חדשה בפורום - שאלה לגבי איזון נוזלים ויבשים
אני מכינה עוגת ספוג עסיסית של קרין גורן ע"ב שמנת חמוצה שבד"כ אני שמה בה שזיפים או אפרסקים והפעם בא לי לעשות אותה בטעם תפוז.
זה אומר להוסיף חצי כוס תפוזים, שזה יותר נוזלים, האם אני צריכה להוסיף גם עוד קמח כדי לאזן או שזה בסדר (במקור יש במתכון קצת מיץ לימון)?
תודה ושבת נפלאה!
אני מכינה עוגת ספוג עסיסית של קרין גורן ע"ב שמנת חמוצה שבד"כ אני שמה בה שזיפים או אפרסקים והפעם בא לי לעשות אותה בטעם תפוז.
זה אומר להוסיף חצי כוס תפוזים, שזה יותר נוזלים, האם אני צריכה להוסיף גם עוד קמח כדי לאזן או שזה בסדר (במקור יש במתכון קצת מיץ לימון)?
תודה ושבת נפלאה!