חדשה בפורום זה
ויש לי שאלה

1תוליק

New member
חדשה בפורום זה../images/Emo9.gif ויש לי שאלה

איזה שמן אתרי מומלץ להדליק במבער בחדר שמצוי בו תינוק. אני מעוניינת בשמן שיתרום להרגעה ולתחושה טובה. האם יש איזשהו אתר מומלץ שיש בו הסבר והדרכה לעיסוי תינוקות? אגב, הפורום ממש מדליק

bflygirl

New member
יש שמני עיסוי לתנוק מוכנים לקנייה

בבתי מרקחת ובתי טבע למינהם אני זוכרת שראיתי בכמה בתי חולים דרכים ושיטות לעיסוי התנוק ויש אפילו בקופות החולים קורסים להורים עדיף לעבור את זה מסודר ולא דרך האינטרנט לדעתי במיחוד כאשר מדובר בתנוק גם מסבירים שם אם יש כאבי בטן, אם הם לא רגועים לפני שינה וכך הלאה כיצד יש לעסות יתאימו לבנדר, גרניום, קמומיל רומן ממש טיפה ולא יותר ויש לבדוק ולשים לב כיצד התנוק מגיב לפני שממשיכים

תודה 1תוליק,השמן שמתאים../images/Emo24.gif

לתינוקות . מגיל שלושה חודשים אפשר לשים במבער 1טיפה שמן אתרי מנדרין מהול במים ושהתחתית שיושבת מעל המבער לא תהיה מנחושת,נחושת זה לא מוליך בריא לשמן. ולעיסוי תינוקות מגיל חצי שנה לעיסוי תינוקות את יכולה להשתמש בשמן אתרי קמומיל +שמן צמחי שקדים מתוקים. ותמיד לדאוג שהשמנים יהיו ברמה רפואית. ותמיד חצי כמות שמן אתרי ממבוגר.

שמנים שמתאימים לתינוקות../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

הדבר החשוב ביותר עם תינוקות וילדים זה המגע הפיסי. שיש מגע ישיר בין האם לילד. מגביר בטחון. אהבה,,,,העברת אנרגיה לתינוק. נינוחות. יציבות.יציבות מקנה לילד תחושת קביעות,והוכח מדעית שילדים שקיבלו הרבה חיבוקים ואהבה יותר מפותחים בכל הרמות. כאשר נוגעים בתינוקות צעירים ,כמות החמצן שהם קולטים הרבה יותר גדולה,ולכן הם מסוגלים להזין יותר חמצן למוח. והוא מתפתח . המגע מפחית תחושת כאב. ילדים שקיבלו עיסוי בשמנים ,והרבה אהבה יותר בטוחים בעצמם ,ועיסוי קבוע לתינוק,יפתח אצלו את הקטע ההוליסטי. השימוש בשמנים לתינוקות . לתינוק מגיל שלושה חודשים 4 טיפות שמן אתרי מנדרין ב-100 מ"ל שמן בסיס שקדים מתוקים.ואת העיסוי לעשות בערב. מגיל חצי שנה שמן אתרי קמומיל ושמן אתרי מנדרין.שוב 2 טיפות קמומיל ו-2 טיפות מנדרין ב-100מ"ל שקדים מתוקים. מגיל חצי שנה ועד שנה וחצי,שמן אתרי לבנדר,4-טיפות לבנדר ב-100 מ"ל שמן שקדים מתוקים. מגיל שנה וחצי-4 טיפות שמן אתרי סנדלווד-עץ הסנדל 4 טיפות ב-100 מ"ל שמן שקדים מתוקים. אפשר להפחית מהשמן הזה,ולהוסיף עוד שמנים אתריים שמופיעים בכתבה. כל הזכויות שמורות.

kfitz1

New member
יש ספר מעולה

שנקרא "ניחוחת מרפא" - הספר מדריך לשימוש יומיומי בשמנים נדיפים.יש הסברים על עיסוי תינוקות וכל הקשור בזה. מומלץ מאוד!!! אגכ- בפרק המדובר (ילדים) - הינו מקוטלג לפי גילאים. קריאה מהנה.

ברוכה הבאה kfitz1../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אכן ספר מעולה,מומלץ. "ניחוחות מרפא" של ואלרי אן וורווד. של הוצאת יער.

kfitz1

New member
תודה

אני לאחרונה בהתעניינות עמוקה בנושא וכבר צברתי אוסף מרשים של שמנים,אני דיי בדילמה אם לקחת קורס בנושא אך טרם מצאתי מישהו אמין ואיכותי. שמחתי מאוד לגלות את הפורום הנ"ל. תודה קרן

bflygirl

New member
לקחת קורס

זה אכן ספר מעולה אבל לצערי חסרים בו המון המון הזהרות וטיפים רטנים כאלה כמו חמשת האסים שאביבה דנה בהם וכל מיני דברים קטנים מועילים וחשובים שאת זה עוברים בקורסואת צעירה עדיין אז יאללה תלכי לקורס! את יכולה גם לקחת קורס של עיסוי שמשולב עם אנטומיה פיזיולוגיה ועם ארומתרפיה.... אני עוברת קורס כזה עכשיו וכיף לי מאוד גם לקבל מסג' וגם להעניק וגם ללמוד.... וכל המיליון ספרים שיש לי לא יחליפו את החוויה הזו והלמידה הזו אני המון נעזרת בספרים יש שם אחלה מתכונים ואני אינני ספציפית עדיין כמו אביבה אבל אני עוד לומדת ואני עוד אשתפשף בעניין

למעלה