חדשה במשחק

lilo87

New member
חדשה במשחק../images/Emo6.gif

מחפשת ברית טובה שעוזרת להתפתח. יש הצעות?

lilo87

New member
מה זאת אומרת?

כאילו, ראיתי כאן את ההודעות על מלחמות עולם וזה, אבל מה? אם אני שם אוטומטית יתקפו אותי, מה הקטע? יש לך ברית?

meetAmeet

New member
אל תקשיב לו.

וואחד קומץ הוא אדם עם 3 משתמשים בפורום (לפחות) שמסיבות אישיות ושעמום מנסה להשמיץ פה כמה משתמשים בפורום ואת הברית שלנו. זו הברית הכי מוגנת, כאשר אתה יודע שאם יתקפו אותך, 20 אנשים באותו דירוג יחסלו את המדינה שתקפה אותך. זו הברית מס' 1 בשיתוף פעולה ונותנת תגמולים עצומים לכל מי שמוכיח את עצמו. בד"כ אנחנו לא עונים להודעות המגוחכות האלה אבל אני וחברי הברית לא רוצים שעוד אנשים יאמינו לשטויות שלו.

yoyogam23

New member
כן!

זו ברית מצויינת וחזקה מאד יחסית. תוכלי לקבל תרומות, אם יתאפשר לאנשים לתרום לך. אם יהיו עוד אנשים בדירוג שלך אז תוכלו לארגן תקיפות. יצביעו עבורך באו"ם. הצטרפי לאחת הבריתות וכנסי לפורום של הברית.

bigo2

New member
ו ביגלל זה כולם רוצים להשמיד אתכם

כולל אני!!!!

meetAmeet

New member
רצון זה דבר חשוב.

המציאות לעומת זאת היא דבר שונה, מאיימים, מאיימים, אבל אף אחד לא נוגע בנו.

lilo87

New member
לא יודעת, האמת

כי אני לא רוצה שיתקפו אותי כל הזמן
גם אני לא בקטע של סתם להתחיל להרוס וזה. אני רוצה להתקדם במשחק, אבל בכיף ובלי מלחמות כל הזמן כי זה היופי, לא? שאפשר להתקדם גם בשיטה של פוליטיקה ומסחר, נכון?

eedocsil

New member
תצטרפי לWaR אנחנו ברית

שעוזרת מאוד יש לנו קומנה והכל תצטרפי ואני אישית ישלח לך סיוע ראשוני באמת אנחנו ברית מאוד טוב לא חזקה כמו the strongest אבל אנחנו בונים את עצמנו

Wolfinix

New member
תנסי את הברית

israel1 הברית תומכת אחד בשני-ולא תוקפת אחרים אלה אם כן הם התנכלו לאחד מבני הברית. אנחנו חזקים אבל לא בריונים
..

dragonfly4

New member
תצטרפי ל AUIA

הם עוזרים ונותנים ושמישהו תוקף אותך אז את שולחת הודעה למנהל והוא אומר לכולם לתקוף את מי שתקף..... בקיצור אחלה ברית

למעלה