חדשה בפורום - שאלה לגבי איזון נוזלים ויבשים

natalie1m

New member
חדשה בפורום - שאלה לגבי איזון נוזלים ויבשים

אני מכינה עוגת ספוג עסיסית של קרין גורן ע"ב שמנת חמוצה שבד"כ אני שמה בה שזיפים או אפרסקים והפעם בא לי לעשות אותה בטעם תפוז.
זה אומר להוסיף חצי כוס תפוזים, שזה יותר נוזלים, האם אני צריכה להוסיף גם עוד קמח כדי לאזן או שזה בסדר (במקור יש במתכון קצת מיץ לימון)?

תודה ושבת נפלאה!
 

mamarei

New member
החלפת נוזלים

אם תצרפי לינק למתכון יהיה יותר קל לענות.
בעיקרון אם יש נוזלים אחרים (חלב?) אפשר להחליף אותם, אני לא בטוחה שזה עובד אותו דבר עם שמנת חמוצה אבל אפשר לנסות....
 

navazi

New member
בנוסף למה שענו לך

מיץ תפוזים לא ייתן טעם ממש דומיננטי של תפוז, אם את רוצה טעם דומיננטי תוסיפי גם קצת גרידת תפוז
 
למעלה