חדשה בפורום ויש לי שאלה ...

פרנקלית

New member
חדשה בפורום ויש לי שאלה ...

שלום לכולכם. אתמול גיליתי את הפורום המקסים הזה וכבר אני פה בשנית. שלחתי אתמול הודעה, שמשום מה אני לא רואה אותה - אז אני שולחת בשנית. ביקרתי בגלרייה של כרטיסי הברכה המדהימים שהכנתם פה והתרשמתי מאוד. שאלתי היא, איך ניתן להגיע להודעה המקורית של כל כרטיס וכרטיס ע"מ לראות אם פורסם בשעתו הסבר ההכנה שלו ? תמשיכו לעשות דברים יפים, כי כולכם באמת מאוד כשרוניים !!!

לילך1

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב וברוכה הבאה

בקשר לכרטיסי ברכה.... ליד כל כרטיס ברכה יש את שם היוצר ...את יכולה לשאול שוב ולקבל הסבר לגבי העשייה... אם תלחצי על קבצים (ליד גלריות בראש הדף) תקבלתי את הקבצים שצורפו בפורום לפי תאריך ...מצאי את התאריך שבו הועלתה התמונה כנסי לפורום וחפשי שם את התאריך התמונה והשירשור... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בהצלחה

פרנקלית

New member
תודה רבה על העזרה, אבל

לא הצלחתי למצוא את 2 הברכות הספציפיות שמשכו את תשומת ליבי (למרות שעברתי קובץ, קובץ). לכן, אני מצרפת אותן ואם מישהו/י מזהה את היצירה שלו ומוכן לחלוק עמי את הסברי ההכנה, אודה לו/ה מאוד.

לילך1

New member
שני הכרטיסים הם של אביבה....

אני מתארת לעצמי שהיא תשמח לעזור לך....

פרנקלית

New member
אביבה .. ? אשמח לכל עזרה שהי

1. איך לגזור את הלבבות בצורה כזו 2. חומרי הגלם של הכרטיס השני וכל הסבר שיעזור לבחורה בעלת ידיים קצת שמאליות להכין יצירת פאר שכזאת. הכרטיסים מדהימים והפורום מקסים. ברכותיי. אגב, האם את יכולה להמליץ על סדנה למתחילים ללא רקע קודם באיזור המרכז ?

dorlim

New member
אני לא אביבה אבל אני יכולה לעזור

1. הלבבות - יש בחנויות כמו ארטא מדבקות שהרקע שלהן שקוף וכשמדביקים אותן הן משתלבות עם הרקע. יש המון דוגמאות (גם לבבות) והמון צבעים. 2. העלה הלבן - ניתן לקנות בחנויות יצירה חבילה של עלים צבעוניים דקיקים (אני משתמשת בזה המון, גם עם דוגמאות מתחת לעלה - שבעצם משתקפות דרכו). 3. ניירות ממוחזרים - ניתן לקנות בכל חנות לכלי כתיבה או להכין לפי המתכון שגלי של משה פרסמה כאן לפני כשבוע. בהצלחה

פרנקלית

New member
תודה רבה על הנכונות לעזור

מה שמצא חן בעיניי בדוגמא הראשונה זו שרשרת הלבבות (שכנראה נעשו מהשאריות ?), אך ע"מ לעשותה נראה לי שמדבקות לא יועילו. יש לך רעיון אחר ?

פרנקלית

New member
סליחה שאני נודניקית

אבל לגבי הדוגמא השניה, האם הנייר הממוחזר הוא זה שבצבע השמנת (הבסיס?) או שהצבעוני ? האם הם מודבקים יחדיו או שמא ערכו אותם ככה כחומר גלם ? סליחה על הבורות, אבל זה ממש מצא חן בעיניי ואני רוצה לנכין כאלה בהקדם.

av_i_va

New member
די פשוט../images/Emo140.gif

לפני הכל, ברוכה הבאה כמובן אלה לבבות שאפשר לגזור מחמרן. כיום יש לקנות גם חמרן צבעוני. מעט יותר יקר אבל מאוד יפה. הבריסטולים חתוכים עם מספרי זיג זג, בחלק הימני ואני חושבת שעל כך את שואלת, הטכניקה היא של שתי וערב. הנייר חתוך לאורך (חלק עליון ותחתון נשאר שלם) ובין החתכים משחילים חוטים שונים תלוי מה תמצאי בחנות בה את נוהגת לקנות חומרי יצירה. בכרטיס השני נעשה שימוש בעלה יבש (קונים מוכן) בנייר אורז מהסוג הדק ביותר וכן בפרחים קטנים מפלסטיק. בהצלחה ונשמח לראות את היצירות שלך. כמובן חוט רפיה וחוט זהב או מתכתי אחר.

למעלה