חדשה בפורום

peachy

New member
חדשה בפורום ../images/Emo140.gif

היי לכם... אני די בצומת דרכים עכשיו בחיי, ואין לי יותר מדי מושג לאן מועדות פני אבל יש לי מטרה אחת ברורה: להתעופף מהבית, להתעורר ולהתחיל לעשות משהו עם החיים שלי אחרי שנות תרדמה מרובות...
שמחה להצטרף לפורום :)

setonr

New member
לאפרסקית שלום -אם את בת 4 להצהרתך

אל תתעופפי מהבית אלא לגן....

פיצ'י ../images/Emo140.gif

האם נפגשנו בפורומים בעבר?
(האם זו את שתמכתי ב"תמיכה נפשית למבוגרים" מזמן מזמן??) השם שלך הקפיץ אותי..

אפרסקית ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מטרה - אין כמו מטרה להתחיל שינוי. והמשפט שכתבת: "אבל יש לי מטרה אחת ברורה: להתעופף מהבית, להתעורר ולהתחיל לעשות משהו עם החיים שלי אחרי שנות תרדמה מרובות" - הוא מדהים וחשוב, והוא הדלק הראשוני שלך. אז קודם כל, אחלה. אחלה פעמיים. אחלה שאת פה וכתבת. ואחלה על מה שכתבת.
אז קודם נראה לי שנחשוב ביחד לאן את רוצה להתעופף? איזה מקום מושך אותך? איפה את רואה את עצמך? הדמיון שלך והכנות שלך - כל אלה יכולים לעזור לך לגבש את המטרה.

peachy

New member
תודה על קבלת הפנים :)

איזה מקום מושך אותי? נכון לעכשיו, כל מקום שהוא לא הבית שאני גרה בו
לעתיד הרחוק יותר, אני מתקשה להחליט... כי הרצונות שלי והרצונות של ההורים שלי מתנגשים... איפה אני רואה את עצמי? אם הייתי עושה מה שאני רוצה בהתאם לרצונות שלי בלבד, זה בטח היה קשור לפסיכולוגיה/חינוך מיוחד, תחום שבו אוכל להעניק לאחרים שבוע טוב!

רצונות שלך מול רצונות של ההורים

אם הרצונות מתנגשים, סימן שדוקא יש לך כמה חלומות ברורים, או רעיון ברור יותר - על מה את רוצה. אם הרצונות מתנגשים - זה לא כ"כ רע, לא?! מה יקרה אם הרצונות שלך ושל הורייך יתנגשו? אם דעת הורייך מאד מאד חשובה לך (חשובה, אבל לא מבטלת את שלך), אז תמיד תוכלי למצוא פשרה, אבל הפשרה תגיע אחרי שתגדירי בינך לבין עצמך מה את רוצה לעצמך. ושבוע נפלא

Neora Barak

New member
פיצי- חינוך מיוחד, הוא מקצוע ..

מאוד מאוד מספק מאתגר ומעניק, מציעה לך לזרום עם החלטותייך, ולתכנן את חייך כך שתוכלי לשכור דירה או לגור במעונות סטודנטים ולברר היכן ללמוד את הנושא, נסי בסמינר לווינסקי,

למעלה