חדשה בפורום

חדשה בפורום

שלום לכולם, אני אמנם חדשה בפורום אבל אני יתומת צה"ל "ישנה"
האמת שהשאלה שלי אולי לא קשורה לפורום אבל חשבתי שבתור יתומה יסלח לי.... אני זמרת וכותבת טקסטים (כמובן שגם על נושא השכול) שמעוניינת להלחין אותם. האם יש כאן מוסיקאים שמעוניינים לשתף פעולה? אני אשמח אם תיצרו איתי קשר במסר אישי. המשך ערב נפלא, ג'יפסי.

elior bm

New member
קודם כל ברוכה הבאה...

ספרי על עצמך קצת יותר..סתם בשביל להכיר.. לגבי מוזיקאים בפורום אין לי מושג,אבל יש לי הרבה חברים שמנגנים על כלים מגוונים-החל מגיטרה ועד לדיג' אז אם את מעוניינת צרי קשר..

תודה על קבלת הפנים החמה

אז מה אומר על עצמי..... רק על עצמי לא ידעתי לדבר.... אני בת 29, התיימתי מאבי כשהייתי כבת 16 והוא שירת בצבא קבע. האמת היא ששיתפתי פעולה קצת, או לפחות ניסיתי, עם קרן רז-רם, שאני לא יודעת אם אתם מכירים אותה אבל עושה שיתופי פעולה אמנותיים עם יתומים יהודים וערבים על מנת לקרב את הלבבות. עבודה מבורכת מבחינתי..... זהו, חזרתי לפני כחודשיים מספרד ולבי כואב עלי כי אני מתגעגעת לחבר שלי שגר שם וחייב להיות שם השנה הזו. אני בחרתי להשאר כאן על מנת לקדם את עצמי מבחינה אמנותית מכיוון שכפי שאמרתי קודם אני לא ילדה כבר (29 זה כבר לא קטן). בקיצור, לכן אשמח לעזרתכם בנושא המוסיקה, באם אתם מכירים אנשים שמעוניינים לשתף פעולה. שיהיה לכולם לילה נפלא, ג'יפסי.

אני לא מוזיקאית אבל סקרנית אני תמיד ../images/Emo13.gif

תוכלי לספר קצת באיזו מוזיקה את מתעניינת? אני אשמח גם לשמוע על שיתופי הפעולה האמנותיים

ברוכה הבאה לפורום

הפורום פתוח לכל נושא שמעניין את החברים בו, כך שאת מוזמנת לשתף, לברר ולשאול. הכי חשוב - בהצלחה/tapuzforum/images/emo24.gif

nOway1

New member
ברוך בואך ..!!

אני יכול לעזור לך בכמה דברים ....: צילום .. תמונות וגם וידאו .. עיצוב .. אני מעצב גרפי !!! אני יכול לעצב לך תמונות או עטיפה ...כרטיס... לוגו וכו' .. "פוטושופ" ציור ... אני מצייר .. אני אשמח לעזור .. אבל רק בשחור לבן "עפרון" ..ולא צבעוני "שמן או אקרילי או גועש ....וכו'"
וזה יהיה בקרוב איפה את גרה !?

למעלה