חדשה בפורום וזקוקה לאינפורמציה

אירית51

New member
חדשה בפורום וזקוקה לאינפורמציה

ראשית חג שמח חדשה בפורום,זה התחיל היום בבוקר בשעה 05:00 לפנות בוקר חשתי שכל הבית מסתחרר במהירות לא מובנת,לא הצלחתי לרדת את המדרגות כי גם שם הכל הסתחרר,היו לי בחילות נוראיות ,כמובן שלנהוג לא יכולתי לקחו אותי לרופא שהבחין שכנראה זה ורטיגו, כמו כן תנוך האוזן הימנית אובחנה כפקוקה,טופלתי בכדורים ושמן לאוזן. זכור לי היטב שזה קרה לי לפני 18 שנה במשך 4 חודשים עשו לי את כל הבדיקות האפשריות ולא מצאו מהומה וזה נעלם אחרי חצי שנה . האם זה פרץ שוב,האם אלה תופעות ורטיגו. אודה לתשובתכם.

zs1957

New member
ברוכה הברה לפורום אירית51

חג שמח.לפי התיאור של הסימפטום את עברת הבוקר הקף וורטיגו. אני מקווה שזה חלף ואת מרגישה יותר טוב.ההתקפים באים לסירוגין. במשך 18 שנים לא היה לך סחרחורת ,בחילות,אוזן פקוקה,כאבים באוזן? אין ספק שהיו לך התקפים קלים ואתפשוט אינך זוכרת.ההתקפים הללו חוזרים במיוחד בעת לחץ,מתח,כעס,ועצבנות.יש לזה טיפול ואפשר להחלים החלמה מלאה. חג שמח רפואה שלמה, זהבה שחם/חולת וורטיגו שהחלימה

אירית51

New member
היי יקירה

בוקר טוב תודה על ההתייחסות,אכן לילה קודם הייתי עם בתי הקטנה בבית חולים והייתי בטראומה רצינית ולמחרת בבוקר זה קרה לי,הבוקר אני מרגישה מצויין כאילו וכלום לא קרה,אך האוזן עדין פקוקה. חשבתי לבטל את הנופש אבל אנחנו יוצאים לשבוע כל המשפחה,כאשר אחזור אשמח לשמוע כיצד מחלימים מזה. נכון להיום אני נזכרת שמדי פעם הייתי "שטה" ומסתחררת. תודה מקרב לב אירית

zs1957

New member
חג שמח אירית תהני בנופש

רפואה שלמה והרבה בריאות. כתבי כאשר תשובי מהנופש. זהבה שחם

למעלה