חדשה בפורום

inbarh23

New member
חדשה בפורום

היי לכולם, פעם ראשונה שאני פונה בפורום....מקווה שתקבלו אותי :) אז ככה, אני בת 26.5 אני לבד כבר כמעט שנה (באוגוסט) ודי נמאס לי מזה... קשה לי לפגוש בחורים מכמה סיבות העיקריות הן שאני בן אדם שמן (נכון לכרגע 92.8 וממשיך לרדת) ושנמאס לי לצאת לבליינד דייטים מהאינטרנט כי זה האופציה האחרונה. אני מרגישה בודדה, חסרים לי החום, האהבה, וכן גם הסקס. אני לא יודעת איך לצאת מהמצב הזה, כי אם אני אצטרך לחכות עד שאני אהיה רזה כדי שיתחילו איתי ואני לא אצטרך לצאת הצטים/ אתרי הכרויות אני לא יודעת איך אני אחזיק מעמד. וזה לא שאין בחיים שלי בחורים שמושכים אותי - יש שניים: אחד- אחד מהמדריכים בחדר כושר, שאני חושבת שהוא פשוט מהמם והתחלתי קצת לדבר איתו אבל לא ברמה האישית אלא דברים שקשורים לכושר, השני- ידיד של חברה טובה שלי מהעבודה שאתמול קצת התמזמזנו ואפשר להגיד שרמזתי לו שהוא מוזמן להתקשר אליי אבל נראה לי שהוא לא ממש מעוניין במשהו מעבר למזמוז שהיה. לא יודעת מה לעשות, אשמח לעצות ואפילו אם לא אני שמחה שקצת שחררתי לחץ ....

magenta73

New member
קודם כל - ברוכית הבאית.

דבר שני, האינטרנט והיכרות באינטרנט, הם לא אופציה אחרת, שונה מ"העולם האמיתי", בסופו של דבר את עדיין פוגשת אנשים. כן... דבר שלישי, כושר ודיאטה תעשי בשביל עצמך, דבר ראשון, לא בשביל להשיג... זיון/גבר/אהבה מחקי את המיותר. דבר רביעי, עזבי את ההוא מהכושר. אבל למה את מראש חושבת שההוא, של ההתמזמזות, לא רוצה מעבר? מה זה רמזת לו שהוא מוזמן להתקשר? את רוצה משהו? תזמי. תעשי משהו מעבר לרמיזות. בהצלחה.

בן100

New member
עושה רושם שאת יודעת טוב מאוד

אם את חושבת שאין לך קשר בגלל שאת אדם שמן, את יודעת מה הפתרון לבעיה. נכון שזה לא מקל עלייך בכלל, אבל מודעות לבעיה היא חצי מהדרך לפתרון. בנוגע למדריך, יש ליזום הצעה להפגש שלא במסגרת חדר כושר ולראות איך הוא מגיב. (תגיד, אפשר להזמין אותך לכוס קפה אחרי המשמרת?) והבחור האחרון, אם את מחפשת קשר כזה, אז לכי על זה. מיותר לציין שאת כל מה שכתבתי, את כבר יודעת טוב מאוד בעצמך...

inbarh23

New member
תודה לכולם

את ההצעה לגבי המדריך מהחדר כושר כבר חברה טובה שלי הציעה לי לעשות ואת האמת אתם צודקים אם אני לא אזום איך אני אדע, אם אני רוצה משהו אני הרי צריכה לשאוף להשיג אותו ולנסות להשיג אותו כמעט בכל דרך תודה רבה על התגובות הנחמדות

אישון36

New member
לא הבנתי ולו דבר

תסבירי לי ..... את חושבת שאת לא מסוגלת להשיג גבר בגלל 20 ק"ג ? יצא לי להכיר בנות ראויות לחלוטין שהן מלאות/שמנמנות/שמנות - וכן הן ראויות לחלוטין. אז אל תרי נמוך, לא פעם גם בלי בעיית משקל קשה למצוא משהו. אבל....תפסיקי תהתמקד בפרטים (26.5, באוגוסט וכו) ותתחילי להתחיל לחיות עוד לפני השלמת הדייטה. אישון. יש לאן.

inbarh23

New member
תאמין לי ש....

אני מאוד מנסה לחיות את החיים עם השומן אבל החיים לא קלים גם ככה ובכלל שאתה שמן.. לך פעם אמרו ש"אתה לא הטעם" בגלל שאתה שמן??? אני בטוחה שלא, לך פעם ברגע הראשון שנפגשים שלא מתאים בגלל שאתה שמן?? אני בטוחה שלא ולמה שאני לא אספור, אני סופרת קלוריות, אני סופרת שנים לסיום התואר, אנחנו בחיים האלה סופרים ובתור בחור (אני מניחה) ניגשת והתחלת עם בחורה שמנה ואני לא מדברת על מלאה שמנמונת חמודה כזאת אלא שמנה? משום מה לא נראה לי? אז אל תטיף לי מוסר שאני לא חיה את החיים............

אישון36

New member
את רוצה פירוט

אז אני אלרגי ממש לבחורות רזות וקטנות. אני אוהב אותן לא קטנות בעליל. אני רוקד כל יום שבת שנות השישים ושונה את הבחורות הדקיקות.....אני אוהב אותן ...איך לומר ...נשיות. וכן יצא לי לא פעם סקס סוער עם בחורה מלאה. מלאה.....פעם היא הייתה כל כך מלאה שממש התנדנדתי עליה....הייתה חויה מכוננת. (ממליץ בחום). ולא אפשר לחיות, ולחיות טוב גם בלי לספור כל דבר...........איך ? לחיות. ותאמיני לי שחיים - אז לא הכול מספרים. אישון. מספר 1.

inbarh23

New member
אוקי...

