חדשה בפורום אך ותיקה בנושא

אושר 68

New member
חדשה בפורום אך ותיקה בנושא

שלום לכולם,
חדשה בפורום אך ותיקה בנושא.
בני בכורי נולד לאחר 5 טיפולי ivf, הכניסה להריון בילד השני הייתה טבעית ומפתיעה, לאחר הריון מושלם הוא נולד ללא דופק עקב רשלנות בלידה,הוא נותר פגוע מאוד - צחוק הגורל. לאחר דמעות רבות והפנמה של כל הטירוף הזה הגענו למסקנה שאנחנו חייבים חוויה מתקנת. כעבור שנה וחצי של ניסיונות באופן טבעי הגענו להחלטה שאין מנוס ואנחנו צריכים להתחיל בטיפולי ivf , אנחנו מתחילים טיפול חמישי לאחר הפסקה של שנה בערך ואני ממש חוששת, התחלתי לחשוב על הדברים הכי גרועים שיכולים להיות עקב הטיפולים ואני ממש לא רגועה. חושבת על זה שהילדים שלי צריכים אותי.... ואתן יודעות שהמחשבות מתחילות הן רצות להן ולא מרפות. אני חושבת על זה שזה טיפול עשירי ....
אני מתחילה בקרוב טיפולי ביופדבק (רפואה משלימה) נגד חרדות, מקווה שזה יעזור,
אבל אני צריכה אתכן שתרגיעו אותי קצת לכן אשמח לקבל קצת תמיכה,
אגב האם אתן יודעות על מצב בחילות במהלך לקיחת גונל F ??
תודה רבה בשורות טובות ושבוע טוב לכולנו

את מטפלת בחרדות וזה טוב

אבל בנוסף לזה, נשמע שעברת חוויה לא פשוטה שקשורה להריון ובעיקר ללידה וגידול ילד פגוע.
האם עברת עיבוד של חווית הלידה השניה ותוצאותיה?
כי אם לא, יכול להיות שזה מושלך עכשיו כשאת בתהליך להריון נוסף.
אם את מתחברת למה שאני אומרת, כדאי לבדוק אם הביופידק יתן לך את המענה לזה.
בהצלחה!

valeta1

New member
הי אושר, הסיפור שלך קשה מאוד

והמצב הלא פשוט שלכם מעורר בעצמו חרדות וקשיים. אני רוצה להתייחס למה שכתבת על הטיפולים, כי אני במצב דומה ועם מחשבות דומות:
גם אני נמצאית כבר שנים בנסיונות להרות בשלישית. עברתי הרבה טיפולים, ובמצטבר עם הטיפולים לילדים שנולדו, זה כבר הרבה מעבר ל10 הפריות (כלומר הורמונים).
אני לא רגועה. אני יודעת שלא הוכח הקשר בין הפריות לסרטן, אבל אני לא בטוחה שזה שלא הוכח, אומר שאין. היו לי שיחות משמעותיות בנושא לאחרונה עם הרדיולוגית שלי (רופאה מאבחנת סרטן השד, מהידועות בארץ) שטענה שבהחלט יש קשר, שמה שקורה בארץ הוא טירוף מערכות, שכמות ההפריות האלה היא לא נורמלית ולא עומדת בשום סטנדרט רפואי מקובל, ושהיא בהחלט יכולה להפנות אותי לעבודות שמראות שיש קשר. היא ממש התחננה שאפסיק. אני בכלל נמצאית בצומת דרכים עם כל נושא הטיפולים, אז אין לי מסקנות נחרצות. אבל כן - בעיני החרדות האלה לא מופרכות וצריך לחשוב מה הלאה.

onemorechild

New member
היי, קודם כל המון בהצלחה

אני המומה מהסיפור שלך וחושבת שזה מדהים שהחלטתם למרות הכל לנסות שוב.
אני חושבת שזה מעיד על כך שיש לך כוח נפשי עצום ויכולת מדהימה להכיל את הכל וזה לא כזה מובן מאליו..
קטונתי מלתת עצות נגד לחץ וחרדה כי זה מאד אינדיבידואלי. לי מאד עוזר ספורט כזה שאני כבר לא מצליחה לחשוב על שום דבר אחר תוך כדי... (לא ריצה..)
בנוגע לגונל אף, החודש טופלתי בגונל אף והרגשתי בחילות קלות לכל אורך היום, גם בטיפול שהביא לי את בתי טופלתי בגונל אף ואני לא זוכרת ששם היו בחילות.
תוודאי רק שאת לא מגיעה לאזור הגירוי יתר (אסטרוגן גבוה) דבר שיכול להסביר את הבחילות, ואם זה לא כך אז אין לדעתי הרבה מה לעשות.. מים, ג'ינג'ר או כל דבר אחר שעוזר לך נגד בחילות..

אושר 68

New member
תודה רבה על התגובות

תודה על ההתיחסות שלכן, כי באמת שאין לי את מי לשתף בכל התחושות ההרגשות והחששות.
אף אחד לא מבין את זה. גם לא בעלי שבאמת מנסה.
אנג'ל הייתי שמחה לדעת מה זה טיפול טבעי,
יש לנו ייצוג של עו"ד מצויין, תודה על ההמלצה.
שיהיה ערב טוב ובשורות טובות לכולנו

anguly

New member
טיפול טבעי

עושים מעקב זקיקים בלי להוסיף הורמונים.
בגודל טוב של הביצית נותנים זריקת ביוץ, ומבצעים שאיבה של ביצית בודדת כעבור 36 שעות.
החיסרון - בעצם עובדים רק עם ביצית אחת
היתרון לא מעמיסים על הגוף הורמונים, בשאיבה של ביצית אחת אפשר גם לשאוב בלי הרדמה (עוד מעמסה על הגוף)
וגם יש הטוענים שהגוף יודע לגייס את הביצית הטובה ביותר כשהוא עושה את זה לבד.

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
בחילות בהחלט יכולות להופיע כשלוקחים הורמונים, לא כל המחזורים זהים, יש מחזורים שעוברים בלי הרבה תופעות לוואי ויש כאלה שיותר מציקים.
&nbsp
לגבי ההשלכות, בהחלט ההורמונים הם לא סוכריות גומי, ומי שעוברת הרבה טיפולים יש המלצה להיות במעקב יותר אינטנסיבי לסרטן השד למשל. בענין מתי זה כבר יותר מדי, רק את יכולה להחליט לגבי עצמך, אפשר גם לנסות מחזורים על בסיס טבעי...
&nbsp
שיהיה בהצלחה

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
בחילות בהחלט יכולות להופיע כשלוקחים הורמונים, לא כל המחזורים זהים, יש מחזורים שעוברים בלי הרבה תופעות לוואי ויש כאלה שיותר מציקים.
&nbsp
לגבי ההשלכות, בהחלט ההורמונים הם לא סוכריות גומי, ומי שעוברת הרבה טיפולים יש המלצה להיות במעקב יותר אינטנסיבי לסרטן השד למשל. בענין מתי זה כבר יותר מדי, רק את יכולה להחליט לגבי עצמך, אפשר גם לנסות מחזורים על בסיס טבעי...
&nbsp
שיהיה בהצלחה

למעלה