חדשה בעסק וצריכה עזרה....

• פותח הנושא ol5
  • פורסם בתאריך

ol5

New member
חדשה בעסק וצריכה עזרה....

שלום לכולם, קניתי FM רסיבר דבר שאמור להיות פשוט "לחבר את המשדר למצת הרכב לחבר את המשדר למכשיר שאני רוצה לשמוע ברכב (כניסת אוזניות) לכוון את הרדיו - וזהו!" ניסתי הכל ולא פועל. אין ספר הוראות הדבר היחידי שהיה רשום זה FM רסיבר. צירפתי תמונה של המכשיר וכן את המפרט : מכשיר קטן, צליל איכותי, שליטה קלה ונוחה. ניתן לכוון תדר אקראי. מתאים במיוחד להשמעת קבצי מוזיקה MP3 במכוניתכם. 2. האיכות הטובה ביותר במחיר הטוב ביותר המאפשרת לכם לקלוט תחנות FM משל עצמכם ולא תצטרכו לבזבז יותר כסף על התקנת ציוד MP3 במכוניתכם. 3. מאמץ טכנולוגית צליל תלת מימדי חדשנית איכות הצליל יכולה להגיע לתוצאות של MP3, מיני דיסק, תקליטור שמע וטלוויזיה 4. מאמץ טכנולוגיית נעילת פאזה היקפית PLL להבטחת אפנון תדר אות לשידור יציב 5. יעיל לטווח של עד 30 מטר ומבטיח לכם שתוכלו להנות ממלוא איכות יציאת שמע Hi-Fi במכונית ערכים טכניים: מתח כניסה: 12 וולט 50 מיליאמפר תדר עבודה: 87.7 /87.9 מגה הרץ היענות תדר: 15-20 קילוהרץ בידוד ערוץ ימין ושמאל: 72dB ≤ אופן אפנון תדר: PLL תוצרת SUNKYO דגם: 5656 תודה רבה רבה על העזרה (מצטערת שיצא ארוך)

barakbl

New member
הרבה דברים מוזרים במפרט מעלים

את התהיה כמה היבואן רציני או המוצר שווה משהו. איכות סאונד: לעולם איכות הסאונד לא יכולה להיות זהה לשל תקליטור שמע, מיני דיסק או mp3 (טוב, תלוי באיזה איכות הקידוד), מעצם העובדה ששידור בתדר FM לא יכול להגיע לאיכויות האלה (אם כי די קרוב אליהם). כאן עוד הייתי קטנוני. אבל לתאר את המוצר כרסיבר? רסיבר הוא קולט ולא משדר (בד"כ מתכוונים למגברים עם רדיו במערכות סאונד בחלקים). בקשר לתדר העבודה, התחום תדירים נשמע מאוד קטן, משמע יש כנראה רק תדר אחד לעבודה של המכשיר, שאולי אינו מדויק (כי ניתן טווח, מצומצמם אבל טוווח, של תדרים), אם זה נכון, אז מדובר ממש בתחילת הסקאלה, בהנחה שהמכשיר תומך (כי יש מקלטים שמתחילים רק ב 88 FM וצפונה)... אי היכולת להחליף ערוצים היא כשעלעצמה נשמעת בעייתית: אם התדר תפוס על ידי תחנה אחרת (וזו בעיה מאוד נפוצה), אז הקליטה תהיה באיכות זוועה (השידורים של התחנה, במידה והם מספיק חזקים יאפילו על השידור של המשדר). ועוד משהו, הנתונים הטכניים לא מלמדים על כך שמדובר באיכות Hi Fi אבל וואטאבר. לא עולה כסף להבטיח דברים..... רגע, עכשיו אני שם לב שרשום שאפשר לקבוע תדר אקראי... לא מסתדר עם "תדר העבודה". אני הייתי בודק אפשרות להחזיר את המוצר. אולי אני טועה ומדובר במוצר יחסית מוצלח (כי המוצרים הללו, באופן כללי, הם לא מי יודע מה הצלחה היסטרית)אבל על פניו נראה לי כמו נפילה.

למעלה