אז טעיתי....קורה אתה לא מה שחשבתי שאתה שיהיה לך לילה טוב נ.ב סקס עם אישה שמנה לא עשיתי ואני לא אעשה אלא אם אני אעשה את עצמי :) אבל סקס עם גבר שמן....לא היסטרי

אישון36

New member
תראי

סקס עושים עם בן אדם. נתקלתי בנשים שמנות שהן סקסיות בטירוף. נזכרתי במשהו, שלמדתי היינו יושבים בסוף הכיתה וכל שיעור מתערבים ושואלים מי הבחורה הכי סקסית בשיעור ועם מי היינו מעוניינים בסקס. המנצחת כמעט תמיד לא הייתה שדופה, הבחורה השמנמנה מהכיתה הובילה בפער ניכר. אישון. תן לה בראש.

inbarh23

New member
קודם כל

לא שברת את הסטיגמה שגברים חושבים על סקס כל הזמן אפילו בשיעור :) דבר שני, גם לי היה חבר שהעדיף מלאות בגלל שהוא לא אהב לזיין שלדים...(ניסוח שלו לא שלי) בקיצור, נשאר אופטיימים לילה טוב (סופי מחר קמים בשש בבוקר)

אישון36

New member
רק עוד הערה אחת

(הקבועה שלי). לא כדאי למלא את הכרטיס שלך .....על מנת שלא נחשוב שיש לך רק כמה ק"ג עודפים להציע ? אישון. מציע.

baby101

New member
אני מסכימה עם אישון-יש לי 2 ידידים שאוהבים רק

מלאות!(לא בהגזמה אמנם) -אבל בהחלט מרופדות היטב-ולא נמשכים לרזות. עם זאת...נכון שרוב הבנים נטפלים בד"כ לכוסיות הקלאסיות (אני אישית רזה פלוס מינוס-אבל כל פעם שאני מרזה עוד כמה קילו-מתווספות טונות של צומת לב-ולא נראה לי שזה בגלל שאני מרגישה יותר טוב עם עצמי-אני יכולה אז לצאת פחות או עם סמרטוטים-וידבקו אלי..) יש לי גם משהו קצת "אכזרי" להגיד-רובינו (חוץ מהרזות הטבעיות) קורעות תצורה (שומרות-אוכלות תלב לא לאכול עוגות,פיצות,אוכל איטלקי טוב וכו',וגם את הטוסיק-בחוגים,חדר כושר וכו' וכו') - וזה מחיר (בנים מוזמנים לגחך-בנות שמשקיעות-יודעות אבל)-די "כבד" שאנחנו משלמות.אז אין מה לעשות באיזשהו מקום יש תגמול לעבודה קשה...(ואולי את כבר התחלת ממש להשקיע-אז אני לא יודעת..) אז אני מתענה כל השנה ועובדת קשה בשביל להיראות טוב ובכושר (ולא תמיד מתמידה גם-עכשיו למשל-יש לי מבחנים--והעליתי כבר כמה קילו-וגם אין זמן להתאמן..) (אגב-אני שונאת-הן להתאמן,והן לשמור דיאטה!) אני לא מנסה לרדת עליך(אני יודעת שזה קשה בטח להוריד)-אבל במציאות יש לך לדעתי 2 אופציות-או באמת להשקיע ברצינות בלהוריד (למשל-לקרוע תצורה בחדר כושר-נראה לי צריך להתאמץ לא להוריד ככה..) או אופציה שניה-"להסתפק" בבנים שאוהבים מלאות (מצמצם לך את המבחר) - אבל להתחיל להעריך את עצמך קצת מעבר ל"שומן" שלך-את בנאדם מורכב ומגוון-עולם ומלואו-תאמיני לי-לא פחות מחצי מהאפסים שאת כ"כ חולמת שהיו מתחילים איתך.. מקווה שנתתי כיוון..

inbarh23

New member
לבייבי

אכן את צודקת לגבי 2 האופציות שיש מולי, אין שום סיבה שאני אסתפק בבחור שאוהב מלאות (לא שיש בהם משהו רע חלילה) אבל בגלל שאני לא שלמה עם עצמי ככה אז אני אקרע את עצמי בחדר כושר ואשמור על הדיאטה העיקר להרזות...וכן גם להעריך את עצמי שיש מעבר לשומן שרואים מבחוץ. תודה :) במאמר מוסגר את הירידה במשקל אני עושה לא רק כדי לא להשאר לבד אלא כי אני רוצה להיות בן אדם בריא יותר ולא למות בגיל 40 מהתקף לב בגלל השומן

יש לי שתי חברות ששוקלות יותר ממך.

האחת מלאה ביטחון עצמי. יש לה סקס, יש לה אהבה ויש לה כמעט כל מה שאני מאחלת לעצמי. השניה יפיפיה אמיתית..אבל חסרת ביטחון עם דימוי עצמי ברצפה.והיא לבד.. ואני רואה כמה זה מרחיק אנשים. וחבל.

דרלינג

אם את שמנה ואת מרגישה עם זה רע אז נפלא שאת עושה משהו בנדון את צריכה לעשות את זה בשבילך בלבד ולא בשביל אף אחד נכון יש גברים שאוהבים מלאות, שמנות וכו' ויש גברים שאוהבים אנורקסיות את צריכה לאהוב את עצמך איך שאת נראת זה הכי חשוב אם טוב לך במראה שלך אז את משדרת החוצה חיובי זה מה שחשוב

למעלה