חדשה בהכל זקוקה לייעוץ

לין20

New member
חדשה בהכל זקוקה לייעוץ

שלום לכולם גילו אצלי את המחלה לפני חודשיים .אנני מאוד מקווה שתעזרו לי להתמודד עם זה. הסיפור מתחיל שלפני שנה הייתי הייתי הקורס חוקרת מודיעין בדרום כאשר התחילה להתנפח לי היד והקרסול. לאחר שלושה חודשים שוחררתי זמנית מהצבא [פרופיל 24 זמני] לאחר שאיבחנו את הבעיה כדלקת פרקים . עברה תקופת זמן שהרגשתי טוב ,אך בסוף ינואר התחלתי להרגיש רע מאוד. פניתי לראמטלוג והוא החשיב זאת כהדרדרות . המצב שלי הלך והחמיר עד לכך שנעזרתי בכסא גלגלים והיתי מאוד מוגבלת. בעקבות חוסר הרצינות שקיבלנו מתל השומר החלטנו לנסות אצל רופא אחר. אחרי שמצאנו רופא הוא אישפז אותי וקיבלתי עירויי של סטרואידים במשך 4 ימים.ולאחר מכן המשכתי בטיפול לא הסטרואידים.בבדיקות שנעשו לי התגלה כי זה לופוס,ושהאבחנה בתל השומר הייתה שגוייה. התחלנו בתביעה למשרד ביטחון אבל אני מבולבלת אני לא יודעת מה לעשות ראיתי כי חלק מכן נכות לצהל אני מקווה שתעזרו לי לעבור את הכל

1ט ל י

New member
שלום

שלום לך. אני מבינה את המצב שלך. מבחינות מסויימות אני נמצאת במצב שלך. לי אמרו בהתחלה שיש לי וירוס קל שיעבור. מחר יש לי ועדה רפואית בפעם הראשונה. אני סומכת על משתתפי הפורום שיעזרו לך. הם כולם תומכים ועוזרים. הם עזרו לי, ואני פה פחות משבוע. יהיה טוב. לפחות עלו על זה. יותר טוב מאוחר מאשר אף פעם. טלי.

gaia20

New member
הי לין- ברוכה הבאה !!../images/Emo140.gif

לפני הכל- אנחנו נעזור לך לעבור את זה, אנחנו כאן בשבילך!! הגעת למקום הנכון... אני לא נכת צהל, אחרי הצו הראשון, כבר קבלתי פטור (פרופיל 24 ) ומאז לא שמעתי מילה מהצבא... ידוע שקשה לאבחן את הלופוס בגלל הסיבה שמחלה זו דומה בסימפטומים לעוד המון מחלות. אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב
את מוזמנת להסתכל בכל מה שיש בשורה האפורה למעלה- יש קישורים מעניינים ובקטגוריית מאמרים יש סיפורים של משתתפי הפורום היקרים, את מוזמנת לקרוא אותם ולכתוב לי את שלך אם את רוצה- אני אכניס אותו לשם. תרגישי טוב, חמודה ואם בא לך- עדכני אותנו מה קורה איתך. שבת שקטה שתהיה לך- שלך, גאיה.

ל3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הי ליו קודם כל ברוכה הבאה. גם אצלי הסיפור התחיל כשהייתי בצבא, אומנם לא השתחררתי מוקדם אבל אפשר להגיד שקיבלתי יחס מזלזל כי כל מה שהם עשו זה לשלוח אותי לאלף בדיקות בלי שום טיפול ( את יכולה להיכנס לסיפורים אישיים ולקרוא את הסיפור שלי) השורה התחתונה היא שהיום כשלוש שנים מהשחרור אני נמצאת בהליכים משפטיים. כמובן שעדיף לתבוע את הצבא כמה שיותר מהר ולכן אם את מתחילה בהליכים עשיו אז יש לך יתרון. אני ממליצה לך לא למלות את הטפסים שמשרד הביטחון ישלך לך- כי אז הם מטפלים בזה בדרך שלהם וזה יכול לקחת המון זמן. קחי לך עורך דין( מאלה שדורשים תשלום רק אם מנצחים) וצאי לדרך. בכל אופן תדעי שאני תמיד פה בשבילך ושאת לא לבד בעיניין. ולגבי המחלה, המילים מהשיר" לא קלה היא לא קלה דרכנו" מתאימים לנו מאוד אך הדרך היא בהחלט אפשרית. תרגישי חופשי לשאול כל שאלה שבא לך והכי חשוב תרגישי טוב

למעלה