חדשה בפורום!

israelita10

New member
חדשה בפורום!

היי, קוראים לי סיגלית בת 18 וחצי מבאר שבע ואני פשוט גסוסה על מוזיקה יפנית. הרשימה של האומנים שאני שומעת היא מאוד ארוכה, אז אני פשוט ארשום לכם את שתי האלילות שלי: BoA ו ayumi hamasaki ! באופן כללי אני אוהבת את כל הסגנונות של המוזיקה היפנית. בנוסף ליפנית אני שומעת גם מוזיקה קוראנית, סינית, ספרדית, אנגלית, רוסית, צרפתית וכמובן עברית. מקווה להשתלב יפה בפורום!

GREEN Days

New member
ברוכה הבאה סיגלית ^__^

השתלבות נעימה ונקווה שתהני! איומי ובואה זמרות ענקיות!!

nadav1232

New member
ברוכה הבאה סיגלית!!! ../images/Emo140.gif

YAY~~ גם שתי הזמרות האהובות עליי הן בואה ואיומי!! ^__^ מתי התחלת לשמוע מוזיקה יפנית? ואולי תספרי לנו עוד קצת איזה אמנים את שומעת XD השתלבות נעימה

israelita10

New member
תודה רבה!

את המוזיקה היפנית התחלתי לשמוע לפני 5-6 שנים בעקבות סדרת האנימה סאקורה. אמנים נוספים שאני שומעת הם: koda kumi yuna ito melody maki goto גאקט satomi takasugi namie amuro aaa kat-tun the brailliant green והרשימה עוד ארוכה....

ברוכה הבאה!!

נחמד לראות עוד מישהי ששומעת את קודה קומי וחברותיה. =) מקווה שתהני וזה.

Hao Asakura

New member
ברוכה הבאה~

אני שומעת את כל האמנים שציינת גם D: תהני~ וקקטוס, אם אתה מדבר כבר על חברות~ B= זה נראה כאילו הן מתכננות לכבוש את העולם~

חחחח אשכרה

איומי יצאה ממש חמודה בתמונה הזאת... ראיתי פרשנות של מישהו שכתב משו כמו: קומי: "את לא מאמינה, אני הולכת לשחרר עוד אלבום עם שירים ממוחזרים, וכוווולם ייקנו אותו!!" לא שאני תומך במה שהוא אמר, אבל זה שיעשע אותי. =)

GREEN Days

New member
אני אוהבת שהן ככה !

אולי הן מאחורי הקלעים יוצאות ביחד? X:

GREEN Days

New member
אופס חחחחחחחחח

זה בגלל שלפני זה דיברתי עם חברה והיא תמיד אומרת לאמא שלה "את אוהבת" אז נדבק לי "-_-

Omer Kun

New member
ברוכה הבאה :)

אני עומר, בן 17. מכל האמנים שציינת רק the brilliant green אצלי בפלייליסט! אבל אני מכיר גם שירים של איומי האמאסאקי ובואה והן באמת מעולות. השתלבות מהנה ומהירה!

למעלה