חדשה בפורום,לא חדשה באי-ביי ו...עדיין יש לי .

anula

New member
חדשה בפורום,לא חדשה באי-ביי ו...עדיין יש לי .

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150189921616 שאלה: קניתי מוצר מאי-ביי, המספר שלו מופיע למעלה. אומנם זה היה לא מזמן אבל קצת מלחיץ אותי שהמוכר לא עונה לי לאי-מיילים. ז"א, הוא ענה לפני שהימרתי על הטבעת, וגם ידע לשלוח חשבונית מהר מאוד... קניתי ב9.12 טבעת עם יהלומים ב $99 (המשלוח עוד $25- נשלח דרך PRIORITY MAIL וכתוב שיש ביטוח כלול בדמי משלוח ). שלחתי מייל למוכר לפני כמה ימים בבקשה לתת לי tracking number, שאני מתארת לעצמי שיש בגלל שזה priority, והמוכר לא ענה, שלחתי עוד אחד לפני יומיים, גם ללא תשובה. הקטע המוזר הוא שמלפני כמה ימים כבר המוכר אינו מציע שום דבר למכירה דרך האתר וגם בפידבק האחרון שמישהו השאיר לות כתוב שהמוכר לא מגיב באי-מייל למישהו שרצה את הכתובת שלו עמ"נ לשלוח לו תשלום..די מוזר למעשה. האמת שלמוכר יש 90.3% פידבק חיובי וראיתי את זה כשקניתי אבל אמרתי לעצמי, בשביל מחיר כזה טוב, אני אנסה... ייתכן ועשיתי שטות גמורה שהימרתי על מוכר עם פידבק נמוך? ועכשיו שהוא גם לא מוכר כלום?! יש מצב שהוא רוצה לסגור את החשבון שלו ולברוח? יכול להיות שאני סתם פרנואידית קצת, כי עדיין מוקדם מדי לדעת, ויש עוד זמן עד המשלוח אמור להגיע אבל בכל מקרה, מציק לי. יש למישהו רעינות אולי? תודה

tomerol

New member
ייתכן ותאלצי להפרד מהכסף

חכי עוד כמה ימים, ותפתחי דיספיוט.

anula

New member
היי tomerol, בדקת את המוכר?! למה אתה אומר

שאצטרך להפרד מהכסף? על סמך מה, אם אפשר לדעת? האם בדקת את הרקע של המוכר או בגלל משהו אחר? חוץ מזה אין לפיי-פל איזושהי הגנה נגד הדברים מהסוג הזה? בוא נגיד ויעבור זמן מה ואני לא אקבל את הטבעת, אז פיי-פל לא אמור להחזיר לי את הכסף?! ואם המוכר באמת "בורח" עם הכסף, אז אבוד לי? תודה וסליחה על כל כך הרבה שאלות...

למעלה