חדשה בפורום .. ייעוץ בבקשה !!! helpppppp

shiri1222

New member
חדשה בפורום .. ייעוץ בבקשה !!! helpppppp

היי לכולכן - אני חדשה כאן בפורום וקראתי את הסיפור שלכן
אני בת 35 ואובחנתי באנדומטריוזיס מתקדם לפני כחצי שנה לאחר כאבים לא פוסקים באזור האגן . זאת לאחר שהלכתי לרופא מומחה ל pelvic pain . הוא המליץ לעשות ניתוח שבמהלכו הוא יצרוב 2 חוטים עצביים ( מקווה שאמרתי נכון ) שאחראים לכאב . למרות ההבחנה הנכונה לא מיהרתי לניתוח כי לא הרגשתי מספיק בטוחה עם אותו רופא . אחרי שקראתי תגובות של עוד מטופלות הבנתי שצדקתי .

לפני 3 חודשים פתאום באמצע היום הרגשתי כאבים עזים ברגל שמאל בעיקר באזור הברך וחשבתי שזה סתם כאב זמני . לא יכולתי לדרוך על הרגל ופשוט כאבים נוראיים . מייד הבנתי שזה כאב לא רגיל . הלכתי מייד למיון ושם אמרו לי שזה יכול להיות שריר או sciatic nerve . הכאב נמשכו במשך שבועיים שבהם לא יכולתי לדרוך על הרגל . הרופאים אמרו לי שאני צריכה מנוחה . ואת האמת - לא ציפיתי שהם יידעו לקשר בין האנדו לרגל .
היום אני חצי שנה אחרי האבחון עם כאבי אגן (מקרין לרגליים כמו במחזור ) חזקים יומיומים . אני בחורה אתלטית הפסקתי לעשות ספורט , קשה לי לעמוד על הרגליים לפרק זמן ארוך ואני מתעייפת מהר מאוד .
קשה לי לתפקד , הפסקתי לעבוד ואני רוב הזמן בבית ( ואני טיפוס מאוד פעיל ) .
ניסיתי לקחת גלולות שיפסיקו את המחזור ל3 חודשים , שמחתי וחשבתי אולי זה הפיתרון הזמני אך הגוף שלי הגיב לא טוב לזה .
אני צריכה את עזרתכן !!!

יש לציין שאני גרה בארה״ב . אני חייבת לטפל בזה בדחיפות ולפני שאני מגיעה אני רוצה לדעת מה האפשרויות הטובות ביותר עבורי . הלכתי לכמה רופאים פה . לא סומכת עליהם

למי לפנות בארץ ??? אני רוצה מישהו סבלני שבאמת מבין את הכאבים באגן וברגל שאני מתמודדת כל יום .

תודה רבה ומצפה לשמוע בהקדם

שירי

לואי84

New member
שלום שירי

נשמע שאולי יש לך איזה מוקד שיושב על עצב וזה מקרין לרגל.

יש בשוויץ מומחה לאנדו' שמערב עצבים וקוראים לו פרופ' פוסובר possover. אם את מכירה את הסיפור של השחקנית שני כהן, אז הוא ניתח אותה אם אני זוכרת נכון. ד"ר משיח (הבן של פרופ' משיח המפורסם) המליץ לה במקרה שלה להנתח רק אצל המומחה הזה לשימור עצבים. אולי שווה להתייעץ עם ד"ר משיח אם הוא חושב שזה מתאים למקרה שלך.

כמו כן, האם ניסו לתת לך גלולות ויזאבל או רק גלולות רגילות? כמה זמן ניסית את הגלולות?

לואי84

New member
אה, פיספס

שכתבת שניסית 3 חודשים. בכל מקרה, יש המון סוגים של גלולות, אם סוג אחד משפיע עליך לא טוב זה לא אומר שכולן.

shiri1222

New member
תודה לואי

תודה רבה לואי !! יצרתי קשר עם דר רועי משיח . זה באמת נראה כמו שאמרת עצב שמקרין לרגל . לקחתי גלולות 10 ימים בלבד . זה היה אמור להיות ל 3 חודשים זאת אומרת שהמחזור מפסיק ל 3 חודשים . השם זה jossela . הרגשתי ממש מוזר כאילו זו לא אני . מצבי רוח , חוסר חשק לכלום , שינוי בתיאבון וכדומה .
&nbsp
נשמע מוכר ?
&nbsp
&nbsp

לואי84

New member
שמחה שיצרת איתו קשר

לגבי הגלולות, 10 ימים זה נחשב מעט זמן. הרבה פעמים לגוף יכול לקחת יותר זמן להתרגל. יכולות להיות כל מיני תופעות. לי בימים הראשונים היו בחילות בוקר... אבל אח"כ זה עבר וב"ה אין לי תופעות מהגלולות.
בכל אופן, יש המון סוגים. אם משהו אחד לא מתאים לך אז לא להתייאש כל כך מהר אלא לבקש מהרופא לנסות סוג אחר.

למעלה