אני עובד במילא בשביל שיעורי הנהיגה ששוחטים לי את הכיס כמו שצריך. עוד כמה מאות שקלים זה לא מה שישבור אותי, אלא הצורך לשבת בפאקינג כיתה למשך X שעות במקום להיבחן 10 דקות והביתה.
אם נתחיל מהסדרה החדשה משנת 2005, השותפה הכי טובה של הדוקטור היא רוז (ומיקי סמית). אחר כך דונה בגלל הסבא שלה.. שרה ג'יין (r.i.p elizabeth sladen) ריבר סונג מרתה ג'ונס איימי פונד מהיצורים הרשעים שהדוקטור נלחם בהם הכי אני אוהבת את המלאכים והדאלק שאיכשהוא תמיד מצליחים לשרוד למרות הכל..
אני מורגן, אני בת 21 שזה מעל ל20 אבל יש לי אישיות של ילדה בת 4 אם זה מנחם ^^ בכל מקרה לשאלתך, האהובים עליי - כי אין מה לעשות אני אוהבת להביע את דעתי. 1. דונה! 2.ריבר [נטו כי היא סקסית נורא בעיניי] 3. ג'ק [גאון, למרות שמבחינתי מישהו שליווה את הד"ר רק בכמה פרקים לא נחשב בעיניי למלווה של הד"ר] 4. איימי 5. רוז - וזה בעיקר בגלל השחקנית לא בגלל הטקסט שנרשם לדמות. [והקטע המוזר אני נורא אוהבת אותה בסדרה האחרת שלה] 6. מרתה [כי מישהו צריך להיות במקום אחרון והיה לה קשר הרבה פחות משמעותי עם הד"ר מאשר שאר האנשים פה ברשימה] מורגן.
אנא קראו את נהלי הפורום למען גלישה נעימה ובטוחה לכולנו. ספציפית, אנא קראו את החלק של הספוילרים, במיוחד אם אתם חדשים בתפוז. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Default.aspx?ForumId=1649 המלווים האהובים עליי: 1. ריבר/דונה - הן פשוט שתיהן מגניבות מידי בשביל להחליט 2. רוז 3. ג'ק 4. איימי/מרת'ה - אני לא יודעת את מי אני אוהבת פחות