חדשה בפורום - זקוקה להארות

חדשה בפורום - זקוקה להארות

שלום! אני חדשה בפורום. הייתי פעילה בפורום של הריון ולידה לפני שנה בשם אחר, ועכשיו אנחנו בונים בית חדש, אז אני כאן. אנחנו בונים בניה קבוצתית, שמשלבת את היתרונות של בניה עצמית עם היתרונות של בניה מרוכזת. בגדול, יש לנו תכניות של מתאר חוץ, שאסור לנו לשנות, כי זה דומה בכל הדגמים, אבל בפנים מותר לנו להתפרע- למעט הזזה של ממ"ד, כי הדגם כבר קיבל אישורים. אז - חברים, אשמח מאד לשמוע את המלצותיכם לגבי הדגם. מדובר בדו משפחתי בעל שתי קומות. בקומה הראשונה יש ממ"ד, מטבח, סלון ופינת אוכל. בקומה העליונה ארבעה חדרי שינה וחדר שירות. יש כמה דברים שמפריעים לי, ואשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות אחרים - הראשון זה האיזור של הכניסה לממ"ד, שנראה כשטח מכוער, לא מנוצל וישר מול הכניסה. השני זה הכניסה ליחידת הורים. מאד לא אהבתי שאני נכנסת לחדר דרך חדר ארונות. אודה מאד אם תייעצו לי. אני אצרף את הסקיצות. תודה, רונית

arc55

New member
דעתי הבלתי מקצועית היא לנצל את

הנישות בשני צידי החדר וליצור ארונות מעוצבים אולי עם דלתות זכוכית חלבית ועץ או משהו כזה ולפרוס שטיח נחמד - ואז לא נכנסים דרך חדר ארונות אלא דרך מסדרון יפה שבשני צדדיו יש ארונות קיר.... דרך אגב איפה הדירה היא נורא דומה לדירה שלנו...

תודה על העצה

שכחתי לציין שכבר קניתי ארון קיר לפני שנה, שאני ממש אוהבת, עם המון דלתות, ואני מאד מרוצה ממנו, כך שאני לא צריכה את חדר הארונות הזה. הואיל והבית עדיין לא בנוי, יש לי אפשרות להזיז קירות "על הנייר", כך שנראה לי יותר שזה הכיוון כרגע. לשאלתך, הבית במזכרת בתיה.

רעיון אחר

לבטל את חדר הארונות בכניסה לחדר הורים , לשנות את מבנה השירותי הורים באופן הבא : להאריך אותו עד דלת הכניסה, ולקצר ברוחב, כי לכיור יהיה מקום עח האורך , לפתוח דלת ליד דלת הכניסה של החדר, החדר שלא גדול יחסית , יקבל פתאום יותר אורך , ועל הקיר המשותף של האמבטיה - ארון בגדים . ממש מקווה שהבנתם למה התכוונתי....
בהצלחה !!

והממד - אכן תקוע , אבל -

כמו שהצלחתי להבין הכניסה היא לא מתוך המטבח , לכן אפשר לנצל למחסן , לחדר אקוסטי לילדים , חדר אופניים וכו'...

למעלה