חדשה בעסק

טופז64

New member
חדשה בעסק

שלום,
אני חושבת לקנות דירה להשקעה בסכום של עד 600,000 ש"ח. ברשותי 250000 ש"ח והשאר לקחת משכנתא. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ואם כדאי, איך בכלל להתחיל לחפש דירה ובאיזה אזור?
כל עצה תתקבל בבברכה

טופז64

New member
חמישים אנשים קראו ולאף אחד אין מה לומר בנושא??

האם זו טעות? מחשבה נכונה? אזורים שכדאי להשקיע?
מ-ש-ה-ו??

שאלה כללית מידי

את רוצה שזרים ישקיעו מזמנם כדי לסייע לך,
התחילי את בלהשקיע מזמנך כדי לספר על עצמך קצת יותר.
&nbsp
&nbsp

טופז64

New member
בבקשה..

בת 32. רווקה
משתכרת כ- 7500 ש"ח בחודש ומתגוררת ביחידת דיור של ההורים באזור המרכז.
אם צריך עוד מידע, אשמח להוסיף..

יש אפשרות לקנות בית בלי משכנתא ולהרוויח יותר

שלום,
בישראל לא משתלם, חבל על הכסף...
אני עובד עם משקיעים ישראלים , עוזר להם למצוא נכסים באנגליה מהתמחרויות {מכירה פומבית}. ב - 250,0000 שח, אפשר למצוא באנגליה נכס במזומן, שלא צריך משכנתא, השכירות הצפויה , בין 25,000 - 50,000 שח לשנה.
מדובר בתשואה של עד% 20 , גבוה מאד.

את מוזמנת ליצור איתי קשר ואתן לך פרטים נוספים.

שאני אבין, יש לך יכולת לרכוש נכס בתשואה של 10%-20%

ובמקום לרוץ לבנק לקחת הלוואה ב 8% (נניח) ולהרוויח
בגדול אתה מעביר את הנכס הלאה?
אפשר הסבר?
&nbsp
ובכלל איך יכול להיות טווח שכירות צפויה עם סטיה של 100%?

תשובה לרימון חייט

תודה לרימו חייט, שאלת שתי שאלות טובות, אנסה להסביר כמה שאני יכול דרך הפורום פה. (כמובן שמדובר בדברים שיכולים להיות יותר מדיי מורכבים לפורום באנטרנט).

בתשובה לשאלה הראשונה - אני כן משתדל לקחת מינוף מהבנק כמה שיותר. אבל זה לא כזה פשוט. א. זה תלוי בקבלת אישור משכנתא מהבנק. ולמרות שאני יכול בתאוריה לקנות 20 דירות ולהרוויח טוב, הבנק לא יאשר משכנתא על כל כך הרבה דירות , אלא אם כן יש לך הכנסה מאד גבוהה ב - 3 שנים האחרונות.
בנוסף , הדירות שנותנות תשואה של 15-20% זה דירות מאד זולות, והבנק מעדיף להתעסק עם דירות יותר יקרות - שייתנו תשואה של עד 10 -
13%
מי שלא גר באנגליה - כנראה לא ייקבל משכנתא - אלא בנסיבות יוצאות דופן.

ב. לגבי ההפשי תשואה, כמו שבישאל דירה בבאר שבע בחצי מליון שח מביאה לדוגמא כ 5% תשואה ודירה בתל אביב ב 2 מליון שח מביאה % 2.5
ככה גם באנגליה. הבתים הזולים נותנים עד 15-20%
בתים באזורים יותר יוקרתיים נותנים עד 10 -13%
זה תלוי באיזור, ברמת השיפוץ, ובידע של המשקיע.

בשביל לעשות את זה פשוט - מדובר בבתים שעולים בין 150,000שח ל - 300,0000 שח, קנייה במזומן, אין משכנתא, והתשואה 10-20%

מקווה שעכשיו זה ברור קצת יותר

מדובר בשאלה כללית מאוד.

מדובר בשאלה מאוד כללית ולכן קשה לסייע.
בסכומים האלו ברור שאת פונה לפריפריה. צריך להבין כמה את מוכנה "להתעסק" עם הנכס הנרכש. רכישת נכס רחוק ממקום מגורייך בהכרח תחייב אותך בהשקעת זמן גדולה (היכרות עם השכונה שבה את מעוניינת לרכוש, היכרות עם אנשי מקצוע בסביבה, מספר נסיעות לביקור נכסים וכיוצ"ב).

אני חושבת שבשלב הראשון את צריכה לפנות ליועץ כלשהו שידרך אותך,
או לשבת על אתר יד 2 ולהגביל את תוצאות החיפוש בסכומים של עד 700,000 ש"ח. תכירי קצת את האזורים בהם קיימים נכסים כאלו ותחזרי עם שאלות ספציפיות יותר כאשר תסגרי על אזור שנראה מתאים מבחינת תקציב והשקעה.

בהצלחה!
עו"ד ירדני לילך, שמאית מקרקעין

כמה נקודות למחשבה

1. ממה שהבנתי מדובר בעצם ברכישת דירה ראשונה, כי אם זו רכישת דירה שנייה אזי תוכלי לקח רק עד 50 מערך הדירה הנרכשת כך שתצטרכי להביא הון עצמי של 300,000 ש"ח בשבי לרכוש דירה ב- 600,000 ש"ח
2. הבנקים לא אוהבים לתת משכנתא לאדם יחיד, מה גם שמעולם לא התחייבת לתשלום חודשי קבוע כגון שכירות כי את גרה אצל ההורים.... וההכנסה שלך לא גבוהה,

הייתי מציע לך להתחיל בבקשת אישור עקרוני מהבנק, כך תדעי כמה כסף הבנק מוכן להלוות לך,

בכל מקרה הרעיון לכשעצמו מבורך
בהצלחה
קובי טורנהיים
יועץ משכנתאות

טופז64

New member
חזרתי :)

אז התחלתי לחשוב ברצינות על אזורים לרכישת דירה. כרגע מתעניינת בשכונת רמת אשכול בלוד. אשמח לדעה על השכונה. קראתי באינטרנט על השכונה והדעות חלוקות..מבחינת מחיר, זו השכונה היחידה באזור המרכז שאוכל לרכוש בתקציב שעומד לרשותי.
ועכשיו שאלה כללית, איך בכלל מתחילים לברר בנוגע לאזור להשקעה? לא רוצה להסתמך רק על מידע ברשת..
מחכה לתגובותיכם (-:

למעלה