חדשה בפורום
! חג שמח

• פותח הנושא jk500
  • פורסם בתאריך

jk500

New member
חדשה בפורום../images/Emo140.gif! חג שמח../images/Emo65.gif

kikona126

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

זהו ביתה החמים והנעים של קסמי אהבה, שגם הפך להיות הבית של כולנו
את מוזמנת לספר קצת על עצמך כדי שנוכל להכיר. אני בת 23 (עוד חודש בת 24) וכניראה שאני גם הכי קטנה פה... ואין לי כל כך הרבה לספר על עצמי
אה קוראים לי אדית, אבל אפשרי גם קיקי

נעממי5

New member
היי בנות מה שלומכן?../images/Emo140.gif

מזמן לא הייתי כאן, עסוקה עד מאוד! חיבוק לכן, ולהתראות.

kikona126

New member
המעגל גדול ויש בו מקום לכולן

ואם לא, ניקח עוד צעד ואז יהיה עוד מקום
ברוכה הבאה!

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif

את מוזמנת לקחת חלק פעיל ולתרום מהידע שלך
טליה

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif

את מוזמנת לקחת חלק פעיל במעגל
האם תוכלי לספר קצת על עצמך?
טליה

limud

New member
תודה רבה רבהעל החיבוקים

רוצה לשתף אתכן בשבוע נפלא שהיה לי. זימנתי עבודה במשרה חלקית בשעות גמישות -וקיבלתי. זימנתי והתכווננתי לפרסום רחב - וקיבלתי. זימנתי בית חדש שיתאים לנו הן בגודלו והן בתקציב- וקיבלתי. זימנתי שנמכור את ביתנו במהירות ואף נקבתי בסכום התמורה-וקיבלתי זימנתי זכייה במשפט- וקיבלתי. ולכן אני רוצה לומר, החיים מופלאים, צריך רק להתכוונן, לזמן, ולאפשר שהאושר והעושר יגיע אלינו, ושנוכל גם להכיל אותו. תנסו , זה עובד... רוצות טיפים????? נועה המאושרת- ואין מאושרת ממני. שולחת לכולן המון חיבוקים-

limud

New member
בחיי שזה אמיתי

מה זימנת ולא קיבלת?? רוצה לשתף, ? את יכולה גם במסר, אולי אוכל לתת לך טיפים.. חיבוק נועה

paloma blanca

New member
רשימה ארוכה ../images/Emo4.gif

אבל הכי הכי הכי .. זה לעוף ממקום העבודה הנוכחי שלי ולפרוס כנפיים בתחום עיצוב הפנים

limud

New member
את מזכירה לי את עצמי

כל הזמן חלמתי לעזוב את המקצוע העיקרי שלי-הנהלת חשבונות ולעשות את מה שאני אוהבת באמת, לטפל באנשים, לעזור להם,ולהנחות סדנאות להגברת המודעות. זימנתי, זימנתי, ושום דבר לא קרה. עד שהבנתי שצריך לא רק לזמן, ולשבת ולחכות,אלא לעשות מעשים. התחלתי לעשות טיפולים וסדנאות בחינם, בשביל שיכירו אותי, וכך זה עבר מפה לאוזן. מבחינתי הענקתי בחינם טיפולים וסדנאות וזה היה במקום פרסום שעולה המון המון כסף בעיתונות, באתרים וכדומה.. וזה אכן הצליח,ואין כמו המלצות מפה לאוזן. רובנו נמצאים בפרשת דרכים כזאת באיזה שהוא שלב בחיינו. אתן לך דוגמא . חברה טובה שלי, למדה שנתיים שנתיים שיאצו, והיא באמת מטפלת מדהימה, החלום שלה הוא להצליח וגם לעזור את המקצוע העיקרי שלה. אבל, היא לא עושה שום פעולה בשביל לקדם את העסק שלה. אז, היא מרגישה תקועה. מה היית מייעצת לה?????? את צריכה לעשות פעולות חומריות, כי אנחנו חיים בעולם חומרי , בשביל שדברים יקרו לך, ולא לשבת ולחשוב ולבכות על מר גורלך.... אז קדימה, בטוח יש לך חברה שצריכה שתעצבי לה את הבית, תתחילי לעשות עבודות קטנות . אה... וגם מאוד חשוב... לדמיין בראש תמונות שאת מעצבת בתים ומצליחה ,ועוזבת את העבודה. ולנסות לעבוד על הפחד בחיים שלך לשנות דברים.כי ברור שהמוכר והידוע הוא תמיד טוב,אך אם לא טוב לך שם,אז למה את שם??? אני מאמינה שאנחנו יכולים לבחור איפה להיות ומה לעשות. לא??? אם את רוצה טיפים מעשיים איך עושים זאת, איך משנים את ה"קופסא" במוח, ומשתחררים מהפחד לעשות שינויים,אשמח לתת לך. או במסר או פה . זה תהליך, זה לא קורה ביום אחד, אבל בסוף זה משתלם. ברגע שתביני שעל איכות בחייך את לא מתפשרת , אז, השמיים הם רק ההתחלה עבורך.... נשיקות והמון אהבה נועה ,

