שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהי היתה בספא מול הים ? חשבתי לארגן משהו לכבוד בעלי היקר שחוגג יום הולדת ביום חמישי וחולה על דברים מהסוג הזה . ואולי יש לכם המלצות למקומות נוספים . תודה יעל
קיים פער בין הרמה שהם טוענים שהם מחזיקים (והמחירים בהתאם) ובין השרות בפועל. אבל אני הייתי לפני שנה (כך שאולי זה השתנה) ובשעות הערב המאוחרות (מ- 21.00). יכול להיות, היות ונשארו רק חברה צעירים בלי אף מנהל על הראש, אז הם לא ממש הקפידו על הניקיון של הג´קוזי ושל המקלחת. בכל זאת (לא בשביל 500 ש"ח שהם לוקחים ולא בעבור שום סכום אחר) לא בא לך להפגש בשערות של אלו שהשתמשו בג´קוזי הזוגי לפניכם. עוד מקומות: ספא 2B ברמת החייל ווילה ספא ביהודה מכבי. אלו בת"א. יש גם את ספא פולג בנתניה ובטח עוד הרבה. חוץ מזה, כל בתי המלון מוכרים חבילת פינוק. ארוחת בוקר, שימוש במתקנים של המלון (בריכה סאונה וכו´) ואפשר לשלב במסז´ וטיפול קוסמטי. אהה- וברוכה הבאה
יש להם חבילות פינוק זוגיות חביבות, אבל מאחר שקיבלנו את זה כמתנה לחתונה, אני לא יודעת מה המחיר. המסאג´ עצמו הוא פינוק, אבל ציפיתי ליותר... הייתי מנסה במקומות שנועה המליצה, ובאה להתרשם קודם מהמקום..
ביום הולדת של לירון עשיתי לו הפתעה והזמנתי לנו חבילה זוגית . דווקא מאד נהננו והיה נקי ומסודר, היינו באמצע השבוע בשעה 12 בהצהריים. עלה לנו 500 ש"ח לג´קוזי ומסאג. האמת נראה לי מחיר גבוה אבל נו טוב זה לא משהו שעושים כל יום....
היינו בספא פולג לפני שנה בדיוק כשחגגנו שנתיים לחברות ושם גם היתה הצעת הנישואין הראשונית (אחריה באה אחת יותר לפי "כללי הטקס"), והיה מדהים! זה מקום מקסים - מין וילה כזו בחוף פולג, מאוד שקט, אוירה נעימה ומיוחדת, ויש אפשרות לבחור חבילות מכל מיני סוגים. אנחנו לקחנו הכל - החל מרפלקסולוגיה, ז´קוזי, מסאג´ קלאסי, אמבט שמנים זוגי (ורומנטי!) ולקינוח - איורוודה, שזה מסאז´ מאוד מיוחד בשמן סומסום. היינו מאוד מרוצים מהיחס והמקצועיות, אני ממש ממליצה. יש להם אתר באינטרנט שם אפשר לקבל מידע - תנסי לחפש לפי spa-poleg.