חדשה בעניין ויש לי בעיה די רצינית.

THE ronch

New member
חדשה בעניין ויש לי בעיה די רצינית.

טוב, זה נשמע קצת דרמטי אבל אני מתבאסת לאללה. היה לי דיסקמן והיו איתו מלא בעיות אז אמא הלכה לחנות וביוזמתה החליפה אותו לנגן MP3 שנדמה לי שהוא די מעפן אבל לא נורא. זה של חברת KINGMAX (או משהו כזה) ויש בו 256KB. מספק. והבעיה: לא ממש ידעתי איך להכניס שירים וכאלה והחוברת לא כ"כ עזרה לי, הכנסתי את הדיסק המצורף וחיברתי את כבל הUSB לנגן ולמחשב ונפתח לי כונן G זמני שע"פ מה שחברים אמרו לי הייתי אמורה להכניס אליו את השירים וזה היה אמור להעביר את זה לנגן, או משהו כזה. אז הכנסתי לשם שירים ב3 תיקיות (לפי אמן), וכשניתקתי את הUSB לא עשיתי את זה בצורה ה"בטוחה" (דרך הסרגל כלים) אלא פשוט הוצאתי. כשפתחתי את הנגן זה רשם לי שאין קבצים. אז חיברתי שוב וניסיתי להכניס קבצים (הכונן G היה ריק) אבל אחרי שני שירים זה כתב לי שאין מספיק מקום בדיסק או משהו כזה, ובתוך הנגן במקום שנותן מידע על המקום היה כתוב לי ש95% מן המקום תפוס (כשכאמור לא הכנסתי שום שיר..). מה עושים?
תודה רבה למגיבים.
 

יאיר B

New member
בתוכנה שהתקנת יש אפשרות לפרמט

את הנגן. תפרמטי אותו וכך תתחילי מחדש. חשוב לשחרר את הנגן רק דרך החיבור המאובטח (יש מאמר על זה במאמרים). הפירמוט מתבצע דרך Prog.--> MP3 Player Utilities 1.45 --> MP3 Player Disk Tool שם יש לשונית שנקראת Format וניתן לפרמט את הנגן. לאחר הפירמוט, תעבירי שירים שוב לנגן ותנתקי בטוח. מקווה שזה יעזור.
 

יאיר B

New member
הנתיב שרשמתי מתייחס לתפריט התחל

של חלונות (START באנגלית). שם צריך להיות מה שכתבתי.
 

THE ronch

New member
סליחה שאני מציקה.

אבל פתאום [עוד לפני שעשיתי את הפעולה], לאחר חיבור הUSB למחשב ולנגן המחשב לא מזהה אותו והנגן על מצב "המתנה". הפתרון היחיד הוא לשלוח לספק?
 

יאיר B

New member
פתאום המחשב הפסיק לזהות?

ככה סתם? זה לא צריך לקרות. יכול להיות שהגיע הזמן לנסות את שירות הספק, אבל לפני כן נסי במשחב אחר (תחת חלונות XP) ותראי אם הוא מזוהה. הנגנים הללו אמורים להיות מזוהים מייד במערכות XP.
 
למעלה