limud

New member
ורק עכשיו שמתי לב למשפטים הקסומים בחתימה שלך

אין חלומות בלתי אפשריים . ישנה רק הראייה המוגבלת שלנו לגבי מה שאפשרי ....." בת' מנדי קוני אז, קדימה לעבודה... אשמח לעזור לך. זה רק תירגול של המוח,ריפוי של כח המחשבה . נשיקות נועה

limud

New member
וגם-

עוד משהוא שלא כתבתי לך. כמובן לא לעזוב עדיין את עבודתך , עד שתתבססי בעיצוב פנים. ובינתיים תגידי לעצמך, שהעבודה הזאת שאני לא כל כך אוהבת , משרתת לי את המטרה, מבחינה כלכלית, והיא זמנית לחלוטין בחיי. כך אולי תראי דברים טובים בעבודתך, תסתכלי עלהעבודה שלך רגע מהצד. האם זה כל כך נוראי או שיש שם גם דברים טובים??? תעשי לך טבלה, של דברים טובים ורעים בעבודתך. אולי את יכולה לשנות שם משהוא??? וזהו להיום, ממש נראה לי " שבילבלתי" לך את המוח, או שאולי נתתי לך חומר למחשבה???? נשיקות שוב נועה

paloma blanca

New member
חחחחח איזה מצחיקה ...

ממש לא בילבלת לי את המח נהפוך הוא.. נהנתי מכל משפט
קודם כל.. הפלא ופלא .. גם אני עוסקת בהנח"ש
העניין הוא שאני בתהליך הזה כל כך הרבה שנים .. כל כך הרבה שזה נראה כמו נצח. נתחיל מזה שהרבה זמן ידעתי שלא טוב לי אבל לא ידעתי מה התחליף. הסתובבתי במיצים שלי הרבה זמן עד שבעזרת COACHING הגעתי לנושא העיצוב שעלה מיידית בדימיון המודרך למרות שזה חלום שגנזתי אותו לפני 13 שנה ולא חשבתי עליו שוב. מהרגע שהוחלט שזה הכיוון עברו עוד 8 חודשים עד לתחילת הלימודים. הלימודים עצמם הם שנתיים וחצי ואני נמצאת עכשיו בסוף השנה השנייה. כל מה שאת אומרת לי לגבי מקום העבודה הנוכחי.. אני עושה. יש שם הרבה יתרונות חומריים אבל..... הבעיה הם החסרונות הנפשיים. ויש ימים (הרבה מאד לאחרונה) שנפשי עולה על החומרי. יש ימים שאני מרגישה שהגבול ביני לבין אי שפיות נפשית הוא דק מאד ואני עלולה להגיע לשם מהר. קשה לי מאד.אני מרגישה שאני נחנקת ולמרות רצוני להגיע לעבודה ולהכנס לבועה שתאפשר לי להתנתק ופשוט לעשות את העבודה וללכת .. לא מאפשרים לי. כמו שאמרת אני פועלת . מחפשת כל הזמן אפשרויות ולא נותנת לפחדים להרים ראש למרות שהם מנסים. בימים אלו זוג חברים שלנו עובר לבית פרטי אחרי המון זמן שהם חיפשו. הבית דורש שיפוץ ואני נידבתי את עצמי במיידית. למרות שהשיפוץ יהיה רק חלקי בגלל חסרון כספי (שני חדרים בלד) לא בחלתי בכך ויצאתי לדרך כשהבהרתי שאני רוצה לקבל צילומים לפני ואחרי בכדי שיהיה לי משהו בתיק עובודת. העניין הוא שאני בהתליך הזה כל כך הרבה זמן שאין לי כבר כוחות ואני מתה שדברים יקרו כבר. ברור לי שעד שלא אתבסס בתחום העיצוב לא אעזוב את מקום העבודה הנוכחי מצד שני ..גגגררררררררר

