חדשה בפורום אבל אם בעיה...

verawolf

New member
חדשה בפורום אבל אם בעיה...

אז ככה יש לי חבר כשנתיים... הוא טיפוס עצבני... ובזמן האחרון הועלה נושא ה"חתונה" ואז הגיעה המשפט " אנחנו נתחתן בתנאי שתתבגרי" אז אכשיו אני לא יודעת מה לעשות. הוא טיפוס לא קל... אומר לי כל הזמן מה לעשות ... (למרות שזה הדבר בכי שנוא אלי בעולם) טואן שאני לא מסוגלת למלות אחר הוראות וכדמה... אני יודעת בתוך תוכי שזה שלב מכריעה במערכת היחסים שלנו.... ואלי להחליט האם להמשיך או לחתוך... אני אוהבת אותו אבל הקשר שלנו מרגיש לי כבר כמו 20 שנות ניישואין... האם יש פה מישהוא שעבר משהוא דומה? או סתם יכול ליעץ לי מה לעשות ולחשוב...?

magenta73

New member
יקירה,

קודם כל נתת כאן מופע די אמביבלנטי ולא ממש מוגדר, אז אני לא יודעת כמה אנשים יוכלו לענות לך בתור "מי שעברו דבר דומה". דבר שני, ממה שנראה, הבחור די מנסה לשלוט בך ובמעשיך, ועושה לך מניפולציות. ומשחק משחקי שליטה כל הזמן. אז... א. זוגיות היא דבר שיוויוני. מה שכנראה לא קורה אצלכם. ב. התניות ושאר ירקות (אם...אז...) נקראים אולטימטומים, וככה לא בונים מערכת יחסים. ג. הוראות תקבלי אולי מהבוס שלך, לא מבן זוגך. ד. למה את בכלל רוצה להישאר איתו? ועוד לכל החיים?

זמשוש

New member
משתכנעת בקלות...

זה רק אומר שכבר ידעת את התשובה ורק קיבלת עליה חיזוק וזה אומר שאת צריכה ללמוד להאמין להרגשות הפנימיות של עצמך.

למעלה