חדשה בפורום ומלאה בחששות...

• פותח הנושא kuk8
  • פורסם בתאריך

kuk8

New member
חדשה בפורום ומלאה בחששות...

היי בנות,
אני קוראת כל הזמן את ההודעות שלכן וזה כ"כ מרגש וכיף לדעת שיש כזו תמיכה.
אז אחרי כ"כ הרבה זמן של קריאה בלבד החלטתי לכתוב...
אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כבר שנה וחצי.
אני עם שחלות פולציסטיות ולכן מההתחלה קיבלתי הורמונים עשינו שתי הזרעות עם איקקלומין (שלבסוף הסתבר כטיפול שלא היה מתאים עבורי) ואז עברנו לרופא אחר - אריה ברקוביץ.
אצל אריה נקלטתי ישר בטיפול הראשון שכלל הורמונים בלבד ללא הזרעה לצערינו בשבוע 12 גילו כי אין יותר דופק והייתי צריכה לעשות גרידה :(
מאז ספטמבר עברנו 4 הזרעות ללא בצלחה.
היום אריה אמר כי אין טעם להמשיך בהזרעות ורצוי לעבור להפריה אני מאוד מפחד וחוששת מה לעשות
אני בכלל פחדנית מכל מה שקשור בחדרי ניתוח וכו..
אשמח לעזרה מכן..

תודה רבה

הטיפולים בהחלט לא נעימים

אבל הרבה פחות גרוע משחששתי. אני אישית פוחדת ממחטים וגם מניתוחים. ואני עכשיו לקראת טיפול שלישי.
כולל להזריק אחרי ההחזרה שבועיים קלקסאן. והשד לא כל כך נורא (אולי ארוויח שני דברים מהטיפולים - גם לחבוק תינוק/תינוקת וגם אפטר מהפחדים שלי).
אבל בהחלט זוכרת את הפחד לפני, ועשיתי הכל כדי לא להגיע לשלב של הטיפולי פוריות.
אבל אפשרי.
כן כדי להוריד מתחים, עצבים.... הבירוקרטיה ארוכה ומעצבנת של שלב האישורים לפני שמתחילים. אבל גם אחרי תשאלי המון המון שאלות - לא רק מיקצועית גם לבגי הניירת, אישורים..... כדי שלא יגידו לך בדיעבד שהיה צריך את האישור... או התרופה חייבת אישור....

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....

חיבוק גדול על מה שעברת זה ממש לא קל

אני חייבת לומר שלעתים אחרי גרידה הגוף זקוק לזמן כדי להתאושש, ולעתים הטיפולים שאחרי לא מצליחים כי הרירית עוד לא השתקמה. אני מכירה שני מקרים כאלה, שנדרשו כשנתיים לצערי עד שהרחם השתקם, אבל אחרי זה הגיעו במקרה אחד 2 ילדים ובשני 3.

אפשר לנסות ללכת בכיוון של הפריה, אבל גם לקחת בחשבון שאם הבעיה ברירית, אז לא בטוח שזה יעבוד. שוב זאת לאור העובדה שנקלטת מאד מהרי בסבב הראשון, כמעט ללט התערבות.
אני הייתי שוקלת להמשיך בהזרעות וכאמור לתת לזמן לעשות את שלו.
בהצלחה

הי

חוויה לא פשוטה מה עברת, שולחת כוחות ומחבקת.
אני זוכרת עד היום את הפגישה אצל הרופא, שהבנו שהזרעות לא יעבדו ועולים כיתה ל IVF. הרופא ישב ועשה לנו חישוב באחוזים מה הסיכוי שלנו להיכנס להריון טבעי, בהזרעות ובIVF. אני זוכרת שישבתי מולו ותוך שניה החלטתי... אם אני גם ככה מכניסה לגוף שלי הורמונים, אני מעדיפה לעשות את זה כשאני מגדילה כמה שיותר את הסיכויים להצליח ואצלינו זה היה ב IVF. זה לא הפחית מ"הבאסה" שלי של "למה אצלינו זה לא הולך?" " אבל אני אומרת עם יד על הלב, כל התהליך, באמת לא נורא! נכון, הזריקות לא הכי נעימות (אבל ממש בקטנה), אבל באמת באמת, לא נורא כמו שחשבתי שיהיה! היום אני מסתכלת אחורה וזוכרת את כל התהליך מאוד לחיובי.
חשוב למצוא מקור של תמיכה. חברה/ אמא/אחות ופורום טוב שיהיה לך מקום לפרוק, להתייעץ.
אצלי ההחלטה לעבור לIVF הייתה ההחלטה הנכונה, אחרי טיפול אחד נקלטתי והיום יש לי תאומים בני 4 בבית.
מאחלת לך המון בהצלחה!

kuk8

New member
התקבלה החלטה

היי בנות,

ראשית תודה על התמיכה, כ"כ כיף שיש את הפורום הזה..

זהו החלטנו ללכת על IVF, קיבלנו את האישורים ממכבי.
עכשיו מתחילים להזריק ולעקוב אחריי הזקיקים... :)
מקווה שזה הטיפול האחרון שלנו!!!

למי שעברה את זה אשמח לטיפים / לדברים שכדאי לברר לפניי.

תודה בנות, שבוע טוב ובשורות טובות.

למעלה