חדשה... בערך :)

whoisthis

New member
סליחה, שרשרתי לא טוב אבל בעצם

זה יכול להיות מופנה לשניכם... אתה מתכוון לחוק הזה של נהג מלווה?

RedSnake

New member
המלווה מילא

אבל יהיה חובה לקחת קורס של כמה שלבים (ולא מעט כסף) לתיאוריה...

RedSnake

New member
הכסף הוא לא הבעיה האמיתית

אני עובד במילא בשביל שיעורי הנהיגה ששוחטים לי את הכיס כמו שצריך. עוד כמה מאות שקלים זה לא מה שישבור אותי, אלא הצורך לשבת בפאקינג כיתה למשך X שעות במקום להיבחן 10 דקות והביתה.

whoisthis

New member
אחריי הביצפר החרשן שלי

שום דבר כבר לא מפחיד אותי... אבל אני יכול להבין למה זה מעצבן ומצד שני - פסיכו? אוניברסיטה? שם יש כיתות, וצורך לשבת יותר מ10 דקות...

כן

עשיתי מזמןןןן. עשיתי כבר 10 שיעורים ואני ממש סופרת את הימים עד שיהיה לי רישיון!

RedSnake

New member
חכי חכי

כולנו סופרים את הימים ואז נכשלים באיזה טסט או שניים והספירה מתארכת ><

מוגלי7

New member
האמת שתתפלאי

אבל חלק מחברי הפורום כאן גם כן לא מתים על פונד. גם אני
וברוכה הבאה

נר2

New member
גם אני די חדשה כאן

אם נתחיל מהסדרה החדשה משנת 2005, השותפה הכי טובה של הדוקטור היא רוז (ומיקי סמית). אחר כך דונה בגלל הסבא שלה.. שרה ג'יין (r.i.p elizabeth sladen) ריבר סונג מרתה ג'ונס איימי פונד מהיצורים הרשעים שהדוקטור נלחם בהם הכי אני אוהבת את המלאכים והדאלק שאיכשהוא תמיד מצליחים לשרוד למרות הכל..

spooky shadow

New member
ברוכה הבאה לפורום.. בערך.. =)

אני מורגן, אני בת 21 שזה מעל ל20 אבל יש לי אישיות של ילדה בת 4 אם זה מנחם ^^ בכל מקרה לשאלתך, האהובים עליי - כי אין מה לעשות אני אוהבת להביע את דעתי. 1. דונה! 2.ריבר [נטו כי היא סקסית נורא בעיניי] 3. ג'ק [גאון, למרות שמבחינתי מישהו שליווה את הד"ר רק בכמה פרקים לא נחשב בעיניי למלווה של הד"ר] 4. איימי 5. רוז - וזה בעיקר בגלל השחקנית לא בגלל הטקסט שנרשם לדמות. [והקטע המוזר אני נורא אוהבת אותה בסדרה האחרת שלה] 6. מרתה [כי מישהו צריך להיות במקום אחרון והיה לה קשר הרבה פחות משמעותי עם הד"ר מאשר שאר האנשים פה ברשימה] מורגן.

Pינקי

New member
ברוכים הבאים לחדשים והנה הדירוג שלי:

1. ריבר 2. רוז 3.ג'ק 4.דונה 5.איימי 6.מרתה

Gal lifrey

New member
ברוכה הבאה!

אני גם בת 16, אבל כשהצטרפתי לכאן לפני שנה וחצי (וואו, אני לא קולטת שעבר כל כך הרבה זמן!
) גם אני לא ידעתי אם יש כאן עוד כאלה בגילי, אז זה בסדר. חוץ מזה שהדיונים כאן הם במילא בלי להתייחס לגיל של אחד והשני.

Abby14

New member
ברוכה הבאה, גמאני סמויה פה [;

ונראה לי שאני הכי קטנה פה, בת 14 וחצי ,בספטמבר 15 ! אוו מבטא אוסטרלי זה בסדר, אני אוסטרלית , סקוטי זה יותר גרוע [;

ברוכים הבאים לחדשים!

נחמד לראות אתכם כאן
אנא קראו את נהלי הפורום למען גלישה נעימה ובטוחה לכולנו. ספציפית, אנא קראו את החלק של הספוילרים, במיוחד אם אתם חדשים בתפוז. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Default.aspx?ForumId=1649 המלווים האהובים עליי: 1. ריבר/דונה - הן פשוט שתיהן מגניבות מידי בשביל להחליט 2. רוז 3. ג'ק 4. איימי/מרת'ה - אני לא יודעת את מי אני אוהבת פחות

למעלה