חדשה במערכת- מחפשת השתלמות

WHITEORCHILD

New member
חדשה במערכת- מחפשת השתלמות

שלום לכולם אני מורה לחינוך מיוחד, רק התחלתי את עבודתי ואני עובדת בבית ספר רגיל כמורת שילוב- אך לא דרך מתי"א, אני מחפשת השתלמות בנושא החינוך המיוחד- עדיף באזור חדרה ועדיף בנושא רכישת קריאה (כמה דרישות יש לי הא?!) איך מבררים? לאן פונים?? מבית הספר לא יודעים לאן להפנות אותי כי הם מתעסקים בהשתלמויות רגילות ולא של הח"מ... בתודה מראש, מיכל.

אממ...

אני לא כל כך מבינה בזה.. אבל, אולי תשאלי במוסד הלימודים שלמדת בו חינוך מיוחד.. (או במקומות לימודים בחדרה) אולי הם יידעו לגבי השתלמויות אצלם בנושא שאת מתעניינת בו.. בנוסף, אולי תשאלי במשרד החינוך.. תבררי אצל מי את יכולה לקבל תשובות. את יכולה גם לשאול את אריה בפורום מורים כאן בתפוז, אולי הוא יידע ;) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=352 תהני :)

FOR THE LD

New member
השתלמויות

לא כל כך קרוב לחדרה, אבל... במכללת בית ברל קיים מרכז השתלמויות למורים. נלמד שם, בין היתר, קורס להוראה מתקנת בקריאה. התקשרי ל-144, ובררי מהו המספר. אם מכללת גורדון לחינוך - חיפה, יותר מתאימה לך, נסי לברר גם שם. בהצלחה!

ערפה

New member
יש מפקחת על החינוך המיוחד,

במשרד החינוך כמו כן תפני אל סמינרים הם ינחו אותך כמו לוינסקי , תלפיות , ועוד בהצלחה. אבל ההודעה לא ברורה כי אם את מורה לחינוך מיוחד אז מה את מחפשת?? כנראה את עובדת בתחום ללא הכשרה - מה שטוב כי לפחותצ את יודעת לקראת מה את משקיעה

Diana M

New member
השתלמויות

בוקר טוב מיכל, אין דבר כזה לעבוד כמורת שילוב שלא דרך המתי"א. אלא אם כן את עובדת בתיכון. או במוכר שאינו רשמי. גם מורים שאינם מדווחים באמצעות המתי"א לגזברות, משוייכים למתי"א. הכי פשוט, פני למתי"א חדרה ובקשי להצטרף להשתלמויות שלהם. כמו כן את יכולה לפנות לקורסים והשתלמויות שנערכות במכללות, בבתי הספר לעובדי הוראה ובאוניברסיטאות. בהצלחה בעבודתך החדשה. דיאנה

למעלה