שאאאלום אנשושים אני חדשה בפורום ואני מעריצה ש=ר=ו=פ=ה של גרין דיי! ת'אמת שמעתי אותם פעם ראשונה לפני כמה חודשים ולא ידעתי שיש ת'פורום הזה אז החלטתי להצטרף.. קבלו ממני
אבריל הפאקצה בשחור (דעתי ואל תעצבנו) שרה במופע שלה את אמריקן אידיוט!של גד!..רר חוצפנית! הורדתי את זה באימיול והמופע יבש מגעיל ומעצבן בצורה עצבנית!!רר זהו הוצאתי!!..
חוצפנית.. אני גם ככה לא הכי מחחבת אותה.. אבל מכיוון ויש פה מעריצים שלה אני לא אתחיל לכלך עליה.. אבל.. (אל תכעסו עליי..) את התמונה הזאת הייתי חייבת לשים.. (מוחעאעאעאעאעאעאעאעאעאעההה...)
מי שלא מתאים לא שיסתום!! עם כל הכבוד שיש לי לגרין דיי, אבריל יותר טובה!! והקאברים שהיא עשתה לגרין דיי הם מעולים, במיוחד בסקט רייס אתם מסכימים איתי, נכון?
הורדתי הופעה שלה כשהיא שרה את באסקט קייס.. אומנם לא כזה קופצני כמו אצל גרין דיי אבל שרה אותו הרבה יותר יפה. בכלל זה שיר שאני לא מת עליו אז היה הרבה יותר נחמד לשמוע דווקא אותה שרה אותו. ואני אחפש את ההופעה הספציפית הזאת- אני אוהב לראות זמרים/להקות עושים קארברים לשירים חדשים של להקות אחרות
בעעע... גם אני הורדתי את אבריל שרה את בסקט קייס... ו.. נופ.. הגרסא של גרין דיי יותר שווה.. אי אפשר בכלל להשוות!! יש לה כל כזה.. צורם.. גורם לכאב ראש.. עזבו אני לא רוצה לגרום לריב בפורום.. אז בואו נסגור את עניין אבריל.. מי ששונא> שישנא מי שאוהב> שיאהב.. זהו..!