חדשה בפורום וצריכה עזרה

vizelon

New member
חדשה בפורום וצריכה עזרה ../images/Emo66.gif

אני מכינה עוגה ורוצה לצפות אותה בשמנת מתוקה (להקצפה) עם צבע מאכל. מישהו יודע מה בערך הכמות של הצבע שצריך לשים למיכל שמנת אחד? כפית/ כמה טיפות/ כמה כפיות... האם חייבים לערבב את הצבע מאכל עם נוזל כלשהו לפני שמוסיפים אותו? אם כן, זה חייב להיות אלכוהול? תודה מ-
(ראש)
 

analib

New member
שלום!!

על איזה צבע מאכל את מדברת?? אם זה נוזלי, לא טוב!!!! אילנה.
 

vizelon

New member
צבע מאכל נוזלי

קניתי נוזלי כי היה נראה לי שזה הכי טוב לקצפת ואין לי איפה לקנות עכשיו משהו אחר (העוגה למחר). מה בכל זאת אני יכולה לעשות עם זה ואיזה צבע מאכל הוא הכי טוב בשביל קצפת/שמנת?
 

net the jet

New member
ל איקרה שום דבר עם כמה טיפות של

צבע נוזלי...אבל ממש רק כמה טיפות על מנת שלא יהפך ליותר מדי נוזלי ( תקציפי את הקצפת טוב טוב ) לא יודעת לאיזה צבע את רוצה להגיע, אבל אם זה למשל אדום...עדיף לחשוב על ורוד ( אחרת תצטרכי המון צבע-והקצפת תהיה נוזלית. ) עוד משהו-אם זה למחר, הייתי שוקלת הקצפה בבוקר-גם יותר טרי, וגם יחזיק את הצבע יותר טוב. בהצלחה.
 
למעלה