חדשה בפורום

baril

New member
חדשה בפורום../images/Emo70.gif

שאאאלום אנשושים אני חדשה בפורום ואני מעריצה ש=ר=ו=פ=ה של גרין דיי! ת'אמת שמעתי אותם פעם ראשונה לפני כמה חודשים ולא ידעתי שיש ת'פורום הזה אז החלטתי להצטרף.. קבלו ממני
אותכם אנשושים

olgosh

New member
מנצלש''ת

אבריל הפאקצה בשחור (דעתי ואל תעצבנו) שרה במופע שלה את אמריקן אידיוט!של גד!..רר חוצפנית! הורדתי את זה באימיול והמופע יבש מגעיל ומעצבן בצורה עצבנית!!רר זהו הוצאתי!!..

TiNiErBeiL

New member
מההההההה?!?

חוצפנית.. אני גם ככה לא הכי מחחבת אותה.. אבל מכיוון ויש פה מעריצים שלה אני לא אתחיל לכלך עליה.. אבל.. (אל תכעסו עליי..) את התמונה הזאת הייתי חייבת לשים.. (מוחעאעאעאעאעאעאעאעאעאעההה...)

TiNiErBeiL

New member
חעחע..

מה שנכון נכון.. אבל אני מעדיפה לשנוא יותר את אשלי סימפסון.. (בעע..)

חסבי

New member
אבריל היא פאנק רוק!

מי שלא מתאים לא שיסתום!! עם כל הכבוד שיש לי לגרין דיי, אבריל יותר טובה!! והקאברים שהיא עשתה לגרין דיי הם מעולים, במיוחד בסקט רייס אתם מסכימים איתי, נכון?

whatascene

New member
צריך כמויות בלתי נדלות של כישרון

בשביל לשיר את בסקט קייס כמו שהיא עשתה את זה.

BlueBeIl

New member
חח

אבל אל תשכחי את צ'ופ סואי - שם היא ממש התעלתה על עצמה!

O L g i T

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Pink Pig

New member
הההההקפצה להכנס ל

www.israblog.co.il/111877 ולמי שיש בלוג שילנקק :)

tnx

New member
אולי אמריקן אידיוט- אבל באסקט קייס

הורדתי הופעה שלה כשהיא שרה את באסקט קייס.. אומנם לא כזה קופצני כמו אצל גרין דיי אבל שרה אותו הרבה יותר יפה. בכלל זה שיר שאני לא מת עליו אז היה הרבה יותר נחמד לשמוע דווקא אותה שרה אותו. ואני אחפש את ההופעה הספציפית הזאת- אני אוהב לראות זמרים/להקות עושים קארברים לשירים חדשים של להקות אחרות

TiNiErBeiL

New member
סורי אבל..

בעעע... גם אני הורדתי את אבריל שרה את בסקט קייס... ו.. נופ.. הגרסא של גרין דיי יותר שווה.. אי אפשר בכלל להשוות!! יש לה כל כזה.. צורם.. גורם לכאב ראש.. עזבו אני לא רוצה לגרום לריב בפורום.. אז בואו נסגור את עניין אבריל.. מי ששונא> שישנא מי שאוהב> שיאהב.. זהו..!

למעלה