חדשה בפורום

miriam0mg

New member
חדשה בפורום../images/Emo13.gif

שלום לכולם! אני אימא חדשה ליובל בן 7 שבועות הייתי רוצה המלצה אל ספר טוב להיתפתחות הילד אשמח גם לקבל טיפים תודה מרים

ברוכים הבאית מרים ויובל

אין לי המלצות על ספרים, כי לא ממש נעזרתי בהם. נכון להיום העזרה הכי טובה שאני מקבלת היא פה בפורום. ובנוגע לטיפים - תצטרכי לפרט קצת יותר לאיזה טיפים את מתכוונת. ושוב, ברוכים הבאים לפורומינו הקט (והמדהים)

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יש לי את הספר "המדריך השלם לטיפול בתינוק ובילד" והוא טוב למדי. ויש תושב"ע (יותר נכון תורה שבאינטרנט) שזהו הפורום, שהוא מקור מעולה למידע מהורים אחרים והרבה פעמים יותר טוב ומקיף מכל ספר...

meira

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo39.gif

אכן הפורום זה המקום לטיפים, רעיונות, לדבר על בעיות ולהתגאות בילדינו. יותר טוב ומקיף מכל ספר

1ענבל

New member
היי...הבת שלי בת 7 שבועות ושמה

גם כן יובל. קניתי ספר בשילב על התפתחות התינוק והילד...מאוד ממליצה. ברוכה הבאה ומזל טוב.

ענתש

New member
הי ! גם נגה שלי בת 7 שבועות (אתמול)

ושמעתי המלצות מאד מאד חמות על הספר שרותי המליצה לך... טרם הספיקותי לקנות. אבל מה שכן הספקתי זה לוודא שב-BOOKNET הוא הכי זול (98 ש"ח) וגם באתר WWW.BAKBOOK.CO.IL (שם זה אמנם 100 ש"ח אבל בכל ספר אחר שחיפשתי ברשת הם הכי זולים אז אני הפעם אוותר על שני השקלים ואקנה אצלם אני חושבת...)

קארין 25

New member
ברוכים הבאים !!! ../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים מרים ויובל. גם אני חדשה בפורום - ליאל שלי בן שמונה שבועות. וגם אני ממליצה בחום על הספר הטיפול בתינוק ובילד וספר נוסף מעולה שנקרא - מה לצפות בשנה הראשונה - מפרט ומסביר על כל שלבי ההתפתחות בכל חודש וחודש ועל כל מיני בעיות והמון טיפים. דבר נוסף והכי חשוב - בנות הפורום המקסימות - שזה עתה הצטרפתי אליהן - בזכות אחותי הפעילה - "רונה 29" ובהזדמנות זאת - מזל טוב וברוכה הבאה גם בשמה !!

קארין 25

New member
טוב, כמובן שגם אני חדשה פה../images/Emo24.gif

לא שמתי לב שאחותי העבירה לפורום אחר ( היינו בפורום הנקה עד לפני 5 דקות...) ובכל זאת גם אני שמחה להצטרף אליכן. מזל טוב.

מאיה10

New member
ברוכים הבאים../images/Emo49.gif והערה לגבי ספרים

הערה קטנה שלי: אף פעם לא מזיק לקבל מידע אבל לדעתי צריך לקחת דברים בעירבון מוגבל כי יש בהם לפעמים עיצות שלא מתאימות לכל אחד למשל לגבי הרגלי שינה וכולי - למשל בספר שהוזכר (קיבלתי מתנה) ממליצים בצורה גורפת על שיטת חמש הדקות שאינה מתאימה לנו בכלל. אל תשכחי לזרום עם האינטואיציות שלך ואם יש לך שאלות ספציפיות אכן תמצאי כאן מענה.

למעלה