חדשה בפורום וכבר זקוקה לעזרה

• פותח הנושא julb
  • פורסם בתאריך

julb

New member
חדשה בפורום וכבר זקוקה לעזרה

שלום בנות, עברתי במזל-טוב מפורום הריון ולידה לכאן, וכבר זקוקה לעזרת המנוסות, ילדתי לפני שבוע וחצי ואני כבר מתאוששת לא רע, הבעיה היא איך מחזירים את ה
ה שנלקחה לבית חמותי ביום הלידה, הכלבה רגילה לישון איתנו על השמיכה במיטה שלנו, לקפוץ עלינו ללקק אותנו ובכלל לקבל טונות של צ'ומי. עכשיו אני מפחדת שהיא תקפוץ על התינוקת תלקק אותה או תנשך אותה אם היא תראה שאנחנו לא נותנים לה את היחס אליו היא רגילה, מצד שני המשפחה לא שלמה בלעדיה מה עושים
?

ילדונט

New member
נסו להתייעץ עם מאלף

אנחנו הרגלנו אותו לא לקפוץ כבר מתחילת ההריון, ולחדר השינה שלנו אסור לו להיכנס מההתחלה. מה לגבי לעשות מפגש בינו לבין התינוקת בבית החמות?

משוש30

New member
לנו יש חתולים אבל יש לי גם חברים

עם כלבים, בדרך פלא לרב הכלבים וגם החתולים מבינים שלא כדאי להתקרב למיטה יותר...תעשי ביניהם היכרות ותשגיחי בשבע עיניים. אני לא מכירה מקרים בהם זה לא הסתדר. לרב בעלי החיים פשוט מתעלמים מהתוספת למשפחה עד שהתוספת גדולה מספיק ויכולה למשוך להם בזנב ובאוזניים...

זה באמת נורמלי

שהכלב מתעלם מהתינוק בהתחלה? הכלבה של ההורים של בעלי - מבחינתה, הילדה שלנו אויר
. שייכנו את התגובה לתחושות קנאה, אך את אומרת שזה נורמלי?

wieci

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif|כל

לגבי הכלבה, אתם צריכים להרגיל אותה לילדה, לערוך ביניהן היכרות, לתת לכלבה להריח את הילדה ופשוט צריך קצת זמן, סבלנות ולהשגיח כמובן. אבל כמו שאמרו לך, בטוח תקבלי עצות מקצועיות בפורום המתאים!

מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

היה שירשור מעניין בנושא לפני כמה ימים ב"הריון ולידה",הכי טוב זה לצרף את התינוקת לעדר של הכלבה,ולתת תשומת לב משותפת,להזהר רק מקפיצות...

מזל טוב קודם כל

ישנם בשוק קיניולוגים הכוונה פסיכולוגים לכלבים תתיעצי איתם מה לעשות? העיקר שתשרור אהבה בין התינוקת לכלב.

niritcat

New member
הייתי קודם כל נותנת לה צ'אנס.

יש סיכוי טוב מאוד שהיא כבר תתארגן איתכם בלי צורך בהתערבות מבחוץ. לדעתי פשוט להביא אותה הביתה, ולראות מה קורה. במקרה הכי גרוע, אפשר לנדות אותה שוב לבית של החמות ואז לפנות לבעלי מקצוע.

Joy107

New member
../images/Emo49.gif על התינוקת

בקשר לכלבה, אני גם בדיעה שיש להחזיר אותה הביתה ולתת לה הרגשה טובה. כשהגענו מבית החולים דבר ראשון שמתי את הסל קל ליד הכלב ונתתי לו להריח את מור. הוא כמובן הסתובב סביבו הריח כשרצה ללקק אותו אמרתי "לא" וככה זה נשאר. הוא יודע שהוא יכול להתקרב, להריח לגעת עם האף לפעמים אבל לא ללקק. היום, כשמור מתחיל לבכות, הכלב רץ מבחוץ ונעמד ליד המיטה שלו! כמובן שאת צריכה להיות בסביבה בהתחלה ולעקב אחרי הכלבה אבל אני כמעט בטוחה שאת תופתעי לטובה... בהצלחה ומזל טוב רינת

למעלה