חדשה בפורום - שאלה לגבי העמסת סוכר

natalier

New member
חדשה בפורום - שאלה לגבי העמסת סוכר

בהעמסת סוכר 50 - התוצאה היתה קצת מעל הגבול העליון - 151 בהעמסת סוכר 100 - תוצאה אחת מתוך ה-4 היתה מעל לגבול העליון (60 דקות תוצאה 196) הרופא שעושה לי מעקב הריון (הריון בסיכון גבוה APLA) אמר שזו סכרת הריון קלה ושלח אותי לדיאטנית ולהשאלת גלוקומטר. האם הרופא שלי קיצוני ? מכל מה שקראתי, אין כאן סכרת הריון כלל (צריך שתי תוצאות חריגות מהעמסת סוכר 100). האם משהיא נתקלה במכשיר גלוקומטר ? ומה עושים איתו ולכמה זמן ? תודה

אני חושבת שהרופא שלך מחמיר

בגלל מחלת הרקע שלך. כשיש בעיה במערכת הקרישה הנטייה היא להתייחס ברצינות רבה יותר גם לחריגות מינוריות יחסית, מכיוון שאין "טולרנס" לשום עומס על הגוף. חוץ מזה 196 אחרי שעה זו בהחלט תוצאה גבוהה לפי כל קנה מידה. בעיניי התייעצות עם הדיאטנית היא בהחלט במקום. לגבי הגלוקומטר, זה מכשיר לשימוש ביתי, שמבצע מדידות של רמת הסוכר בדם ונותן תוצאות מיידיות. את דוקרת את עצמך כמה פעמים ביום, והמכשיר מנתח את המידע מטיפת הדם שלך וקובע את הרמה. את הנתונים האלה את אוספת, והדיאטנית/הרופא שלך מנתחים אותם, כדי לראות אם הדיאטה מספיקה כדי לאזן אותך. אני לא יודעת למשך כמה זמן משתמשים בגלוקומטר, אבל אני מניחה שייתכן שזה למשך כל ההריון. הדיאטנית תתן לך הנחיות מדויקות. עתליה

למעלה