חדשה בפורום - נעים להכיר

חדשה בפורום - נעים להכיר

אחרי מספר חודשים של קריאה בלבד של הפורום, אזרתי אומץ להפוך למשתתפת פעילה. קצת הכרות - אני גרושה ואם לילד מקסים בן 8, גרה בצפון הארץ ויוצרת בחומרים טיבעיים. את שמיכת הטלאים הראשונה שלי הוספתי לשירשור ביכורים....ועכשיו אצרף תמונות נוספות של עבודות שלי. איך מצטרפים להחלפה? או להגשמת משאלות? שבת שלום, ענן לוטוס

נתקלתי בזה יותר בבלוגים האישיים

של כמה מהפעילות פה...הבנתי שהחלפה זה כשבוחרים נושא מסויים וכול אחת מגרילה מישהי ומכינה לה יצירה בנושא וגם מקבלת. הגשמת משאלות זה כשכל אחת אומרת מה היא הייתה רוצה לקבל ומי שיודעת להכין מכינה לה. זה מה שאני יודעת על הנושא ואם הבנתי לא נכון אשמח לתיקונים. אני רק לא יודעת איך מצטרפים לקבוצות שעושות את זה.

shukpuck

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

לאחרונה התדרדר פה מספר היוצרות בצמר ותמיד משמח שמישהי חדשה מצטרפת! הבובות מתוקות ותיק הלבד מאד מיוחד - רק לא הבנתי אם זה ברטוב או מחט? נראה לא מספיק מעובד בשביל רטוב אבל אף פעם לא ראיתי תיק שעשוי בליבוד מחט.. ולשאלתך לגבי החלפות - את צריכה להשתייך לקהילה מסויימת בשביל להשתתף בהחלפות. קיימות מספר קהילות בתפוז שהפורום הזה הוא רק אחד מהם. קיימות גם הרבה קומונות יצירה פתוחות או סגורות (שצריך הרשאה כדי להכנס) בקהילת הפורום שלנו בחודשים האחרונים אנחנו בהפוגה עם ההחלפות - במקומם אנחנו עורכות "אתגרים" שזה אומר שכולן יוצרות לפי נושא מסוים, ומתבצעת תחרות ספורטיבית בין המשתתפות ע"י הצבעה. העבודה נשארת אצלך. יש גם אפשרות להחלפות פרטיות, שאת מסכמת עם מישהי אחרת, זה כמובן אחרי שיכירו אותך טוב יותר.. ברוכה הבאה כבר אמרתי?

ליבוד תיק

התיק מלובד ברטוב אבל מאוד עדין ובעצם עשוי משאריות של עבודה אחרת....מיחזור וניצול החומר עד הסוף.

למעלה