חדשה בעסקי הפאזלים

חדשה בעסקי הפאזלים../images/Emo103.gif

כשהייתי קטנה, לא השתגעתי על פאזלים, וכמות החלקים הגדולה ביותר אותה הרכבתי הגיעה לכ- 250 בלבד. לא מזמן גיליתי חנות קטנה ומטריפה בסנטר. חנות רק של פאזלים. לא עוד צעצועים ובובות וספרים. אלא רק פאזלים. התחלתי עם פאזל של 1000. הלך טוב. המשכתי עם פאזל של 2000 וואלה הלך טוב. נתקעתי במקום עם 2000 (משום שלא מצאתי תמונה ראויה ב- 3000) והיה קל. את שלושת הפאזלים מסגרתי ותליתי. עכשיו, אני מאד נהנת מעצם הרכבת הפאזל אבל, והנה האבל הגדול- אני לא מסוגלת להרכיב פאזל בלי למסגר אותו. ואני לא מסוגלת למסגר פאזל בלי לתלות אותו. מסובך? לא כל כך. פשוט נגמרו הקירות בבית. מה עושים? אני משתוקקת להרכיב עוד פאזלים. ולהציב לעצמי אתגרים חדשים. סופשבוע נעים

גם אני מוכרחה למסגר כל פאזל

אז אולי את יכולה לעשות פאזל, למסגר, ולתת כמתנה, למשל בראש השנה? אני משתדלת לעשות תמונות של אומנים ולא סתם תמונה של נוף.

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

גם לי יש אותה בעיה... בחדר שלי בעבודה יש כבר שבעה פאזלים, כמו כן שלושה בחדרים של חברות לעבודה, אצל ההורים קיר שלם ועוד היד נטויה, אצל בני דודים שלי יש חמישה פאזלים מפוזרים בבית. עכשיו אני מרכיבה פאזל לגיסתי. אני מוצאת למי להרכיב ולמי לתת מתנה כדי שיהיה לי תירוץ הולם.

kerengil

New member
חדשה בפורום - כל הכבוד ובהצלחה!

לי יש בעיה הפוכה - אני שונאת למסגר את הפאזלים - זה נראה לי מכוער לתלות אותם על הקיר וגם הכיף שלי הוא להרכיב אותם וברגע שאני גומרת לשים את החתיכה האחרונה אני מפרקת הכל... הבעיה שלי היא אחסון הפאזלים - כבר אין לי מקום בארונות!

למעלה