חדשה בפורום... יש מקום???

babchuk

New member
חדשה בפורום... יש מקום???

שלום לכולן אני כבר חמישה חודשים אחרי הלידה וכרגע אני בעודף של 10 ק"ג מהלידה. באמת שהיו לי כוונות טובות וכנות להתחיל לעשות ספורט ודיאטה כמו שצריך אבל אתמול גיליתי שאני שוב בהריון
אני בדיוק שבוע שעבר עברתי לגור בחו"ל לתקופה בלתי מוגבלת ואני חייבת לדעת איך אני יכולה לעשות דיאטה עכשיו אם אני בהריון. אם הייתי בארץ הייתי ניגשת לדיאטנית אבל מה אני עושה פה? אין לי עוד ביטוח בשום קופ"ח פה ואין לי כוונה ללכת באופן פרטי כי זה יעלה לי הון. מה עושים? לבקר בארץ אני לא אבקר במשך תקופה ארוכה... למישהו יש עצות? אני לא מוכנה להשמין שוב כמו ששמנתי בהריון הקודם..... זה יהרוג אותי. בכל מקרה, שיהיה שבוע טוב לכולכן

babchuk

New member
תודה רבה על הקישור המעניין

חבל שלא קראתי אותו בזמן ההריון הראשון שלי... אז אולי לא הייתי עכשיו עם 11 קילו עודפים... הבעיה היא כרגע לא לשמור ולא להשמין בהריון הנוכחי אלא איך להוריד בו בזמן לאט לאט בלי לעשות נזק את העודפים מההריון הקודם... למישהו יש רעיון????

babchuk

New member
מה קורה???

אני צריכה עזרה , פליזזז מפחדת נורא להשמין. רוצה לעשות דיאטה במהלך ההריון... אף אחד לא יודע לתת טיפים?????

napopo

New member
לא מוסמכת....

לפי דעתי את צריכה לאכול מסודר, שלוש ארוחות ביום עם עוד שתי ארוחות ביניים. להמנע מדברים מטוגנים, מתוקים וכו'. חוצמזה אולי כדאי שתלכי לדיאטנית באופן מסודר?

babchuk

New member
תודה על התגובה../images/Emo140.gif

אמנם לאחרונה עברתי לחו"ל ועדיין לא אזרחית פה ולכן לא אוכל לקבל שרותי בריאות ובכלל זה גם תזונאית... ננסה לעשות משהו בכל זאת

למעלה