראה שכיום יש סבסוד... או שפרופ´ דודאי הוא גנב :)

רוייקו

New member
לפני 3 שנים יכולת לקבל השתתפות מלאה

במימון הניתוח. חבל שלא הגעת אלינו קודם .. בעצם.. לא היינו פה לפני שלוש שנים. הקופה מממנת את מרבית עלות ההוצאות, כולל רכישת הטבעת. לדודאי היה הסכם עם חלק מהקופות, למיטב ידיעתי, אבל אני מתכוון לתקופה שהוא ניתח במישגב לדך. אני לא יודע מה הפרוצדורה אצלו היום, שמעתי שהוא מנתח במדיקל סנטר-ראשל"צ ולא יותר מיזה. דודאי משתמש בטבעת גורטקס לא מתכווננת ולפי מה שהבנתי ממנתח מסויים, קשה להוציא את הטבעת הזו, במידה וצריך (וקשה עוד יותר להתקין אותה). בקיצור, כדאי לך להשקיע במנתח מיומן שיודע את העבודה. יש לך היום בעיה כלשהי עם הניתוח ?

גלינקה

New member
עכשיו אתה אומר לי...

אחרי שעשיתי את הניתוח גם אני גיליתי שהקופ"ח יכלה לממן לי חלק מהסכום אבל זה כבר היה מאוחר מדי... והאמת שעם דודאי אני כבר לא אתפלא אם יהיו עוד הפתעות ושהטבעת שיש לי היא בכלל מגומי...

רוייקו

New member
חבל שהוא לא יידע אותך ../images/Emo4.gif

כל המנתחים מבצעים את הניתוחים במיסגרת קופות החולים, למעט אלה שאינם עונים על הקריטריונים של הקופות - BMI 40 או בעיות הנובעות מהשמנה, עם BMI של 35

גלינקה

New member
באמת באמת חבל ../images/Emo123.gif

אבל כמו שכבר אמרתי... אני לא מתפלאת יותר מכלום... עכשיו אני צריכה להסתכל קדימה ולא אחורה

סיסה

New member
שאלה

שלום גלידונת מה שלומך אפשר לדעת בבקשה באיזה קופה את. אשמח לקבל תשובה סיסה

../images/Emo26.gif ס י ס ה ../images/Emo36.gif

אני בקופ"ח לאומית ו... מחר אני אצלך בבי"ח למה שאלת?

גלינקה

New member
הלו רועי

כולם אומרים לך שלום ובהצלחה בניתוח וטוב שחזרת.. אז אני די חדשה פה ולא יצא לי להגי דלך את זה קודם - אז מקווה שהניתוח עבר טוב ושתחלים מהר! :)

jazmin40

New member
ברוך רופא חולים../images/Emo25.gif

היי רויקו, מקווה שהכל בסדר אצלך.

רוייקו

New member
תודה רבה, ג´זמין.. עדיין כואב מאוד

אבל משתדל להתגבר. עברתי נורא מיזה, לא ?

סיסה

New member
תשובה לשאלה

שלום דיתוש אני נותחתי על ידי ד"ר אבינוח באסותא אני בקופ"ח מכבי לא מחכים הרבה זמן זה תלוי איזה בדיקות יש לבצע המצב הבריאותי והמשקל. אשמח לענות לך בהמשך 058284988 תודה סיסה

zoei1

New member
מומלץ בחום! איש מקסים והכי חשוב

רופא מעולה ! זה תלוי בעומס אצלו, בדר"כ חודשיים ימים ממתינים לניתוח פרטי באסותא.

למעלה