חדשה בפורום , אבל לא בצמחונות

חדשה בפורום , אבל לא בצמחונות

אני בת 27 וצמחונית מגיל 14. אני מרגישה שאינני מסוגלת להכניס לפי דבר שהיה חלק מיצור חי פעם. אני מתמלאת רחמים כשאני נוסעת בכביש ולידי משאית עם ארגזים של תרנגולות או תרנגולי הודו , או פרות לשחיטה . כואב לי הלב כל פעם שאני חושבת כמה אכזר הוא המין האנושי , ששוחט עגלים רכים כדי שיהיה "מעדן" לעשירים בשם עגל חלב , או מפטם אווזים בשביל כבד אווז. אני מקווה שעוד אנשים כאן חושבים כמוני . אין לי משהו מיוחד לשאול או לומר חוץ מזה , אני מקווה שאהיה חלק פעיל בפורום הזה אחרי שאכנס פה לענינים. רק אציין שאינני טבעונית ואני אוכלת ביצים ודברי חלב , אני נמנעת רק מאכילת בשר , עוף ,דגים ושאר מיני החי. דרך אגב אם מישהו פה מעונין במתכונים ורעיונות מקוריים למנות צמחוניות , אשמח לתת. דנדוש

לא נהוג אצלכם בפורום

לעשות קבלת פנים לחדשים? כי בפורומים אחרים זה כן נהוג .
דנדוש

smochkin

New member
ברוכה הבאה!

אני די חדשה פה בעצמי ככה שלא ידעתי שאת חדשה, אבל ברוכה הבאה! אני בת 20 אם זה עוזר לך הקידומת....

הי דנדוש../images/Emo140.gif

מה שלומך? אני גם די חדשה פה בפורום וכותבת רק מידי פעם... אבל אני שמחה שהצטרפת ואני בטוחה שכמוני כולם... ברוכה הבאה!! ואגב, אני מאוד אשמח לקבל מתכונים לאוכל צימחוני...אני אוהבת לבשל!

Neta558

New member
ברוכה הבאה

את מוזמנת להעלות לכאן מתכונים צמחוניים מיוחדים שיש לך, אני בטוחה שיהיו מי שימצאו אותם שימושיים. (לא אדבר בגוף ראשון, כי אני עצמי טבעונית) אולי אם תעלו הרבה מתכונים נכניס אותם למדור המאמרים בפורום... מה דעתכם? (וכשיגיע המשיח על חמור הטופו הלבן שלו, אולי נחדש גם את אתר הטבעונות ונעלה לשם מתכונים נוספים...)

goldy27

New member
אהלן דנדוש ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

אנו צריכים כמה שיותר אנשים לפורום אז טוב שהצטרפת. גם אני בן 27, טבעוני, ורק רציתי להוסיף שבאתר של אנונימוס יש מתכונים צמחוניים וטבעוניים. אבל אשמח אם תביאי איזה מתכון טוב מצרף קישור למתכונים של אנונימוס ושוב ברוכה הבאה אורן "המח, הבודהה והיצורים החיים - אלה לא שלושה דברים שונים" - אווטמסקה סוטרה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמתכונים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש לי המון : לביבות למיניהן (מברוקולי ,מקולורבי , מקישואים וגזר ,בטטה וזוקיני , חצילים ,תרד ועוד.. ) מרקים (ברוקולי וכרובית , תירס , פטריות , מרק כתום ,שעועית לבנה , שעועית אדומה , אפונה , עדשים ועוד..), פשטידות (תרד ופטריות , ברוקולי וכרובית , תפו"א ופטריות , פטריות וגבינות ועוד...). ממולאים ( תחתיות ארטישוק , פלפלים , קישוא כדורי ). סלטים ( ארטישוק במיונז , כרוב , סלט אנטיפסטי ועוד..) מאפים ( לזניות , בורקסים ועוד..) תגידו מה אתם רוצים , ואולי תלמדו אותי איך מוסיפים למאמרים בשמחה דנדוש

lifegirl

New member
הממ... המממ....

רוצים הכל! אולי תתחילי עם אלו שהם גם טבעוניים?????? (למעני.. ולמען נטע, ושאר הטבעונים).

למעלה