חדשה בפורום זה

חדשה בפורום זה../images/Emo13.gif

|היי לכולם קצת אספר פרטים על עצמי: בת 33 רווקה מאזור השרון שמעוניינת לפגוש ולמצוא את החצי השני.
מאסתי בכל פגישות הבליינדייט למינהם , אך בליבי נטועה תקווה שבבוא היום אמצא את החצי השני שלי "הרי יש שגורסים בפתגם העתיק" לכל סיר יש את מכסהו ...
אולי מתארגנת או שמנהלי הפורום או מישהי/ או מישהו יארגנו מפגש לכל הסינגל שנמצאים באתר, זה על מנת שאולי בדרך זו נוכל לפגוש וגם להכיר את בן או בת המין השני ויותר מזה.... אם במידה ומתארגן מפגש מסוג זה אשמח להגיע. שושו. מה דעתכם.

sagi26

New member
תגובה

אני בעד מפגש הכרויות אבל אני בטומשהוא יהייה במרכב ואני מאיזור חיפה אני בן 28 והפורום הזה הוא להכרויות של 30 פלוס וזה יוצר לי בעיה כי כמה שאני לא ישדר רצינות ובגדות בחורה נגיד בת 32 לא תצא איתי בגלל הבדל פעוט של 4 שנים,,, הטעות פה של רוב האנשים שהו לא משקיעים בכרטיס שלהם בתפוז,,, כלומר לא כותבים פרטים על עצמם ולא שמים תמונה עדכנית ויש כאלה שאפילו לא כותבים תשם שלבם אז למה שירצו להכיר נעלמים???

3שרונית

New member
יש פה גם בחורות צעירות../images/Emo101.gif

כך שתרגיש נוח, אתה לא הצעיר היחיד. לגבי המרחק אני בטוחה שאם ממש תרצה תוכל למצוא דרך להגיע.

ניאו30

New member
היי שושו מושו ../images/Emo140.gif

זה עדיין לא משהו מאורגן ולא בטוח אבל זו מחשבה שהיתה לי וכתבתי אותה בשני שרשורים אחרים.אני פשוט ראיתי את המפגש שיש לתפוזניקים בפלטפורמה של פרוייקט "המקלדת"(מה שאת רואה למעלה בכל פורום כמה אנשים מגיעים אליו).חשבתי שזו הזדמנות טובה להפגש,אפילו לא חייב בתור מה שקרוי מפגש פורום שבטח יבוא זמנו אלא פשוט להפגש ולהכיר בלי שום מסגרת של מפגש מאורגן... כשכתבתי את ההודעה הראשונה ברוח הזו היו 9 אנשים שאישרו הגעה לשם,כרגע זה כבר 18!,אבל בטח לא כולם רוצים להפגש מהסיבות שלהם...כרגע,ממה שקראתי ידוע לי על ארבעה שכתבו כאן שיגיעו(והיד עוד נטויה אני מקווה)- דנית,ג'ני,רחלי ואנוכי.זה לא אומר שנפגש שם,זה הרי תלוי באנשים האחרים, אבל מקווה שתהיה כאן רוח טובה של רצון לפגוש ולהכיר את החברה האחרים. מצידי,זה קיים...ואם עוד מישהו רוצה להוסיף את שמו/ה לאלו שבאים(ורוצה שידעו שהוא/היא בא/באה-יותר ממוזמנים להוסיף את שמכם).

דרורk

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

קצת סבלנות והכל יסתדר כאן...ועד אז מקווה לקרוא אותך לא מעט...

דרורk

New member
ג'חנון חם ולוהט...../images/Emo21.gif

וקצת ריקודים וקיפצוצים...
העיקר שהיא תרגיש כמו באירוע או משהו דמה לכך
ודרך אגב...איפה נעלמת...?!

דרורk

New member
לארגן אירוע הערב...../images/Emo4.gif

ועל איזה אירוע בדיוק את חשבת...
סתם צוחק...

אולי קצת אלכוהול ? פיצוחים, בייגלה

חומוס, צ'יפס, סלט... משהו לנשנש ושרונית כמובן ממונה על הקינוח. איפה פלא ?! (מתפלאה)

הפלא ה8

New member
הי !!! ../images/Emo24.gif ברוכים הנמצאים

מה קורה אנשים? קצת לא כייף בפורום ברגעים אלו אבל נדבר על זה במטבח.... עוגת גבינה שחבל"ז עלי ! גם דגים אולי אני אצליח להביא... צריך עוד משהו ?

יאללה באוי כבר ..

עשית לי תאבון ושעה אני מחכה לך בצאט, תעמיסי את הלקרדות ובואי

למעלה