חדשה. בבעיה ><"

Like The Wind

New member
חדשה. בבעיה ><"

אז.. אפשר לומר שאני כבר במצב של "לא יודעת מה לעשות". בעיקרון. כבר במשך שנתיים, אנשים שאני מכירה כל הזמן עוזבים. ולאט לאט אפילו מתרחקים. החברים הכי טובים שלי אי פעם עברו לגור במקומות אחרים בעולם. בהתחלה זה היה בקטע של אימיילים. והם באו לפעמים [טוב אחד מהם] לבקר בחגים. אבל ההורים שלו החליטו שלמרות השנתיים בחו"ל הם רוצים להמשיך לחיות לגור שם. וככה כל אלו שעזבו. הוא ועוד 4. והבוקר קבלתי הודעה מחברה.... שאני מכירה אותה יותר מחצי שנה אפשר לומר. נתתי לעצמי תצ'אנס להתחבר [כי אני לא ממש מסוגלת להתחבר לאנשים, כי אני מפחדת מדברים כאלו] וראיתי שהיא בנאדם מקסים! אבל גם היא עוזבת. לגור בחו"ל. אני לא יודעת מה קורה כאן. כל הזמן אנשים מסביבי פשוט עוזבים.... ואחת ששמרתי איתה קשר במשך שנה שלמה מאז שעזבה לארה"ב, נעלמה לה. כאילו אני בקושי נכנסת למייל, וגם היא. והבדלי השעות ממש גדולים אז לא יוצא לנו לדבר. אבל כשרע לה אחנו מדברות אפשר לומר שיש לנו כל חודש "שיחת חיזוק בין חברות". אבל לאט לאט גם זה נעלם. עכשיו פשוט אני נתונה בהרגשה של פחד סופי. שגם אלו שנשארו עוד יעזבו. יש לכם אולי מושג, אולי אפילו קטנטן איך אני מפסיקה עם זה? אני לא רוצה להרגיש את הפחד הזה. אבל אנשים מסביבי נותנים לי כל הזמן רגשות של פחד. כאב. עצב. מה לא! לילו.

eladj1

New member
את צודקת

זה כואב, מאוד, החברה הכי טובה שלי שאני מכירה אותה מגיל 0 היית אמורה לעזוב, וזה כל כך כאב לי, לי היה מזל ובסוף היא לא עברה, אבל את יודעת מה? את לא יכולה לתת לזה לגרום לך להפסיק להתחבר עם אנשים, "עדיף לאהוב ולכאוב מלא לאהוב כלל". תמשיכי להפתח לאנשים, אל תתני לכאב ולפחד לעצור אותך...

Like The Wind

New member
בזמן האחרון.

מרוב הכאב והפחד. אני מרגישה שאני אפילו מרחיקה אחרים. למשל אלו שלומדים איתי. אני הופכת ונהיית יותר ויותר סגורה אליהם. אני לא יכולה לדבר איתם. ההערות שלהם עלי והיחס שלהם כ"כ מגדיל את הכאב. הפחד והחשש מהסביבה.

אפשר לומר שזאת

סוג של טראומה. כשכולם עוזבים. אבל תדעי שזה שכל החברים שלך עזבו (ואני מניחה שלא מרצונם) לא מעיד עלייך כלום, ואני בטוחה שהיה להם כואב לזוב אותך. וזה צירוף מקרים שכולם עזבו לחו"ל, בחיים זה לא תמיד ככה.

mayy6

New member
וואו זה הזוי

בדרך כלל ממה שאני יודעת אם יש איזה משהו בחיים שלך שחוזר על עצמו, זה אומר שיש איזשהו מסר שאת צריכה להבין בנוגע לעצמך. ברגע שתביני למה זה קורה ומה את צריכה להפנים מזה את תשתחררי מזה. בכל אופן, אני לא חושבת שיש פתרון מידי לזה, זה משהו שעם הזמן את תביני שיש להיקשר לאנשים עד גבול מסוים, ואני בטוחה שעם הזמן את תביני לבד את המשמעות של העניין. אני לא מכירה אותך מספיק כדי לדעת בדיוק. תחשבי על זה :)

את מוזמנת להיות חברה שלי

גם לי קרה משהו בסגנון,אחרי שסיי`מתי תיכון,כל אחת פנתה לדרכה..זה לא הזוי, זה דבר שקורה להרבה, בכ``א שזה לא יעצור אותך מלהתחבר לאנשים,כי בכל סוג של קשר,לוקחים סיכון, אבל אל תדאגי, את עוד תכירי הרבה.. אם את רוצה להמשיך לדבר מתישהו,השאירי איסי..יום נעים..

למעלה