חדשה בסביבה

MeAndMyMonkey

New member
חדשה בסביבה

שלום לפורום הכי מקסים בתפוז

כבר המון זמן שאני קוראת בפורום ומעולם לא העזתי לרשום או להגיב, סוף סוף החלטתי להפסיק להיות "סמויה"

אז שמי רינת, אני אוהבת את הלהקה עוד מאז שהייתי בת 13, מאז הספקתי לגדול, לסיים תיכון, להתגייס לצבא, לגור בלונדון, לסיים תואר ראשון, לעבוד, להתחתן ועדיין האהבה הראשונה שלי ליוותה אותי ומלווה אותי עד היום! אני מאוד שמחה שיש לי את המקום הזה כאן כי אין המון אנשים שבאמת יכולים להבין את האהבה שלי ללהקה המדהימה הזאת

היוש! ברוכה הבאה

נעים להכיר, אני הילה

שכחת לספר לנו: מי הפייבוריט שלך?? האלבום האהוב עלייך? הקליפ האהוב עלייך? טט 4, או טט 5 ?

MeAndMyMonkey

New member
היי הילה

יש לי שני פייבוריטים- מארק ורובי
תמיד אהבתי את שניהם, הם כ"כ מקסימים כשהם ביחד, מעולם לא הצלחתי לבחור ביניהם אז החלטתי לא לבחור

האלבום הכי אהוב עליי הוא פרוגרס, אני אוהבת גם את everything changes, אבל פרוגרס הוא הרבה יותר טוב לטעמי ובכלל רובי נמצא שם איתם אז זה הכי מושלם שיש!
אני אוהבת את הקליפ של שיין במיוחד כי מארק כתב את השיר לרובי, אני מדמיינת תמיד את מארק שר אותו לרובי כמו שיר אהבה
, אני אוהבת גם את דה פלוד יותר בגלל החזרה של רובי ללהקה, בכיתי המון בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ

אני הכי בעד טט 5, לא יכולה לראות אותם עכשיו כארבעה

וואווווו

איזה טעם דומה יש לנו

ועוד גרת בלונדון!!! אני כבר אוהבת אותך! אנחנו נסתדר מעולה

ברוכה הבאה

אני מורי ,נעימאוד.. טים וויליאמס &דונלד לשירותך תמיד

הילה כבר שאלה אותך את השאלות החשובות .. תרגישי כמו בבית
פה מותר ורצוי להיות בנות 13

MeAndMyMonkey

New member
היי יובל

גרתי לתקופה בלונדון, תמיד רציתי לגור שם זה היה החלום שלי מאז שהתחלתי לאהוב את טט, התרבות שלהם מאוד עניינה אותי ובמיוחד אני אוהבת את המבטא שלהם

אחרי הצבא הגיעה אליי הזדמנות שלא יכולתי לוותר עליה, גרתי שם שנה ולבסוף חזרתי לארץ בגלל בעלי שבאותה תקופה היה החבר שלי...
כשהגעתי לשם הייתי בהיי כי בכל מקום היו מרצ'נדייז של טט ובכל מקום דיברו השמיעו אותם, ראיתי אפילו פעם אחת את רובי אבל זה לא היה בתקופה הכי טובה שלו והייתי גם בלייק שהוא פשוט מקום מקסים ומדהים ביופיו, אני יכולה להבין למה מארק בחר במקום הזה דווקא

orlyshka1

New member
אחלה שם בחרת, לאחלה שיר :)

היי רינת, אני אורלי, טים בארלו, וגם אני הספקתי הרבה מגיל 13, ובכל זאת משהו אחד נשאר... כן, אהבת הילדות הזו, אז בואי, תשארי, כיף פה!
זה שגרת בלונדון (AKA טט לנד, טט לונה פארק, רק תבחרי) הגשמת חלום של רבות מאיתנו... ו.... פגשת את רובי??? ספרי ספרי!!!

Hadar07

New member
ברוכה הבאה רינת

טוב שהפסקת להיות סמויה מקווה שתהני איתנו כאן

למעלה