חדשה בענין

רונית3011

New member
חדשה בענין

הבנתי שמסתתר כאן איזשהו מורה נבוכים, מאמרים וכו'. לא מוצאת כלום. אנא הפנו אותי (אבל בדיוק) להסבר ממצה בעברית להורים מתחילים. מה שמצאתי כאן היה "יש כאן הרבה מאמרים". אולי למי שותיק הכל נראה ברור, אבל מי שבפעם הראשונה מבקר כאן הכל נראה ג'בריש ועוד יותר מבלבל ומלחיץ. אז אם אפשר בכמה משפטים ברורים והפניות למאמרים להדיוטות (ולא מאמרים בני 50 עמודים באנגלית). תודה-תודה למי שיפנה אותי.

ברוכה הבאה.

אל תילחצי
. את מוזמנת לקרוא את דבר המנהלים שנותן רעיון כללי. לגבי המאמרים - בצד שמאל של דף הפורום יש כותרת בכחול "עוד בפורום". (מתחת ל "האיזור שלי בפורום" "לעמוד הפורום" "קניות", ואולי עוד כמה כותרות דומות). יש שם רשימה של קישורים בשתי עמודות. הקישור הראשון בעמודה השמאלית הוא "מאמרים". כשתקישי על הקישור תגיעי למאמרי הפורום המחולקים לקטגוריות. כל המאמרים מומלצים. למתחילים מומלץ קודם כל לקרוא את המאמרים בקטגוריית "כללי", ואת הראיון עם ד"ר מקנלדס בקטגוריית "פרוטוקול DAN!". אחר כך כדאי לקרוא את המאמר על GFCF בקטגוריית דייאטות (זה המאמר הלפני אחרון). אחר כך את יתר המאמרים. אם את עדיין מתקשה להגיע למאמרים גם בעזרת ההוראות האלה, תגידי ואתן לך קישורים ישירים אליהם. את מוזמנת גם להתקשר איתנו. 203-286-6250 אמריקה, שבת וראשון בערב אצלך (אחרי צהריים אצלנו) ונשמח לעזור לך לעשות קצת סדר בבלאגן.

רונית3011

New member
תודה. האם יש למישהו המלצה על רופא בהקשר זה?

אנחנו רוצים ללכת לרופא טוב שיסביר לנו על כל הדיאטות ומה לתת לילד. הבנתי שמבחינת אנזימים יש כמה סוגים וכך גם מבחינת אומגה 3. אני פוחדת לתת לילד משהו מבלי להתיעץ עם מישהו מקצועי. אנחנו גרים באיזור יהוד, כך שכל איזור המרכז הוא רלוונטי. תודה.

רשימת בעלי מקצוע

גם היא במאמרי הפורום, בקטגוריית פרוטוקול DAN! בהחלט כדאי ומומלץ לעבוד בליווי ופיקוח. להמלצה ספציפית, פני אליי במסר או בטלפון (אני אצטרך עוד קצת פרטים עליכם ועל הילד).

למעלה