limud

New member
אז, נמאס לך

מהמספרים, המאזנים וכדומה. אני מבינה אותך.גם את אוהבת להסתכל על פרטי פרטים , ובגלל זה את נמצאת במקצוע הזה. ולכן גם בחרת בעיצוב פנים, גם שם צריכים לשים לב לפרטים הקטנים. ולכן, גם את "סובלת" במקום עבודתך, כי את מסתכלת על דברים קטנים שמאוד מעצבנים אותך. זאת את וזה בסדר, אז,תעלי את התכונה הזאת לתודעה שלך, וכך תפתרי הרבה הרבה דברים בחייך. גם אני עבדתי במקום עבודה , שבתחילתו היה לי מאוד מאוד נחמד, אך במשך הזמן הרגשתי שזה לא זה. שאני רוצה לעשות דברים אחרים, ואין מנוס,הידיים בוערות ,הלב דופק, והבטן מדברת. לגבי מקום עבודתך, האם את יכולה לנסות לדבר אל עצמך ולשכנע את עצמך, שזה מקור פרנסה, וזה הכרחי, ותנסי פשוט להגיע לעבודה, לעשות את העבודה המוטלת עלייך בצורה הטובה ביותר, ואני בטוחה שאת עושה זאת. ולא להתערבב עם האנשים. יש לי הרגשה שיש שם המון ליכלוכים ופוליטיקה, ואת לא צריכה להתערבב , כי זה לא צריך לעניין אותך. להלן כמה טיפים במצבים כאלה: לקום בבוקר, אם את מתקלחת בבוקר ואם לא ,אז ע":י דימיון , להרגיש איך המים מנקים ומטהרים אותך, ונותנים לך ולהילה שלך הגנה מלאה,המון חוזק . תצהירי שהיום יהיה לך יום מוצלח בעבודה, תפרטי כמה שיותר פרטים: לדוגמא: היום לא אכעס על אילנית , גם אם היא ממש תעצבן אותי, לא אענה בזעם כלפי הבוס שלי, וכדומה. את יכולה להוסיף משפטים מפרי דימיונך... אפילו תכתבי אותם. בבית , או עוד לפני שאת מגיעה לעבודה,תשלחי לכל מי שעובד איתך אהבה - אנרגייה של אהבה- אורוורוד של אהבה, שיכנס ישר לליבם... (נשמע הזוי- אני יודעת), ועכשיו תשאלי אותי איך אני יכולה לשלוח אהבה למישהוא שאני לא אוהבת וכועסת עליו?? אז ככה, אם אנחנו שולחים אהבה -אין סיכוי שנקבל בחזרה דברים רעים או דברים אחרים. נקבל רק אהבה. והמון אהבה. כי זה התדר שאנו שולחים ואת זה נקבל. אני שמחה שאת מתחילה לפעול בעניי העיצוב. אכן תהליכים מסוג זה , לוקחים זמן, זה ממשלא ביום אחד. הכי חשוב שתלמדי מהדרך והמון המון סבלנות. ולגבי מערכת היחסים שלך עם העובדים האחרים, אפשר לדבר שעות גם על זה. רוצה לתת לי דוגמא ספציפית לגבי דמות שמעצבנת אותך??? אני בטוחה שתראי אותה באור אחר ,אחרי שאכתוב לך כמה דברים.... ולכם,חבריםוחברות הפורום, תנסו את השיטה של שליחת אור ואהבה -מדהים כמה זה עובד!!! בכל מערכת יחסים,עם הילדים, עם הבעל,עם הבוס, לפני בקשה להעלאת שכר,לקידום וכו'. תנסו-זה לא עולה כסף - מקווה שהארתי גם לכם את הדרך...ולו מקצת... אוהבת נועה

למעלה