חדשה בעניין הקפה- כמה שאלות
שלום
קיבלתי ליומולדת מקינטה "בריקה" של ביאלטי, לשתי כוסות.
ניסיתי כמה פעמים, והיה לא רע.
אבל לא הבנתי איך בדיוק אמורה להיות הפרופורציה בין החלב לקפה שאני מקבלת.
אני מבינה שהתוצר שמתקבל הוא שתי מנות של אספרסו, ועליהן אני יכולה לשחק בכל מיני ווריאציות.
היום למשל הכנתי כוס עם כמות גדולה יחסית של חלב שלה הוספתי את כל הכמות (שתי המנות) של הקפה,
יצא מעולה, אבל כנראה קצת חזק מדי לבטן שלי... (פעם לקחתי בבית קפה "הפוך חזק" והייתה לי תחושה דומה)
שורה תחתונה-
אני אוהבת את הקפה חזק ומריר עם חלב, איך מכינים בצורה הטובה ביותר אבל שלא ייצא כבד מדי?
מה עושים עם המנה הנותרת אם אני משתמשת רק במנה אחת?
ועוד שאלה לא קשורה- איפה מחפשים תערובת באיכות טובה ובמחיר סביר (וגם שיהיה כשר)?
תודה!

שלום

קיבלתי ליומולדת מקינטה "בריקה" של ביאלטי, לשתי כוסות.
ניסיתי כמה פעמים, והיה לא רע.
אבל לא הבנתי איך בדיוק אמורה להיות הפרופורציה בין החלב לקפה שאני מקבלת.
אני מבינה שהתוצר שמתקבל הוא שתי מנות של אספרסו, ועליהן אני יכולה לשחק בכל מיני ווריאציות.
היום למשל הכנתי כוס עם כמות גדולה יחסית של חלב שלה הוספתי את כל הכמות (שתי המנות) של הקפה,
יצא מעולה, אבל כנראה קצת חזק מדי לבטן שלי... (פעם לקחתי בבית קפה "הפוך חזק" והייתה לי תחושה דומה)
שורה תחתונה-
אני אוהבת את הקפה חזק ומריר עם חלב, איך מכינים בצורה הטובה ביותר אבל שלא ייצא כבד מדי?
מה עושים עם המנה הנותרת אם אני משתמשת רק במנה אחת?
ועוד שאלה לא קשורה- איפה מחפשים תערובת באיכות טובה ובמחיר סביר (וגם שיהיה כשר)?
תודה!
