חדשה בדרך לחיים טובים יותר

• פותח הנושא תר
  • פורסם בתאריך

תר

New member
חדשה בדרך לחיים טובים יותר

אז זהו כרגע הצטרפתי רישמית ללהקתכם. חוויתי חווית רבות עימכם באופן סמוי גלוי, שאלתי, התענינתי וכעת אני יום אחרי הניתוח של הטבעת השבדית של דר אבינוח. מקווה שתעשה לי ולבני משפחתי רק טובץ אני מרגישה נהדר כעת, יום אחרי, לאחר שסבלתי מאוד מאתמול בחדר עם שותפה זקנה, שלא מסכימה לפתוח מעט חלון לאורר, וכך יצאתי היום עם כאב ראש, שעבר לי בדרך הביתה, בנסיעה. אני לא מסוגלת לשתות מיים. ושותה מעט מאוד תה. מפחדת לא להתייבש עקב כך. יש הצעות?? ולזואי, חברתך רונה אמרה לי שאת גם טופלת אצל אותו רופא, איך ומתי התחלת להרים ילדים קטנים על הידיים? טוב זהו בינתיים, נחמד להכיר את כולם. בכל אופן אני מהדרום, קרוב לבאר שבע. ביי בניתיים

gal33

New member
הי תר, והרבה בהצלחה.

תנסי גם מיצים ממותקים דיאט ללא סוכר כמו של יכין למשל. גם תה צמחים למיניהם. אפשר גם את סדרת התה הירוק. אפשר מיצי פירות צלולים כמו מיץ התפוחים של פרימור. את יכולה לבשל מרק ירקות, לסנן את כל הירקות ולשתות רק את המים, טעים מאוד וגם נותן תחושה של ארוחת מלכים. תשתדלי מאוד כן להקפיד על 8 כוסות ביום לפחות, לאט לאט, כל היום, כיון שהדרך להתייבשות קצרה. החלמה מהירה, גל

תר,

מנסיוני האישי: בתקופה הראשונה לאחר הניתוח הצלחתי לשתות רק בלגימות קטנות, אבל משקאות חמים "עברו" טוב יותר, והכי טוב: מרק צח. בהצלחה, שלומית.

צפרדעית

New member
אצלי הכל עבר

אבל התענוג הכי גדול היה דווקא המרק עוף <כי רק לו היה טעם של אוכל> אותי "ייבשו" 5 ימים בבית החולים עם האינפוזיות ואח"כ משטר דיקטטורי של 30 מ"ל מים לשעה... כשהגעתי הביתה מיץ תפוחים היה כמו עוגת שמנת והמרק כמו ארוחת גורמה... שיהיה בהצלחה צפרדעית

zoei1

New member
היי תר, אני שתיתי נוזלים באיטיות../images/Emo49.gif

במשך שבוע שלם וזה היה להפתעתי לא נורא כמו שחשבתי. ד"ר אבינוח מקסים ועונה תמיד לפלאפון (פרט כמובן לשעות שהוא בחדר ניתוח). אני לא הרמתי ילדים קטנים כי אין לי לצערי... חזרתי לשיגרה דיי מהר במיוחד לאחר הורדת הסיכות... אני מציעה לך לפנות לאבינוח בכל שאלה, בעיה וכו´.. אבינוח לא מאמין בכל מה שחנה האחות במפגשים שלנו מייעצת.. זה לא להאמין עד כמה ההדרכה שלהם שונה: הוא אומר שאין בעיה לשתות גזים, לאכול ולשתות יחד ועוד... אני חושבת שצריך להקשיב לו בלבד (מה גם שהטבעת של אבינוח שונה משאר הטבעות).. בהצלחה ואשמח לעזור באם תצטרכי...

../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif לדרך החדשה../images/Emo57.gif

גם אני מנותח של אבינוח מלפני שלוש שנים בסורקה עים טבעת שודית וגם אני גר באזור ב"ש
בהצלחה ממני הדרומי

שרה16

New member
יופי שאת אחרי../images/Emo141.gif

כולם נתנו עצות נהדרות! אני זוכרת שהקפדתי מאד על 8 כוסות נוזלים,ומיץ תפוחים ממש עשה לי טוב. לא יודעת בקשר לשוודיות,אבל מאז הניתוח (4 חודשים ושבוע)אני לא נוגעת במוגז. שיהיה רק טוב שרה

ניקול31

New member
בהצלחה חמודה../images/Emo24.gif

שמעי תמיד בקולו של ד"ר אבינוח הוא לא טועה שתי לאט, ואם קשה לך העזרי בקש לשתות ואז יותר נח, והכי חשוב חזקי ואמצי באהבה ניקול31

רוייקו

New member
ההנחיות תמיד שונות מבית חולים אחד

לשני וממנתח אחד לשני.. אבל הכי כדאי זה לנסות את הפורמט החמיר יותר. נתנו לך פה הרבה עיצות טובות ולא נישאר לי אלא לאחל ב ה צ ל ח ה !!!
רוייקו

idit2

New member
הרמת ילדים

אני אמא לתאומים בני שנה וחצי ומה אני אגיד לך את לא יכולה לאמר לילד בן שנה וחצי שאמא לא יכולה להרים אותך. אז פשוט תשבי על הספה ואז תרימי את הילד או מאידך אם את עומדת אז שמישהו ירים אותו אליך. טיפ קטן כשהילד רוצה על הידיים פשוט תרדי על הברכיים ותחבקי אותו, מי יודע אולי הוא ישכח שרצה דווקא למעלה על הידיים. בכל מקרה המון הצלחה. עידית

למעלה