חדשה בפורום

דבדב

New member
חדשה בפורום ../images/Emo42.gif

אחרי שנה של טיפולים ורק עכשיו גיליתי את הפורום הזה, ממש לא להאמין. גם אני פוליציסטית ובנוסף גם בצילום רחם התגלה שגם החצוצרות לא ממש בסדר, אז אחרי איקקלומין וגם קצת גונל-F כנראה שהגיע הזמן לעלות כיתה ל IVF אבל מסתבר שקופת החולים רוצה גם לפרוסקופיה לאבחון (ותיקון ?) הבעיה בחצוצרות. אז אם יש מי שכעשתה את זה או שמעה על מי שהיא שעשתה אני אשמח לכל מידע (אני מאזור חיפה) תודה, ובהצלחה לכולן

שלום וברוכה הבאה לפורום הנפלא

לא עברתי לפסר´ ("רק" היסטרו´), אבל יכנסו לכאן בנות שכן עברו, ויחלקו איתך את ה"חוויות". מאחלת לך הרבה הצלחה, ומי ייתן ושנה חדשה זו תהיה טובה מקודמתה.
סיגל

היי דבדב וברוכה הבאה לפורום

מקווה שתרגישי פה טוב ותפיקי את התועלת המקסימלית מהפורום. מאוד מפתיע אותי לקרוא שקופ"ח דורשת ממך לפרסקופיה. לי יש חצוצרה אחת סתומה. הרופאים ניסו 4 מחזורים של הזרעות וכשזה לא הצליח - העבירו אותי ל IVF. אני דווקא שאלתי כמה פעמים על לפרסקופיה כי רציתי לדעת מה באמת קורה שם בבטן והרופאים ממש התנגדו. הבנתי שהטכניקה של פתיחת חצוצרות בלפרסקופיה היא לא כל כך מפותחת. יחד עם זה מדובר פה בניתוח ו"חיטוט" בבטן והרופאים לא ממהרים לעשות את זה לכל אחת. הם מעדיפים IVF כי זאת פרוצדורה פשוטה הרבה יותר (מבחינה ניתוחית) בכל מקרה - אם את רוצה קצת פרטים: את הלפרסקופיה מבצעים בהרדמה מלאה. מחדירים לבטן מצלמה דרך חור קטן ליד הטבור ומשם רואים מה קורה בחלל הבטן. אם יש צורך - ניתן גם להחדיר לייזר דרך חור נוסף ולפתוח חסימות.
חנה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו דבדב ../images/Emo45.gif

והברכה הכי חמה של הפורום היא שתצאי מכאן הכי מהר שבעולם אם אני זוכרת נכון, פנינה עשתה צינתור לפתיחת חצוצרה וזה הצליח. והיא גם צרפה כתבה מהעיתון על התהליך. אבל כמו שחנה אמרה, לא ידוע לי שמציבים את זה כתנאי לIVF. ומצד שני- אם זה מה שיפתור את בעיית החצוצרות הרווח כולו שלך

david 5

New member
עדיף לעשות צינטור- אלישע הנביא ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

אים הבעיה היא חסימה עדיף לעשות צינטור אים זה יכול לפתור את העניין ובואדי שעדיף לעשות את זה לפני התחלת מחזורי ההפריות עושים את זה אצל דר טורכספה מנהל היחידה להפרייה חוץ גופית בביה"ח באשקלון במיסגרת סיוריו לאורכה ורוחבה של הארץ המובטחת הנביא היה גם שם

david 5

New member
כואב ? תלוי ביחס למה ? אלישה הנביא

ובודאי שכואב -כול דבר בטיפולים הארורים האלה כואב (וגם בלי טיפולים על זה כבר הביא אלישע את הכתוב "בצער תלדי בנים ") אבל בתחליף ללפרסקופייה או מחזורי ההפריות בואדי שזה עדיף אולי ניתן ביאור קטן על מיסטר צנטרוביץ´ ומעלליו ראשית :שיהיה ברור מיסטר צנטרוביץ´ משמש רק לאיבחון בעיות מכניות ברחם והחצוצרת - ובאים היתגלתה סתימה בחצוצרה ידינו צנטרוביצ´ הוא גם אינסטלטור והוא פותח אותה לכן עים יש עוד בעיות כמו בעיות בבציות( או בזרע טפו טפו טפו תפסיקו לנסות להדביק עלינו את הסיפור הזה ) אין טעם לעשות את זה ועדיף להתחיל הi.v.f למעשה זה בא במקום לפרסקופייה אבחנתית וניתוחית רק שזה עדיף כי זה לא ממש ניתוח עים אישפוז וכול זה אלא יותר כמו כמו צילום רחם -ולכן הכאבים והסיכונים בהתאם תופעות לוואי מיחושים וכול זה )-לפעמים נעשית גם הרדמה מקומית כמובן שהכול עולה מדרגה (סיכונים . כאב , תופעות לוואי .) ושוב בודאי זה עדיף על לפרסקופייה שהיא כמה מדגות מעל וכן בוודאי שכול הענייןזה לעשות את זה ליפני ההפריות מבחנה. וכול זה רק אים בעיה היתה חסימה -ואז ניכנסים באופן טבעי ל......מה שמו שכככתי אה כן להריון קוראים לזה לא ?
אפשר להיתקשר לשם ולברר יותר פרטים בכל מיקרה אני כאן (לא יעזור לכול שונאי ומשמיצי אני כאו נקודה ) הנביא אלישע הרי הגילעד

טלי2

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo39.gif

אין לי תשובות לשאלותייך אבל מקווה שהבעיה בחצוצרות תפתר שעליית הכיתה תביא הריון ורק הצלחה

גם אני מחיפה ../images/Emo9.gif

מאחלת לך קודם כל בהצלחה. לא יכולה לענות לך לגבי כל הפרוצדורות של תיקונים וכאלה, כי לשימחתי לפחות את זה לא עברתי. גם כך קופות החולים מציקות ומעיקות נורא. ועכשיו עוד יותר כי אין להם כספים. לא שזה אמור לעניין אותך. תעשי קצת רוח וצעקות. זה עובד. אבל אני מקווה שיש לך רופא טוב, ואת מרוצה ממנו וסומכת עליו אז הוא ידאג לעזור לך "להריץ" עיניינים קדימה. שוב. בהצלחה. סאני.

גם חדשה וגם מהצפון ../images/Emo55.gif

ברוכה הבאה גם אני הצטרפתי לפורום לפני יומיים והבנות כאן נפלאות למדתי מהם יותר מהרופא שלי זה בטוח בהצלחה

למעלה