אז, נמאס לך
מהמספרים, המאזנים וכדומה. אני מבינה אותך.גם את אוהבת להסתכל על פרטי פרטים , ובגלל זה את נמצאת במקצוע הזה. ולכן גם בחרת בעיצוב פנים, גם שם צריכים לשים לב לפרטים הקטנים. ולכן, גם את "סובלת" במקום עבודתך, כי את מסתכלת על דברים קטנים שמאוד מעצבנים אותך. זאת את וזה בסדר, אז,תעלי את התכונה הזאת לתודעה שלך, וכך תפתרי הרבה הרבה דברים בחייך. גם אני עבדתי במקום עבודה , שבתחילתו היה לי מאוד מאוד נחמד, אך במשך הזמן הרגשתי שזה לא זה. שאני רוצה לעשות דברים אחרים, ואין מנוס,הידיים בוערות ,הלב דופק, והבטן מדברת. לגבי מקום עבודתך, האם את יכולה לנסות לדבר אל עצמך ולשכנע את עצמך, שזה מקור פרנסה, וזה הכרחי, ותנסי פשוט להגיע לעבודה, לעשות את העבודה המוטלת עלייך בצורה הטובה ביותר, ואני בטוחה שאת עושה זאת. ולא להתערבב עם האנשים. יש לי הרגשה שיש שם המון ליכלוכים ופוליטיקה, ואת לא צריכה להתערבב , כי זה לא צריך לעניין אותך. להלן כמה טיפים במצבים כאלה: לקום בבוקר, אם את מתקלחת בבוקר ואם לא ,אז ע":י דימיון , להרגיש איך המים מנקים ומטהרים אותך, ונותנים לך ולהילה שלך הגנה מלאה,המון חוזק . תצהירי שהיום יהיה לך יום מוצלח בעבודה, תפרטי כמה שיותר פרטים: לדוגמא: היום לא אכעס על אילנית , גם אם היא ממש תעצבן אותי, לא אענה בזעם כלפי הבוס שלי, וכדומה. את יכולה להוסיף משפטים מפרי דימיונך... אפילו תכתבי אותם. בבית , או עוד לפני שאת מגיעה לעבודה,תשלחי לכל מי שעובד איתך אהבה - אנרגייה של אהבה- אורוורוד של אהבה, שיכנס ישר לליבם... (נשמע הזוי- אני יודעת), ועכשיו תשאלי אותי איך אני יכולה לשלוח אהבה למישהוא שאני לא אוהבת וכועסת עליו?? אז ככה, אם אנחנו שולחים אהבה -אין סיכוי שנקבל בחזרה דברים רעים או דברים אחרים. נקבל רק אהבה. והמון אהבה. כי זה התדר שאנו שולחים ואת זה נקבל. אני שמחה שאת מתחילה לפעול בעניי העיצוב. אכן תהליכים מסוג זה , לוקחים זמן, זה ממשלא ביום אחד. הכי חשוב שתלמדי מהדרך והמון המון סבלנות. ולגבי מערכת היחסים שלך עם העובדים האחרים, אפשר לדבר שעות גם על זה. רוצה לתת לי דוגמא ספציפית לגבי דמות שמעצבנת אותך??? אני בטוחה שתראי אותה באור אחר ,אחרי שאכתוב לך כמה דברים.... ולכם,חבריםוחברות הפורום, תנסו את השיטה של שליחת אור ואהבה -מדהים כמה זה עובד!!! בכל מערכת יחסים,עם הילדים, עם הבעל,עם הבוס, לפני בקשה להעלאת שכר,לקידום וכו'. תנסו-זה לא עולה כסף - מקווה שהארתי גם לכם את הדרך...ולו מקצת... אוהבת נועה