חדשה בביצה

Mika מיקה

New member
חדשה בביצה ../images/Emo140.gif

ואוו, כמה זמן לקח למצוא ניק שעדיין אף אחד לא השתמש בו
כמעט התייאשתי (אבל רק כמעט) ועכשיו אני כאן. שלום לכולם
סופסוף החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות את אחד הדברים שאני יותר אוהבת - לכתוב, אזרתי אומץ ופתחתי לי בלוג בישראבלוג, אם הייתי יודעת שזה כל כך פשוט, בטח הייתי עושה את זה מזמן. רציתי לתת לכל אחד ואחת מכם הזמנה אישית הכוללת כרטיס כניסה לבלוג החדש שלי ומשקה ראשון חינם. היות והנני "בתולת בלוגים" אשמח להעזר בנסיון שלכם להערות, הארות, המלצות, ביקורות, מחמאות, טיפים ומכל הבא ליד, לפה ולמחשב. אז זהו הבלוג שלי: בדרך לאי-שם. תהנו !! מיקה

איה@

New member
מיקה - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אהבתי את מה שקראתי. מאד מרענן
ובעיקר אמיתי! אחלה! ובהצלחה.
איה.

Mika מיקה

New member
תודה ו.. שאלה על זכויות יוצרים !

בשיטוט מהיר בין הבלוגים, פתאום גיליתי לתדהמתי בלוג חדש שנפתח ע"י ילד בן 16 ובו השאלון האישי שלי, שהמצאתי, השקעתי, חשבתי, כתבתי, ה-כ-ל מילה במילה !!! האם זה חוקי ?? האם יש לו זכות לעשות את זה ? כי אחרת מה הטעם בלהשקיע אם מעתיקים אותי ?!! אני נסערת מאוד, האם אין משהו שמגן על זכויות יוצרים ??? אשמח אם תאירו את עיניי. תודה מיקה

שלינקה

New member
הדבר היחיד, אני חושבת, שאת יכולה

לעשות זה לכתוב בצורה גדולה ובולטת (C)כל הזכויות שמורות. זה לא תמיד עוזר, אבל אם יש מישהו שפשוט אין לו מודעות - הוא יוכל לקבל את המודעות דרך זה.
שלי.

oren*

New member
זה לא ממש אפשרי לקחת זכויות יוצרים

על שאלות שנמצאות בכל גיליון ממוצע של מעריב לנוער או פנאי פלוס (איזה ספר את אוהבת, גבר אידיאלי, מזל, מצב אישי...) ברוב הבלוגים בהם גלשתי בעברית/אנגלית מופיע השאלון הזה בצורה זו או אחרת, מישהו מוסיף פרטים לגבי הכלב שלו ומישהי אחרת מוסיפה פרטים על המקצוע שהיא הכי אוהבת בתיכון - בסך הכל כולם אוהבים לאכול, לכולם יש גיל ולכולם יש מזל אסטרולוגי.

איה@

New member
מיקה ../images/Emo26.gif

אני מציעה לך לפנות ל"איגוד עו"ד של הבלוגרים".......
ועכשיו ברצינות א. די נהוג ומקובל לקחת שאלות מבלוג אחר, ולתת קרדיט וקישור! לבלוג שנלקח ממנו. ברור שמדובר אך ורק על השאלות - ולא על התשובות. ובכלל - חלק מהענין הוא האינטגרציה בין הבלוגים, לצטט משפט, או לפתח סוגיה שהועלתה בבלוג אחר, ולפתח את הדיון. שוב תוך מתן קרדיט מלא + קישור לבלוג המקור. בזמנו - התחלנו לנסח את "חמשת הכללים של הבלוגרים" והנה עוד כלל שהייתי מוסיפה. חוץ מזה - נדמה לי - או שמחקת חלק מהקטעים שכתבת?? חבל, אל תתני לזה להרפות את ידיך. המשיכי בשלך. וכמו שאמרתי - אני מחכה לקרוא אותך......
הצעה - בפורום כאן יש נוהג, בסוף כל תגובה/הודעה לתת קישור ישיר לבלוג שלך. תוכלי לעשות זאת בטבלת "קישורי המחרוזת"
איה.

Mika מיקה

New member
תודות לכולכם ../images/Emo140.gif

קצת (הרבה) יותר רגועה, קצת יותר מבינה וקצת יותר ´משופשפת´
בנתיים הקטע המועתק נמחק וכן קיבלתי מכתב התנצלות מהבחור (שהבין גם את עניין הקרדיט) וכך סיימנו את הסיפור הזה בברכת הצלחה. החיוך חזר לי לפרצוף ו... סוף טוב הכל טוב. איה לשאלתך, לא מחקתי שום חלק מהבלוג שלי, עומדת מאחריו יציבה וזקופה (ועם חיוך, כבר אמרתי ?) מתרגשת לקראת ההמשך .... סתם מסקרנות, איה .. אמממ.. 6:12 בבוקר ?? אבל, אבל, אבל למה ?
מיקה

למעלה