חדשה בפורום ובעולם האימון

חדשה בפורום ובעולם האימון../images/Emo20.gif

שלום וברכה, לאחר השתתפות פסיבית בפורום הנעים שלכם, בחרתי לכתוב ולהציג את עצמי. שמי איילת, כיום אני במאית ועורכת בעלת עסק להפקות סרטים, אך ליבי באימון. הקמתי מעגל העצמה לנשים עצמאיות באזור מגורי בשם החוט הנשי, וזה נותן לי המון כח, אנרגיה ובהירות לגבי הרצון לעסוק באימון. אני מחפשת אופציות ללימודים באזור ירושלים, כרגע אני יודעת על איק"א בציפורי, ועל "כוונה" בירושלים. מישהו מכיר/ ממליץ או יודע על אופציות נוספות? כרגע קוראת/לומדת/מתאמנת עם "דרך האמן" ו"אמנות השיווק העצמי", הייתי שמחה לקבל המלצות על ספרי אימון טובים נוספים. תודה מראש על היעוץ, יום מקסים לכולם, איילת.

אני מבינה שלא נהוג לתת המלצות,

אני רציתי לדעת בלי המלצות פשוט מידע- אם יש עוד בתי ספר לאימון מלבד אלו שהזכרתי באזור ירושלים. (מי שיכול להמליץ במסר-אשמח) ומה לגבי ספרי אימון/פיתוח אישי? תודה ויום טוב ומיטיב לכולם. איילת

על ספרים - כן, בתי ספר - לא נהוג

החלטנו בראשית ימי הפורום שלא להפוך את הבמה הזו לבמה פירסומית-שיווקית של בתי ספר ולהשאירה נקיה לטובת דיונים מקצועיים ושיתופים בלבד. שלחתי לך מסר ואני מקווה שתקבלי מידע נוסף מחברים כאן דרך תיבת המסרים. לגבי הספרים - יש ספרי אימון רבים בשוק (חלקם ספרי אימון וחלקם ספרים אימוניים) לדוגמא: "7 הרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד" /סטיבן קובי "להעיר את הענק"/אנתוני רובינס "6 נעלי פעולה" - דה-בונו "קדימה בכל הכוח" - בלג'ארט כוחו של הרגע/אקהרט יש ספרים לא מעטים גם בשפה האנגלית. את כולם צריך להזמין מהאמזונס. בהצלחה ענת

ספר מומלץ

יש בעיברית אך באנגלית הוא מצויין Think & Grow Rich/ Napoleon Hill וספר שני ובעצם ראשון, ספר החיים והמתים הטיבטי/ סוגיאל רינפוצ'ה יש עוד לא מעט ספרים מצויינים בעיברית ואנגלית אך כמו שכבר אמרו לפנינו תפסת מרובה לא תפסת. בהצלחה.

הי, תודה. מסכימה לגמרי עם "תפסת ...

תפסת מרובה לא תפסת..." אני לא מתכוונת לטרוף כל ספר אפשרי, לכן ביקשתי המלצות ספציפיות לספרי אימון שלדעתכם ומנסיונכם תורמים באמת לצמיחה האישית. יום טוב! ותודה שוב, איילת

המלצה על ספר

איילת שלום, אני מצאתי שישנם ספרים שמסייעים לצמיחה אישית גם כשהם לא ממש תחת הכותרת של אימון. ספר כזה פגשתי לאחרונה בחנויות הספרים ושמו מוקד משיכה. הספר מתמקד בנקודות החוזקה המצויים בכל אחד מאיתנו. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

למעלה