חדשה בפורום - מחפשת תוכנה לעיצוב

חדשה בפורום - מחפשת תוכנה לעיצוב

שלום לכם אני חדשה בפורום. קניתי בית חדש ואני רוצה לעצב אותו - אני מחפשת תוכנה שתעזור לי בעיצוב הבית כלומר שאוכל לעצב בה את המטבח לדוגמה ולפנות אחר כך לנגר פרטי להראות לו בדיוק מה אני רוצה וכו' .... תוכנה שניתן לראות בה גם ב 3D וגם בצורה שטוחה ( לא אוטוקד אלא תוכנה ידידותית למשתמש ) מקווה שהסברתי את עצמי ותודה על העזרה

uvls

New member
עיצוב ותוכנות עיצוב

התוכנה התלת מימדית הפשוטה ביותר שאני מכיר, שהיא גם אפקטיבית, היא SketchUp. אבל בטח ישנן גם אחרות. באתר הזה תוכלי להוריד אותה ולהשתמש 8 שעות בחינם. קשה לי להאמין שזה יספיק, אבל גם זה משהו. לקנות אותה עולה בסביבות 600$. ובאותו עניין - נראה לי שלא זו הדרך. אם את מחפשת לעצב רהיטים, יהיה פשוט יותר להגיע לנגר/לחנות המטבחים עם סקיצות ולשבת שם על תוכנת תלת מימד עם "מעצב הבית". את ממש לא צריכה ללמוד תוכנה בשביל לתכנן או לעצב, ובעצם קצת חבל על זמנך. יותר מזה, את הזמן שתשקיעי בלימוד התוכנה ובעיצוב תוכלי להשקיע בעבודה במקצוע שלך, ובכסף שתרוויחי לשלם למעצב, שמן הסתם יעשה עבודה טובה ומקצועית יותר. לא שאני נכנס לך לכיס או לחלום או משהו כזה, אבל זו דעתי ואני סבור שהיא נכונה במרבית המקרים. תתחדשי על הבית ובהצלחה, יובל

ronnipi

New member
תוכנה

למאוהבת שלום. הרבה אמת יש בהודעה של יובל. לוקח זמן להתמקצע בתוכנות עד כדי כך שהישיבה בצורה עצמאית מול המחשב תתחיל להיות משתלמת. בכל מקרה, לפני כמה שנים בערך קניתי תוכנה יחסית זולה (עלתה אז כ-400 ש"ח). כמובן שהגרסה שמוכרים היום מתקדמת יותר, כך שאינני מכירה אותה היום. תוכנה ידידותית יחסית לשרטוטים לא מאד מסובכים (אני התייאשתי כשהגעתי לקיר מעוגל...) וכוללת הדמיה ב-3D וכמובן שטוחה. לחוברת ההדרכה באנגלית היו כ-10 פרקים, אך צורפה חוברת מושקעת גם בעברית של ארבעת הפרקים הראשונים. נראה לי שניתן לרכוש גם בארץ (כמובן שניתן לרכוש דרך אתר החברה), ולא צריך למצוא חנויות שמתמחות דווקא בתוכנות לעיצוב. בהצלחה. מצרפת קישור לאתר החברה.

mgflash

New member
אפשר לקנות בארץ במחיר של 320 ש"ח

כולל משלוח. טל': 1-800-31-31-00

שבוע טוב, אם תדפדפי למטה תוכלי

לראות את הכתובת לאתר של איקאה, יש שם תוכנת עיצוב פשוטה, תוכנה מסובכת יותר תידרוש ממך התמקצעות שתיקח זמן רב וסביר שתתעייפי מהניסיון. תוכלי להעזר בתוכנה ע"י הנחת יחידות ומכשירי חשמל, וגם להנות מעצם החוויה. אולם הייתי ממליצה לך בנוסף לקבל, בסופו של תהליך, חוות דעת מקצועית של מעצבת או נגר שמעסיק מעצבת, שיוסיף לך נקודות מבט המגיעות מניסיון של עבודה, מלימודים, יידע בהנדסת אנוש ומהכרת הפירזול והטכניקות השונות לביצוע. בוקר טוב..

gabilevy

New member
ערב פתוח בעיצוב פנים

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה