חדשה בפורום סריגה

rach29

New member
חדשה בפורום סריגה

שלום לכלן חדשה בפורום הסריגה, רואה שאתן מאד ידידותיות. נסיון רב בסריגה הן סריגת מכונה והן סריגה במסרגות, אשמח להעזר בכן ולחלוק עמכן מנסיוני. יש לי מספר לא מועט של אתרי סריגה ברשימת המועדפים שלי, מקנא מאד בקבוצות סריגה בחו"ל שמארגנות פסטיבלי סריגה, מקווה שאולי גם פה נוכל פעם לקיים פסטיבל סריגה קטנציק.האם יש גם גברים בפורום הזה? האם אתן סורגות גם לאוכלוסיות נזקקות? אשמח לדעת אם יש לכן פעילויות נוספות מחוץ לפורום. רחל

rach29

New member
מקום מגוריי בגלי חוף חדרה

שלום רב אני מתגוררת בגלי חוף חדרה שזה על שפת הים מול חוף גבעת אולגה עברתי לכאן בינואר 2006 אתן מוזמנות לבקר בחוף הים המקסים הזה רחל

ברוכה הבאה למועדון../images/Emo24.gif

באמת מקום קטן וידידותי. אוהבות לחלוק את הידע שנצבר במגרות עם כולן. אנחנו נפגשות מדי פעם למפגשי סריגה. לא הגדרנו את זה כפסיבל אבל למה לא? לפעמים זה נראה כמו פסטיבל
מדי פעם גברים קופצים לבקר ושואלים שאלות, מדי פעם הם נשארים. נראה לי שהבסיס היציב הוא בכל זאת נשי. כל רעיון יתקבל בברכה ע"י הפורום הזה. נחשוב ביחד ונקדם אותו כמיטב יכולתנו. סריגה לאוכלוסיות נזקקות??? על מה חשבת, את כולה להסביר יותר? כי לי הקפצת רעיון מעניין....... בקיצור.....ברוכה הבאה

rach29

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

תודה על תגובתכן החמה רחל

דניאל 116

New member
בוקר טוב rachel

בהחלט בחירה חכמה עשית כשהצטרפת לפה, הבנות פה חבל"ז, ואני מעידה בתור מתחילה, שתמיד תמיד תהיה מישהי שתתגייס לעזרה, ורק בזכותן יצרתי כמה סריגים (אמנם לא להתפאר-אבל אפשר ללבוש)
. תהני.

מדגימה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מצטרפת לאמירה, גם אני יחסית חדשה בפורום הערך חודשיים אני חושבת, בינתיים פגשתי רק את שולי, כולן אדיבות נחמדות מקסימות ןנורא כייף פה בבית הזה עם כל השאר אני מרגישה חברה וכאילו כבר נפגשתי איתם בקשר לעזרא אין מילים כולן עונות עוזרות נדיבות ומקסימות, השארי איתנו בבית החם הזה.

מדגימה

New member
אני מאמינה שזו האמת אבל../images/Emo9.gif

אני מתבדחת איתך ואני מקווה שאת מבינה הומור

דניאל למה לא להתפאר להפך מעשה

ידיך תמיד יבורך . כל אחד בעבודתו אחד יותר יפה יותר טוב יותר איכותי אבל לא לזלזל בעבודתך ועם לא את יש אחרים שיעריכו אותה אז בבקשה המשיכי ליצרחחחחחחחחחחח

לא להפסיק תראי כמה שנים אני עושה

את זה בלי הפסקה של יום כבר 49 שנים.ומבקשת כל בוקר מבורא עולם להמשיך הלאה. ושנהיה רק בריאים יקירתי ותמיד תמיד אני כאן בשבילך. .

למעלה