חדשה בפורום עם הרבה שאלות

Gilli w

New member
חדשה בפורום עם הרבה שאלות

היי כולם אני גילי בת 18.4
לפני 7 חודשים עברתי ניתוח שלא מאפשר לצה״ל לגייס אותי במשך שנה מהניתוח לכן החלטתי להתנדב לצה״ל ולהתחיל את השירות שלי כמיתנדבת במקום לשבת שנה בבית ולהתגייס מאוחר.
לפני חודשיים זומנתי לפגישה בתל השומר בענף רותם עם קצין רפואה ראשי שאישר לי את ההתנדבות.. הוא הסביר לי שהגיוס הקרוב של מתנדבים יהיה במרץ ואני ביקשתי להיכלל בו. בנוסף הוא הסביר לי שמכיוון שכעבור שנה מן הניתוח ניתן יהיה לגייס אותי כחיילת רגילה (לא מתנדבת) תהיה לי כעבור שנה שוב וועדה רפואית שתחליט אם אני יהפוך להיות חיילת רגילה ואם לשלוח אותי לתירונות רגילה בהתאם לתפקיד וכל זאת גם אם אני כבר אתחיל את השירות שלי בתור מתנדבת.
מרץ קרוב מאוד ומאז אף אחד לא יצר איתי קשר למרות שהתקשרתי ושלחתי מיכתבים... איך אני אמורה לקבל את תאריך הגיוס שלי בתור מתנדבת? בטלפון? בדואר?
האם יכול להיות גם אחרי שקצין הרפואה הראשי אישר את ההתנדבות שלי שצהל יחכה שתעבור השנה הזו ובסוף יגייס אותי כבר מההתחלה כחיילת רגילה? האם האפשרות שישלחו אותי לטירונות רגילה בתום תקופת ההתנדבות שלי נראת הגיונית?
אני אשמח מאוד לקבל תשובות כי אני כבר מאוד מבולבלת זה פורום מקסים ואני מקווה שאוכל להיעזר בו :)

liavavraham

New member
ברוכה הבאה!

ראשית, ברוכה הבאה לפורום :)

תוכלי ליצור קשר עם תא מתנדבים בטלפון:
03-7387157 (מספר חדש)

או באימייל: [email protected]

הגיוס הקרוב הוא עוד שבועיים בערך, ב-19.2. הגיוס הבא אחריו הוא רק בחודש מאי.

בהצלחה! :)

Gilli w

New member
מתגייסת ב 19.2 בתל השומר! הודעה על הטירונו

היום הייתי בראיון והודיעו לי שאתגייס בע״ה ב 19.2 עוד שבועיים וקצת! וכנראה שאשרת בלשכת הגיוס עצמה בתל השומר :)
התקשרו אליי מתא מתנדבים ואמרו לי להתייצב ביום הגיוס ב 8:00 והיא הסבירה לי (זו שהתקשרה חח) שביום שלישי נחזור הביתה והטירונות מתנדבים תתחיל רק בשבוע אחרי ביום ראשון...
אז קודם כל יש עוד מישהו/י שמתגייסים בתאריך הזה בתל השומר?
ובקשר לקניות לצבא מה צריך ליקנות לגיוס מתנדבים? מותר חולצות לבנות (למיתחת למדים) עם צווארון וי ולא עגול ?

למעלה