חדשה בביצה

חדשה בביצה

אני חדשה יחסית בפורום ורציתי קצת לפרוק פה ולשאול שאלות.
אני נשואה עם 3 ילדים, כמו כמה מכאן שקראתי גם אצלי זה התחיל כנסיון מיני בלבד והפך להתאהבות גדולה בבחורה מדהימה רווקה שהיתה שמחה אם גם אני הייתי רווקה. היחסים ביני לבין בעלי לא היו משהו לאחרונה אבל גם לא היו נוראים, (הסקס היה בסדר ומטה), אני ממש מתלבטת אם זה באמת הנטייה המינית שלי שניסיתי להדחיק במהלך השנים או שהנישואין הלא מושלמים שלי דחפו אותי לזה. איך ידעתן שאתם באמת לסביות ולא סתם מתנסות? מי שבחרה להשאר במסגרת המשפחתית איך עובד לה? האם אפשר לגשר על הפערים?
תודה

מהמאדים

New member
האם

זה מה שחשוב? אם את באמת לסבית? או שאולי זו בריחה משאלת הנישואים הבעייתיים? ואם היית מתאהבת בגבר? איזה שאלות היית שואלת אז?
תבדקי עם עצמך מה באמת מטריד אותך. התיוג החברתי, או שאולי בעיה עמוקה יותר בחייך. אין ספק שנישואים כושלים מציפים דברים נוספים, כמו נטיה מינית אחרת שהודחקה. אבל יש לי תחושה שזה משני, ורק התיוג החברתי (המפחיד ללא ספק) של אפשרות כזו גורם לך למקד את סימני השאלה במקום הזה. מציעה לך לפנות ליעוץ ולפתוח הכל מול אשת מקצוע.
בהצלחה

אולי

הנושא של התיוג לא מפריע לי בכלל.
אני מתלבטת אם אני צריכה לנסות לשקם את הנישואין שלי ביתר שאת- וזה מה שהייתי עושה אם הייתי מתאהבת בגבר אחר-
ואם נטיה מינית מודחקת אז אולי אין בכלל מה לתקן.
.

jenny121

New member
אצלי זה התחיל...

אז אצלי זה התחיל מזה שהנישואין לא היו טובים, וכנראה חפשתי משהו שירגש ויספק אותי... אבל כרגע שאני כבר לא נשואה והכול עוד טרי גבר לא בא לי בטוב, כנראה שזה בגלל החוויות הלא טובות שהיו לי(ולא מדובר במקרי אונס או אלימות)

אבל מי יודע מה יהיה בעוד חמש שנים... לכן אני לא מגדירה את עצמי בכלום כי הגדרה יכולה להגביל..

סיוקו

New member
אצלי זה התחיל

מזה שחיי הנישואין שלי עם בעלי מעולים והמשיך לזה שבעלי מרשה לי להיות עם בחורות כי הוא יודע שזה מסב לי אושר

למעלה