חדשה... בערך :)

חדשה... בערך :)

היי אני שירלי. אני בת 16 ונראה לי אני הכי צעירה פה כי לא ראיתי פה צעירים. אני רואה את דוקטור הוא מ-2005 שזה נחשו מה כשהייתי בת 11. מבחינתי זה הסדרה האהובה עליי ביותר ואין על הדוקטור. האמת שבשנתיים האחרונות אני בעצם סמויה בפורום וקוראת בו כל הזמן אבל מאז שהעונה השישית המדהימה התחילה התחלתי להגיב ולא עשיתי ממש הודעה כזאתי על עצמי. מה אני אמורה לכתוב בהודעה הזאת? טוב אני כותבת מי המלווים האהובים עלי! ואני מחשיבה את ריבר ואת ג'ק למלווים גם.. מבחינתי הם מלווים :) 1. ריבר 2. ג'ק 3.רוז 4.מרתה 5.איימי 6.דונה אני התחלתי להגיב בפורום כי אף אחד שאני מכירה אישית לא רואה את דוקטור הו ופשוט לא יכולתי לא לדבר על העונה החדשה שכל כך מסקרנת אותי ובניגוד לכולם אני חושבת שהיא ממש טובה. ואני חייבת לדעת מי זאת ריבר! טוב נדע עוד שבוע וחצי.... בקיצור מי המלווים האהובים עליכם?

RedSnake

New member
ברוכה הבאה!

אני איתי, עוד ילדון בגילך, נעים להכיר. פאקינג מרתה מקום רביעי? מעל איימי? ודונה אחרונה? אוי ואבוי...

היייייי

הייתי בטוחה שאני היחידה :) האמת שאת דונה אני באמת מאוד לא אהבתי אבל אולי המקום של איימי ישתנה... בעונה החמישית היא פשוט הייתה לא משהו אבל היא השתפרה בעונה הזאת אז אולי אחרי הפרק הבא היא תעלה למקום רביעי!

whoisthis

New member
היי! גם אני ... אבל אני בן 17 :O כמעט

ברוכה הבאה. גם אני חדש כאן. אין על איימי! אין! היא יותר טובה מרוז אפילו :p

whoisthis

New member
ממ... היא חמודה, לא יותר מזה,

איימי הרבה יותר מגניבה
וצעירה!

MispIaced

New member
וסקוטית -.-

סבא של דונה הופך את דונה לבת לוויה הכי טובה שיש חחח

whoisthis

New member
אז מה שהיא סקוטית? סקוטים מגניבים

מה יש לך נגד סקוטים?O: גזענות בפורום דוקטור הו!

MispIaced

New member
עד שהם מתחילים לדבר אין לי שום דבר נגדם../images/Emo3.gif

המבטא שלהם זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש (ושאני לא אתחיל לדבר על אוסטרלים :ם )

מבטא סקוטי זה דבר נפלא.

סקוטלנד זו ארץ נפלאה באופן כללי, הארץ היחידה שהיא כל כך מוצלחת שהיא יכולה ליצור את דיוויד טננט.

whoisthis

New member
דווקא איך שהם מדברים, והדרך שבה כל הסבר פשוט

הופך לסיפור - זה למה הם כל כך מגניבים...

אני גם עוד רגע 17.

זה אומר שאני כבר לא בת 16? חחח יואו כולם התחרפנו אני לא כל כך אוהבת אותה זה הכל :)

whoisthis

New member
אני עוד חודש... וכן, את לא בת 16

את בת 17 פחות מה שנשאר לך... קצת היגיון גברת
ולא, אסור לא לאהוב את איימי. זה ממש לא "זה הכל" X:

RedSnake

New member
יופי נו גם אני עוד מעט 17

(בתחילת ספטמבר) אבל בתאכל'ס זה גיל שלא סופרים את הימים ליום הולדת אלא לרישיון ;)

whoisthis

New member
את עושה תיאוריה וכאלה?

בהצלחה אני לא מתקרב לזה ... עד גיל 21 אולי...

RedSnake

New member
אני בן

וכן, עברתי תיאוריה והיום עשיתי שיעור חמישי (מתוך 28 שחייבים לעשות) על האוטו עצמו. המלצה שלי- סיים עם זה כמה מהר שאתה יכול, כי הרפורמה החדשה שתעבור בקרוב הולכת לדפוק כל מי שיעשה רישיון בשנים הקרובות. גם כלכלית וגם מבחינת זמן וכוח.

למעלה